Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Galaxyace kérdése:
Szerintetek lesz valami?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam eléggé jóba lettünk. Már eljutottunk odáig hogy sulin kívül is találkoztunk, és tuti hogy nem csak udvariasságból akart ő is találkozni hanem mert szeretett volna. Nagyon figyelmes mindig, úgy veszem észre hogy eléggé érdeklem és tudom hogy fontos vagyok neki. Már csak annyi a kérdés hogy többet érez-e szerintetek irántam? Így kettőnkről nem beszéltünk még, viszont amikor csak így megemlítettem hogy mennyire érdeklem, azt mondta hogy neki is furcsa ez a helyzet(gondolom mert osztálytárs) és hogy össze van zavarodva. Megkérdezte röviden hogy mik a szándékaim de ő se neten szeretné ezt megbeszélni. 1-2x hangsúlyoztam hogy mennyi sok közös dolgunk van, és párszor már ő is mondta hogy már félelmetes h mennyi dolog egyezik:D Egyszer kétszer mintha zavarban lett volna amikor találkoztunk. Fogunk még találkozni valamikor. Szerintetek ő is többet érez?2012. nov. 12. 21:13
1/3 anonim válasza:
Ha tetszik neked a lány, és úgy érzed többet is érzel iránta mint barátság, hívd el többször találkozni. Egyre jobban összeszoktok majd, és ha ugy érzed nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy ő elbírna-e képzelni esetleg többet is köztetek, mint barátság. Látnod kell rajta, hogy ő mutat-e feléd szimpátiát. Egy próbát megér a dolog, ha neki több idő kell, hagyd, hogy had gondolkozzon el a dolgon. Vállalja-e így is, hogy osztálytársak vagytok, bár ha kedvel és szeretni is tudna, ez nem akadály.
2/3 A kérdező kommentje:
ő inkább ilyen félénkebb típus, és eleinte nehezen, de megnyíltunk teljesen amikor találkoztunk. látszott rajta hogy nagyon örült nekem, megköszönte a délutánt is.tudom hogy szeret, már csak azt nem hogy mennyire. a többiek látnak esélyt, ők is úgyérzik hogy bejövök a lánynak. énis ezt érzem, csak félek hogy majd arra fogja, hogy osztálytársak vagyunk..
2012. nov. 12. 21:38
3/3 anonim válasza:
Gondolom azt szeretnéd hallani, hogy igen, tuti. Az igazság viszont az, hogy te ismered őt közülünk a legjobban, szóval erre a kérdésre te tudod a legpontosabb választ adni. Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!