Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány csaj koptatott már le?
:) Egy őszinte kérdést tettem fel ide.
Hány csaj jött már be nektek életetek során és hánnyal lett is valami kapcsolatotok? (Lányok véleményére is kíváncsi vagyok)
Hogy ne mondjátok azt hogy szemét kérdéseket teszek fel én megvallom hogy 100 csajból akivel kikezdtem (vagy közeledtem felé) olyan 4-5 áll kötélnek. (A többi elhajtott hogy van barátom) dumával vagy simán lelépett/leépített meg ilyesmik.
Nem tudom hogy csak velem van e így vagy mással is de azért képbe szeretnék lenni hogy én vagyok nehéz ügy vagy másnak is kb ennyi az átlag szerencséje. A csajok ilyen válogatósak e.?
Soha egyetlenegy lány sem utasított vissza (:
20/F
Ahha.. hihető..
Komolyan már mert bedepressziózom..:(
megnyugtatlak, kérdező!
Nekem két barátnő és több száz koppanás. Meg sem lehet őket számolni, annyi volt. Nem vagy egyedül.
áá, nagyon sok, szerintem már most közel járok a 30/30-hoz
vagyis nálam is azzal jöttek a leggyakrabban, hogy foglalt vagyok van pasim, közben meg mosolygott is olyan öntelten sok csaj, mások meg egyből elrohantak és hozzám sem szhóltak
ezek élő ismerkedések csak
a netest is hozzávéve van már 60 is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!