Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mindig a fiú írjon rátok, vagy ti is ráírtok Facebookon a srácra? Fiúk? Ti hogy álltok ezzel? Elvárjátok, hogy néha a csaj írjon rátok?
Anyám... hová süllyedt ez a világ. Én is Facebookozom néha, inkább híreket olvasok ott is. Annyi unatkozó ember van fent (unalomból jönnek a "lájlold ezt és" kezdetű idiótaságok, meg "ilyen számot írj ki", meg ha "lájkolod, kiírom ezt"...).
Gyerekes dolgok.
A kérdésre visszatérve: miért a Facebook? Szóval Személyesen nem lehet? Mindent számítógépen kell már intézni? Mert hogy a Facebook személytelen!
Ne az Facebook legyen már az elsődleges kommunikációs csatorna!
Ha már nagyon számítógép, akkor Skype, legalább hallod / látod a másik felet (ha megvannak mindkettőtök számára a szükséges eszközök.)
Jó a Facebook néha, de hogy sokan rá vannak teljesen kattanva, azt nem értem, miért van. Vagyis de értem. Mert nincs jobb dolguk, lenne, de szomorú, hogy ez a legjobb dolguk, miközben annyi egyéb HASZNOS dolog is lenne az életben...
Nem tudom, miért akadok ki az ilyenen, pedig már megszokhattam volna az ilyet. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!