Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet két csajjal? Lányok ki vállalná közületek, hogy mellettetek legyen még egy csaj és a párotok őt is dugja? Fiúk voltatok már ilyen helyzetbe?
Én bevállalnám, de csak úgy, ha nem lenne senkim és én lennék a harmadik, vagy pedig két idegennel.
Ha a barátom mellettem csinálná egy másik csajjal.... Szerintem szétszedném a leányzót :)
Amúgy párkapcsolaton belül szerintem nem normális dolog. Ha beveszünk magunk közé egy játékot, szerepet, kelléket, egyebet, rendben van, had színesítse a dolgot, de nem egy harmadik embert. Párommal nem vállalnám.
21/l
Egy átmulatott éjszaka után véletlenül "jó helyen voltam, jó időben" és így kerültem ilyen helyzetbe, hogy kipróbálhattam ezt a felállást. Akkor éjszaka ismertem meg őket. Később egész komoly lett egyikőjükkel a kapcsolatom. Szerintem nagyon jó volt, mint élmény, de nem hiszem hogy hosszú távon egészséges. Persze ha hátralévő életemet így kellene eltöltenem, nem panaszkodnék ;)
Előttem szólónak pedig annyit, hogy gratula a tényleg stabil kapcsolatához. Ott mindketten nagyon tisztában lehetnek egymással.
Hát én kipróbálnám, csak az a baj, hogy eddig mindig a fordított szituba mehettem volna bele, az meg kell a...:)
Amúgy az a helyzet, hogy egy lány nehezen viseli el, hogy egy másik nő nyomja a témát a csávójával.:)
F/21
01:15: Én is hasonló szituációban jártam.
Mi 6 éve vagyunk együtt, nagyon nagy bizalom van kettőnk között és persze még mindig őrült szerelem...
Az eset 1,5 éve történt, nálunk az én legjobb barátnőm volt a harmadik fél. Nagyon szuper éjszaka volt. Sajnos azóta nem volt lehetőségünk, de újra belemennénk...
Kicsit fura érzés volt látni, amikor a párom a barátnőmmel szexelt, de egyben jó érzés is volt...és a barátnőmben is teljesen megbíztam, hogy nem fogja lecsapni a kezemről a szerelmemet...
De csakis teljesen stabil kapcsolatnál kivitelezhető, ezt tudom, mivel mi is másképp néztünk utána egymás szemébe, de semmi gond nem volt belőle...
Ja és idén lesz az esküvőnk, tehát minden szuper :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!