Annyit szeretnék kérdezni lány vagyok . Milyen érzés ha valaki gyomron vagy hasba üt teljes erőből? Kiváncsi vagyok milyen lehet . Még eddig nem volt szerencsém ilyenben! Lányok válaszát várom első sorban köszönöm 21éves lány.
21 évesen elég hülye gondolataid vannak..Ki az a bolond aki ilyenre kíváncsi?
De elmondom neked,mert többször átéltem,hogy a gyomromba,hasamba,vagy a mellemre dobtak teljes erőből (persze akaratlanul) kézi labdát.(kapus voltam amikor kézilabdáztam)
Nem kellemes érzés,fáj..Ha a gyomrodat éri és erősen akkor szinte hányingered lesz..De legjobban akkor fáj ha melledet éri az ütés!
De ha nagyon kíváncsi vagy miért nem kötekszel egy cigány csajjal akkor hamar meg fogod tudni..
Előzőnek: miért ne kérdezhetné meg? Nem arra szolgál ez az oldal?
Erre én is kíváncsi lennék. A filmek nagyon sok hamis képet mutatnak arról, hogy mennyit bír az ember. Szerintem egy ilyen után kifeküdnék.
én fiú vagyok, de kb. ugyanaz amit előttem egy lány leírt. általános suliban egy osztálytársamnak olyan kedve volt és megcsinálta velem. könyv volt a kezemben, azt leejtettem és álló helyzetből a földön kötöttem ki, nagyon fájt, nem kaptam levegőt. ilyenkor ösztönösen, "begubózik" az ember, így összegömbölyödik, mert összehúzódnak a hasizmok a fájdalomtól és ezért nem lehet levegőt venni. a legjobb, ha ilyenkor valaki kiegyenesíti az embert. ja, és igen, hányingerrel is jár, meg talán olyan szédülés-szerű, talán úgy elhomályosul kicsit minden egy időre.
nem kívánom neked. de hogyhogy érdekel? csak úgy? én mondjuk 15 éves korom környékén elképzeltem h vadabb dolgokat megcsinálnak velem.
"tamás22 válasza:
szia én 20 éves lány vagyok" ez faiil!!! XD A kerdesed meg eleg fura. Ha ugy vagnak gyomorba hogy nem szamitassz ra/nem feszited be a hasizmod akkor k.rvara faj. Hanyinger, nem tudsz levegot venni. Viszont ha befeszited akkor szinte semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!