Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk akik szoktak itt vagy bárhol máshol neten ismerkedni és esetleg össze is jött a dolog?
Csak azért kérdezem mert nekem eddig még nem volt szerencsém élőbe se mostanában nem hogy itt..:/:D viszont egyik ismerősömék valami társkeresőn ismerkedtek és együtt voltak 3évig..:)
17/L
hát itt szoktam "ismerkedni", de eddig kevés sikerrel.
F/19
Tarskeresokon sok a kamu reg, de itt nehezebb szerintem, mert itt csak az irasa alapjan tudsz megitelni egy embert.
20/F
Saját esetem: Internetes társkeresőn találtam meg a párom az ország másik végében, már csaknem 6 éve. Azóta is boldogan élünk. Ezen felbuzdulva nem sokkal később a párom lánya is regisztrált, rövid időn belül házasság és unoka lett az eredmény. A párom egyik barátnője is rászánta magát, ők is régóta együtt vannak az interneten megismert párjával.
Türelem, kitartás kell, óvatosság és alapos válogatás. Nem nehéz, az interneten nagy a választék. De ki kell tudni szűrni a szélhámosokat. Ez gyakorlat kérdése. Idővel az is megjön. Csak kapkodni, bizonytalan helyzetekbe belemenni nem szabad!
Én is internetes társkeresőn ismertem meg a páromat :)
Az előzőt is neten ismertem meg :)
Ezen az oldalon nem kerestem soha társat, de barátokra már leltem :))
Szóval akadnak itt normális emberek :)
Egyetértek #6-os!
De elhiheted, hogy itt csakis normális emberek vannak! Valamilyen normálisak. Pl.paranormálisak, abnormálisak hipernormálisak. De egytől - egyig normálisak. Tisztelet a kivételnek!
Speciel nincs gondom az itteni ismerkedéssel :)
De már az elején fontos egy kép, vagy fb elérés mind két félről, hogy azért tudjuk kivel beszélünk, vagy utána már mehet fb-n is a dolog
Viszont csak akkor ha nem laksz/lakik 100km-re a menyecske
#9!
Mi a gondod holmi 100 km-rel? Az én párom azelőtt 270 km-re élt tőlem. Interneten megismerkedtünk. Most meg 6 éve itt van mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!