Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, udvariasságból mondtok olyat első találkozás után, hogy ti is remélitek, hogy még találkoztok egymással?
A héten találkoztam egy lánnyal, jól éreztem magam és úgy láttam, hogy ő is. Aztán írtam neki és azt válaszolta, hogy ő is jól érezte magát és ő is reméli, hogy még találkozunk.
Egyébként az a tipikusan nehezen meghódítható lány. :D De nekem nagyon bejön. Csak nem tudom, hogy azóta azért keresem csak én, mert nem jövök be neki, vagy mert elvárja.
ő 17L én 19F
Kellesz neki, a pattintós szöveg az a majd hívlak...
Nyomuljál, döngessed!
Ha nem tetszik a srác akkor csak annyit írok neki utólag, hogy
- köszi a randit, jól éreztem magam, majd ha lesz időm akkor talán összehozhatunk egy újabb találkát.. (értsd: sosem lesz időm)
- ha azt írom, hogy örültem, és remélem újra találkozunk, akkor azt így is gondolom..(értsd: tényleg jó lenne találkozni, ha lehet minél előbb.. csak még szégyenlős vagyok és kezdeményzeni, így várom hogy a fiú hívjon újra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!