Szerintetek is pancser dolog vipen, msnen, Fb-on Chat.hu-n meg az ilyen szarságokon ismerkedni?
Nézzétek biztos mindannyiótoknak van olyan ismerőse aki már kezdett bele ilyen netes kapcsolatba -.- szerintem ez egy pancser dolog meg hogy az msn-t wecam sex-re használják stb....Ez szerintem szégyen ...Szerintetek is?
Őszinte válaszokat kérek!
Valaki csak interneten keresztül tud ismerkedni, szerintem nincs baj vele. Én nem ítélem el az ilyesfajta ismerkedést, sokan megtalálták már így a párjukat.
Én a való életben ismerkedem inkább.
Nem az.Én is ismerkedem ott,és személyesen is.Nem használom az msnt webkamszexre,sőt..csak olyanokat veszek fel,vagy adom meg a címem akivel huzamosabb ideig beszélgettünk.
Attól hogy te a nagy átlagot veszed figyelembe,nem mindenki olyan,köztük én sem,és még több száz csetelő vagy társkeresős sem:)
Nem rossz dolog,csak ésszel kell csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!