Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is egy átverés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is egy átverés?

Figyelt kérdés
Egy pasi úgy társkeresőzik, hogy tök jó képek vannak fent róla, amiken nem látszik, hogy élőben teljesen kancsal. Kit akar átverni, a nőket vagy saját magát?
2012. nov. 21. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
a nőket
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy csak trollkodik
 3/7 anonim ***** válasza:
A nőket és valahol magát is.
2012. nov. 21. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert te úgy társkeresőzöl, hogy a hibáidat mutatod?
2012. nov. 21. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki inkább a jobban sikerült képeit rakja fel, nem azokat, amiken a legrondább vonásai látszanak a leginkább.
2012. nov. 21. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát azért szerintem egy kancsalság a legtöbb ember számára kizáró ok. Vagyis hiába hazudik, élőben úgyis kiderül.
2012. nov. 21. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező felszínes vagy! A kancsalság kizáró ok neked? Hát én ismerek egy nagyon kedves és szép!!! kancsal lányt, akivel már fél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem.:)
2012. nov. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!