Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan fiúk akik szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk akik szoktak itt vagy bárhol máshol neten ismerkedni és esetleg össze is jött a dolog?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert nekem eddig még nem volt szerencsém élőbe se mostanában nem hogy itt..:/:D viszont egyik ismerősömék valami társkeresőn ismerkedtek és együtt voltak 3évig..:)

17/L

2012. szept. 18. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Speciel az a gondom vele, hogy 20 éves vagyok, tanulok még vagy 2 évig

És szerintem ha megismernék egy lányt, akkor ő sem tudná csak úgy feladni az életét miattam, ahogy én sem

Ha már 25körül lennék, és dolgoznék, akkor bemerném vállalni a dolgot. De amíg sajnos itthon "tartanak" el addig nem

2012. szept. 22. 22:52
 12/13 job ***** válasza:
lehet ismerkedni de tudni kell hogy a lànyoknak àlltalàban elèg sok pasi ìr ki komoly ki komolytalan szàndèkkal nehèz magadat el hittetni hogy mik a szàndèkaid.
2012. szept. 22. 22:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Az eddigi két kapcsolatom netem kezdődött,de igazból egyik se tartott tovább fél évnél..Mondjuk az is igaz,hogy én se vagyok egyszerű eset és talán mindig vonzom az olyan lányokat akik szintén ilyenek.Legutóbbi exem pont érettségizett amikor megismerkedtem vele,volt közöttünk 70km-es távolság1,2,5 óra kellett,hogy eljusson az egyik fél a másikhoz..persze tanult is az érettségire,de mindig volt kifogása ez által és csak két hetente tudtunk találkozni..de én bíztam benne,hogy tényleg mindig dolga van..folyamatosan az anyjának segített vagy családi 9sszejövetel volt..stb..Aztán nyár közepére meguntam,elkezdtem kérdőre vonni és végül bevallotta,hogy volt vagy 6-7 pasija,de mindegyiket ott hagyta egy hónap után és,hogy nem érzi,hogy szerelmes lenne belém...nálam megpróbálta hosszabb ideig hátha megjön az érzés,de nem..és így lett vége..ezután már elég nehezen bízok meg bárkiben is,de továbbra is neten ismerkedek.Szóval lehet kedves kérdező,csak senkibe se bízz meg soha. 18/F
2012. szept. 22. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!