Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok volt már ilyenben...

Lányok volt már ilyenben részetek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, sziasztok! Arra vagyok kíváncsi, hogy Veletek lányok történt-e már olyan eset, hogy a buszon, villamoson tömegben valami perverz állat hozzátok dörgölte a f.rkát =( Velem tegnap történt egy ilyen eset, úgy hogy a fickó elő is vette. Természetesen nem mertem szólni, annyira kellemetlen volt, inkább gyorsan leszálltam és elfutottam =(

(Tudom ciki...)

De annyira kínos volt és nagyon meg is ijedtem! Azóta nem tudom elfelejteni, akárhányszor utazok, nem bírom elviselni ha valaki mögém áll! Segítsetek hogy verjem ki a fejemből?

2010. aug. 26. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ki beszelt halalbuntetesrol??? Am az utcai mutogatas/zaklatas meg azok a r*bancok teljesen mas kategoria.

20/L

2010. aug. 26. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Te, utolsó, gondolom éltél már át olyan élményt, hogy egy nő mögéd osont, előkapta sunyi módon a melleit, és járta a csöccsárdást míg vártál hogy leszállj a villamosról? Borzasztó nyomokat hagyott benned látom.

Gondolod hogy hasonló létezik? ....

2010. aug. 26. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a barátnőmmel utaztam egy villamospótló buszon, gondolhatjátok milyen nagy tömeg volt. Barátnőmhöz elkezdett egyre szorosabban odaállni egy pasas, már szegény jóformán a lábamon állt. Mivel barátnőm kisebb és gyengébb nálam gyorsan helyet cseréltem vele, hátat fordítottam a fószernek és mivel tovább nyomult a fenekemhez raktam a táskámat. Szerencsére mikor a pasi látta nem ér célt gyorsan leszállt. De azért eléggé lesokkolt minket a dolog.
2010. aug. 26. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Lányok, soha többet ne hagyjátok az ilyesmit szó nélkül! Ne Ti szégyenkezzetek, nem az a megoldás, ha csendben leszálltok, inkább jó hangosan szóljatok: (legyen szives) menjen arrébb! Ha mindenki odanéz, akkor talán legközelebb nem próbálkozik ilyesmivel, de ha csöndben maradunk legközelebb talán oda is veri...
2010. aug. 26. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!