Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az milyen dolog ha egy társkeresőn megbeszélek valakivel egy találkozót, de szemben sincs elmenni?
szemét dolog volt...
Remélem egyszer te is így jársz!
Szóval még le sem mered írni???
Aki ennyire gyáva, az minek regisztrál egyáltalán társkeresőre és minek akar társas kapcsolatot?
Egy szar kapcsolatban majd bennemaradsz, mert nem mersz szakítani? Vagy házasságot kötsz olyan emberrel, akit utálsz?
Engem éppenséggel a te érzéseid érdekelnek a legkevésbé, de a saját szerencsétlenséged miatt mások lelkébe gázolsz. Szóval, majd ha az életben sem mersz nemet mondani meglátjuk 20 év után milyen poénnak gondolod a múltat.
Egyszer elmentem egy randira, aznap éreztem h nagyon nem
akarok menni, gondolkodtam h menjek ne menjek, de nem akartam megbántani, megígértem ... udvariasan végigszenvedtem még a másodikat is, mert azt reméltem majd csak jobb lesz, meg mert nem tudtam nemet mondani ...
Mit tanultam ebből?
1. Netről nem beszélek meg randit, mert sokkal nagyobb
lutri, ha már találkoztam vele vhol, könnyebben el tudom
dönteni, h szimpatikus vagy sem.
2. Saját érdekem, h képes legyek nemet mondani akkor is, ha megbántom ezzel.
Te mit tanulhatsz ebből?
Isten nem ver bottal. Neked poénos volt, aztán remélem egy neked fontos randin szétreped a hátsódon a nadrágod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!