Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?
Sziasztok!
Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?
Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.
Szóval mi értelme ennek?
Azért kicsit égő lehet a nőknek is. Bár az ilyen felszínes ribik soha nem veszik észre magukat, de ha már 100 nőből egy elgondolkozik, akkor megérte.
Gondolj bele, hogy ha jól kijönnek a neten kommunikálva, szimpatikusak egymásnak, megbeszélnek egy randit élőben, ha a nő nem túlzottan szemétláda, akkor még a randin is beszélgetnek, ott is szimpatikusak egymásnak, aztán jön a koppanás, hogy alacsonyabb.
Utána a nő elgondolkozik, hogy marad felszínes, aki csak a magasság miatt dob valakit, aki amúgy szimpatikus lenne, vagy tesz magasról erre a buta társadalmi sztereotípiára.
Egyébként meg manapság még a sztárok is hazudnak a magasságukról. Ilyen világot élünk.
A nő a felszínes, aki a magasságot nézi?????
Nem inkább azzal van a gond, aki már egy netes társkeresőn is hazudozik?
Nem a nőket akarom védeni, épp úgy megvan a véleményem róluk is, ha össze vissza hazudoznak.
Lehet felszínesnek nevezni, de hazug idiótákkal nem fogunk szóba állni. Vagy majd a randin szívja meg. Ebből jól nem lehet kijönni.
A sztárvilág pedig más kategória, nem tartozik a kérdéshez, ez átlagemberekre vonatkozik, akik ezt művelik.
Most ez van.
Ha elmondja a valóságot instant ban.
Így legalább egy pici esélye van, ha amúgy jól néz ki talán 1 menetet nyerhet. Az is jobb mint a semmi!
De ez így fog menni amíg a világ a világ. A férfiak a magasságukról és a bráner hosszáról, a nők a súlyukról és a mellméretükről fognak hazudozni. És mindkét fél a koráról.
Persze van pár őszintehuszár aki kiírja, hogy "férfi 150 centi 10 centis hurkapálcikával" vagy 150 kg-os nő deszkamellekkel... És persze mindkét félnél 5 év letagadás. De nekik nem sok esélyük van.
Esetleg élőben, ha nagyon-nagyon jól adják el a dolgot.
Nem ezt tapasztalom.
Anno voltak a társkeresőn fórumok, nem tudom mostanában mi a helyzet. Ott elég sok őszinte srác volt, még 150 cm-es is és mégis párra talált.
Hazudozással maximum önmaga lejáratására van esélye.
Férfiakat sokszor éri az a vád, hogy felszínesek, mert a mellméretet, testsúlyt, életkort, egyéb fizikai paramétereket nézik. Ez felszínesség? Igen, az. Akkor miért nem a felszínességnek egy bizonyos foka az, ha egy nő a férfi magasságát is tekintetbe veszi
Korábban írtam, hogy néha én sem a valódi magasságomat írtam be a keresőparaméterekbe. De csak oda, a szöveges részben olyankor mindig odaírtam a valódi magasságomat, CSUPA NAGYBETŰVEL, mert abban egyet értek veled, hogy egy ilyesmit hosszú távon baromság tagadni, úgyis kiderül.
" azzal van a gond, aki már egy netes társkeresőn is hazudozik?" Ott szinte mindenki hazudik.
Amit leírtam az igaz és tapasztalat volt. 25 éves 170cm mérnöki diploma, 3db kép ami tényleg engem ábrázol és pfff..
Pedig nem a 175cm-es nők adatlapjait nézegettem, hanem a 160-167cm közöttiekét. Mondom a 90%-nál a 175cm volt a minimum, de láttam olyat is, h 155cm-es nő, min 185cm-es méret kritériumot írt ki... Vicc ez az egész társkereső, szóval én soha többet nem regisztrálok ilyenekre
Azért ne mondjátok már, hogy ott mindenki hazudik. Éppen ezért nem jár oda normális ember lassan, mert valaki elkezdte, a többi meg megy utána.
A testmagasság kérdése kölcsönös. Te jól érzed magad, ha egy fejjel magasabb a barátnőd? Mert az én tapasztalatom az, hogy ez elég sok férfit jobban zavar, mint a kiszemelt magas nőt. Nem hinném, hogy egy olyan dolog, ami a kölcsönösségen alapul, felszínes lenne.
Én azt sem tartom felszínesnek, aki a mellméretet nézi. Mindenkinek van ízlése és egyszerűen hülye, aki ebből lejjebb ad. Nincs rá szükség.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem lennék olyannal együtt, akinek csak azért kellek, mert leadott az elvárásaiból. Várjon csak el szépen mindenki mindent, amiről úgy gondolja szükséges a sikeres párkapcsolatához, egyszer élünk.
Az említett társkereső oldalt pedig nem ismerem, nem tudok róla véleményt mondani.
Ja és a 167 cm-es nő valószínűleg azért adta meg a 175-öt minimum, mert ő alacsony és éppen ezért magassarkút visel.
Én a magam majd 180 cm-ével is szeretek magassarkút hordani, de az alacsony barátnőim direkt a lehető legmagasabbat veszik (ami egyébként szerintem szabályosan használhatatlan), mert magasabbnak akarnak tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!