Fiúk! Ti mit szólnátok ahhoz ha egy csaj, azért jelölne be titeket facebookon, mert megakar ismerkedni veletek?
Figyelt kérdés
Nem tartanátok túl nyomulósnak, vagy tetszene? kíváncsi vagyok, szóval mindenképp válaszoljatok! :D2011. aug. 9. 14:55
1/6 anonim válasza:
örülnék neki.
bár nem nagyon szeretem a rámenős csajokat, de nem utasítanám vissza, akármi lehet belőle.
2/6 anonim válasza:
sztem ez OK
bátortalan de kedves lépés
aztán gondolom elkezdődik valami levelezés vagy ilyesmi
ha azok alapján is tetszik akkor rendben:D
maga a bejelölés nem sokat árul el róla.
3/6 anonim válasza:
Semmit nem szólnék mert nincs Facebook-om..de ha lenne akkor nem tartanám nyomulósnak stb
4/6 anonim válasza:
Én visszaélnék a helyzettel és ágyba hívnám. :)
6/6 anonim válasza:
Én pár nap után megkérdezném tőle, mit akar tőlem. Ha csak egy éjszakás szex lenne belőle, már az megérte...de ha házasság, az még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!