A jogsi megszerzésétől kinek mikor történt az első balesete? Azt is írjátok, hogy fiú vagy lány.
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 16:26
1/3 anonim válasza:
5 és fél évvel a forgalmi vizsga dátuma után. De akkor sikerült alaposan leírni a gépjárművet, konkrétan csak kilóra vette meg a bontós, mert csak a légzsákok maradtak épek.
25F
2/3 anonim válasza:
Eltelt majdnem 10 ev az elso balesetig.
Azelott egy karcolas sem, semmi.
Szoval az elso, mikor egy rendori igazoltatast bamultam es megallt elottem a sor. ABS nelkuli oreg Hondaval belecsusztam az elottem alloba. Hondat nem sikerult felgyogyitani, de a buszkesegemen nagyobb csorba esett:(
Azota nem volt masik.
33/N
3/3 anonim válasza:
Egy évre a jogsi megszerzése után.
2 öregasszony egy suzuki vagonerrel úgy döntött belém fordul nem az útra.
Meg egyszer beletolattam egy árokba vagyis fába.. (aszt hittem van kapubejáró ,de nemvolt) :P Az balesetnek minősül? F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!