Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a csaj, de nem vagyok túl jó helyzetbe, mit tegyek?
A történet a következő:
17 vagyok,ő 16,ugyanabba a suliba járok vele(Pest egyik legjobb gimnáziuma),látásból ismerem,a különbség az,hogy ő kitünő,én pedig örülök,ha átmegyek 1-1 tantárgyból,de ez a legkisebb gond,az már sokkal nagyobb,hogy a társasági körével nem vagyok túl jóba,tehát ha megtudnák,hogy velem találkozgat,vagy ilyesmi elkezdenék lebeszélni rólam.A sport miatt amit csinálok(ketrecharc 4 éve),sokan egy brutális baromnak mondanak el mielőtt megismernének,pedig életembe 1 balhén nem volt...Szeretek hétvégén bulizni,bevallom berugni is alkalomadtán,és női társaságba nem szoktam zavarba lenni,bár utálom azt amit a mai lányok művelnek 1 partyba,mindigis a kislányosabb,természetesebb lányok tetszettek.Namost,hogyha látom őt akkor egyszerűen leblokkolok,meg teljesen hülyén érzem magam,és elkezdek filózni,hogy van-e értelme belevágni,vagy ezek a dolgok miatt,inkább törődjek bele,hogy soha nem lesz az enyém??
(Normál kinézetű vok,183 centi)
Főleg lányok válaszát várom akik érettek.Elítélnétek-e egyből,hogyha tudnátok ezeket a dolgokat,és úgy nyomulnék? :)
Üdv!
Ropppant egyszer a dolog. Eleinte barátként közeledj felé, találj ki rá egy ürügyet. PL: segíthetne ebben -abban mert jótanuló, te meg nem.
Kerülj közel hozzá, ismerjen meg. Így ha elkezded az udvarlást, nem a sztereotípiák alapján dönt majd, hanem a valóság alapján.
22/L
Első vagyok:
Ügyesen csináld! Matekbók kérd meg, mert ott oda tudsz hozzá bújni, nem olyan mint a töri stb. Gyakorolni kell, látni a dolgokat, érted.. :)
Mondd, hogy mindenki őt ajánlotta, meg szerinted ő a legjobb és neked nagyon kellene a segítség, mert a sport a tanulás rovására ment és ezen változtatni akarsz. Egy kis lelkizés, hogy ne ítéljen el az egyesek miatt. :)
Elég 1 óra, legközelebb már odaköszönsz neki, odalépsz dumálni vele meg a barátaival. Érd el, hogy azok is kedveljenek, akkor nyert ügyed van.
Hosszú idő lesz, de meg tudod csinálni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!