Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?

Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.

Szóval mi értelme ennek?

2013. márc. 20. 10:10
 31/96 anonim ***** válasza:
59%

nem tudom, ez elég hamar kiderül :) 1-2 cm valószínű, hogy nem, de talán az önbecsülésüknek kell?? Egyébként nekem volt olyan pasi ismerősöm, aki 3 évet letagadott a korából :D

170 cm alatti pasinak tényleg nem lehet egyszerű párt találni, de azért szerencsére vannak alacsony csajok is, akik szintén nem szeretik, hogy alacsonyak és mindig 10 centis sarkakon járnak, amivel persze az alacsony pasik megint nem járnak jól...

2013. márc. 20. 11:22
 32/96 anonim ***** válasza:

" a kedvességével, előzékenységével, törődésével, lovagias viselkedésével hódított, "

Manapság erre meg rámondják, hogy "unalmas" meg "papucs" meg ilyenek.

2013. márc. 20. 11:24
 33/96 anonim ***** válasza:
tévedésben vagy. A papucs azt csinálja, amit mondanak neki, nem ellenkezik és az asszony engedélye nélkül levegőt sem mer venni.
2013. márc. 20. 11:26
 34/96 anonim ***** válasza:
És hol a különbség a körülugrálás és a papucság között...? Nagyon-nagyon vékony a határa ennk.
2013. márc. 20. 11:36
 35/96 Komplikato ***** válasza:
59%
Én 176 cm magas vagyok, a legtöbben szerintem 174 és 178 között vannak. Ehhez képest még egy 158-165 centis hölgy is átlagban kiköti, hogy 180, 185 centi felett keres csak partnert. nem csodálom ha sokan kamuznak és nem csak azok akik 160 centisek ... Mivel láttam már nem egy párt ahol a pasi volt alacsonyabb még is jól megvannak szerintem akinek ez a fixa ideája, az olyan nő aki csak a látszatra ad és nem magának, hanem a környezetének kell megfelelnie a pasijának.
2013. márc. 20. 11:36
 36/96 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az az oka, hogy alacsonyan nagyon lecsökkenek az ember esélyei. Tapasztalom, hogy a 170 cm magasságommal még a kicsi lányoknál is esélytelen vagyok. A mai átlag férfimagasság: 176,5 cm 6 cm-es szórással. Szóval van olyan oldal, ahova 2 cm-rel nagyobb magasságot írtam, hogy legalább beleesek az átlagtartományba. De így is a nők 90%-a nem is nagyon áll szóba 180 cm alatti pasikkal.
2013. márc. 20. 12:24
 37/96 anonim ***** válasza:
59%

Fent voltam társkereső oldalon, és tapasztaltam magasság (+10 centi)és életkor (10 év mínuszban)hazugságot is a randijaim során.

A magasságról azt mondta az illető, mikor megláttam és megkérdeztem, hogy valójában hány centi, hogy gondolta, nem tűnik fel, hogy alacsonyabb nálam, pedig edző cipő volt rajtam és alig 160 centis vagyok. Ezzel burkoltan lehülyézett, így valahogy nem volt kedvem tovább ismerkedni vele.

Egyébként pedig alacsony lévén engem zavarna a nagy magasságkülönbség, így maximum magasság korlátot adtam meg 175 centiben annó a társkeresőn mielőtt párom lett ( ő 170 centi magas).

De pl. a barátnőm, aki 165 centis azok közé a nők közé tartozik, akik úgy vélik, hogy egy férfi 180 centi fölött kezdődik, amit én sosem értettem, hisz ő alacsony, de hát ízlések és pofonok.

2013. márc. 20. 12:48
 38/96 anonim ***** válasza:
75%

...én írtam a 160-as kollégámat. Nem volt papucs egyáltalán! A figyelmesség és a nő iránti tisztelet nem ezt jelenti. Mindig csodáltam a magabiztosságáért és a humoráért, amivel ezt a testi adottságát kezelte, nem tartotta cikinek, sőt, mintha tudta volna, h ő ettől különleges. A testét edzette, a kis termet mellett jól nézett ki, férfias jelenség volt. (a múlt idő csak azért, mert már máshol dolgozik) A csajoknak bejött a kisugárzása, a humora, a pozitív gondolkodása, és túlzás nélkül tapadtak rá, nem is akármilyenek :)

Szerintem, ha egy átlagnál alacsonyabb pasi ezt hasonlóan fogja fel, elfogadja és így is tudja szeretni magát, akkor nincs szüksége csalásra a társkeresőn!

2013. márc. 20. 13:08
 39/96 A kérdező kommentje:

Én egyetértek a lányokkal, az önbizalom a kulcs.

Én sem voltam mindig húde szép nő, kamaszként kifejezetten csúnya voltam, duci voltam, ami amúgy most is megvan, de az alakom egész más azóta, összevissza állt a hajam, nem tudtam mi áll jól és csúnyának láttam magam.

Mostmár egész más, egyszerűen ha elkezded magad szeretni, akkor észreveszed mitől vagy szép és utána nincs megállás :)

Ez a férfiakra is igaz, nem csak a nőkre.

2013. márc. 20. 13:17
 40/96 anonim ***** válasza:

Voltam társkeresőn, nem hazudtam. Ha csak listából lehetett kiválasztani a magasságot, akkor felfelé kerekítettem, de ez csak 2 centi pluszt jelentett.

A barátnőm is társkeresőzött, fent is voltunk egy időben az egyik oldalon, de nem is láttuk ott egymást. Több paraméter sem egyezett az elvárásainkkal.

Úgyis a személyes találkozásnál dől el minden. Ha csak kicsit lódított, akkor még jól is elsülhet.

Rólam mindig azt gondolták, hogy idősebbnek írtam ki a koromat.

2013. márc. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!