Lányok volt már ilyenben részetek?
17 éves lány vagyok, sziasztok! Arra vagyok kíváncsi, hogy Veletek lányok történt-e már olyan eset, hogy a buszon, villamoson tömegben valami perverz állat hozzátok dörgölte a f.rkát =( Velem tegnap történt egy ilyen eset, úgy hogy a fickó elő is vette. Természetesen nem mertem szólni, annyira kellemetlen volt, inkább gyorsan leszálltam és elfutottam =(
(Tudom ciki...)
De annyira kínos volt és nagyon meg is ijedtem! Azóta nem tudom elfelejteni, akárhányszor utazok, nem bírom elviselni ha valaki mögém áll! Segítsetek hogy verjem ki a fejemből?
Igen velem történt ilyesmi csak alapból a "barbie-s" külsőm mögött egy agresszív állat vagyok úgyhogy egy hatalmas pofont lekevertem neki.
18L
Első akkor te vicces jelenség lehetsz :D
Amúgy velem még nem történt, de több osztálytársnőm is mondta. Nem is tudom, talán hirtelen meg kellett volna vakarnom a fejemet, és közben jól belekönyökölni, vagy ilyesmi...
jesszus, ezek tök durvák:/ remélem én nem futok össze ilyen perverz alakokkal soha, mert abban biztos lehet, h nem lesz farka többet:)
ez nagyon jó :)
Utólag visszagondolva én is ezt tenném, de akkor ez
1) elég ijesztő
2) rém kellemetlen, legszívesebben elsüllyednél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!