Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?

Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.

Szóval mi értelme ennek?

2013. márc. 20. 10:10
 21/96 A kérdező kommentje:

Azért nem feltétlenül.

Nekem van 155 cm-es barátnőm, neki például teljesen jó egy 165 cm-es pasi.

Na meg van egy 168 cm-es Casanova ismerős is :D

Én nem tudom mi a fenét csinál, de minden hétvégén más nővel látom. Pedig még csak nem is egy húde gyönyörű emberke. Viszont baromi jó humora van és rettentő jó lelkű.

2013. márc. 20. 10:53
 22/96 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon sok nő 160 cm alatti. Mivel az átlag női magasság 164 cm. Találjátok ki, mit jelent az átlag kifejezés.

A másik: még a mini csajok is állandóan azt hangoztatják, hogy a férfi 180-185 cm-nél kezdődik. Azt már nem veszik figyelembe, ohgy mennyire szánalmasan néznek ki, ha 10-15 centinél több a különbség akármelyik részéről.

2013. márc. 20. 10:55
 23/96 anonim ***** válasza:
59%

Az "alap elvárás" szóval ezen felül még van valamilye.

A legtöbb alacsony ember általában hatalmi pozíciót szerez és élvezi hogy másokat ugráltathat, csesztethet nézhet le (nem fizikailag) és rengeteg pénze van.

És ugyebár "pénz beszél kutya ugat"

2013. márc. 20. 10:56
 24/96 A kérdező kommentje:

Nincs neki semmije szegénykémnek.

Évek óta barátok vagyunk. Se pénze, se lakása, se autója, még jogosítványa se.

És hatalmi pozícióban sincs, árufeltöltő egy Tescoban.

2013. márc. 20. 10:58
 25/96 anonim ***** válasza:
59%
Akkor ezt hívják úgy, hogy "hülyék szerencséje". És most a "hülye" nem sértés akar lenni, hanem a naív, optimistát takarja aki bele sem gondol milyen kicsi és milyen nevetségesen néz ki.
2013. márc. 20. 10:59
 26/96 A kérdező kommentje:

Hát nem is kell, hogy belegondoljon, mert szerintem nem nevetséges. Alacsony és kész :)

Tipikus példája annak, hogy olyannak lát mindenki, amilyennek te látod magad.

2013. márc. 20. 11:01
 27/96 anonim ***** válasza:
59%
Azért ez így nem igaz. Most ha Adonisznak látnám magam, attól még mások csak egy "közönséges" átlagmagyart látnának bennem, aki kb. olyan mint a többi, sőt egy halvány fokkal rosszabb is.
2013. márc. 20. 11:06
 28/96 anonim ***** válasza:

Én is voltam már társkeresős időszakban,és én nem hazudtam semmiben(lehet az volt a gond).De nem valami jó a dolog,nagyon királykisasszonyok vannak ott.

Aki ott is hazudik,az hülye,ennyi az egész.

2013. márc. 20. 11:10
 29/96 anonim ***** válasza:
Férjem 162 centi és ezt így ki is írta anno a tárkeresőre. Én 164 vagyok. Aki ebben hazudik, az hazudik másban is. Kell tudni szelektálni. Akkor nem ér nagy meglepetés senkit. A szövegekből és a képekből sok mindent "lát" a gyakorlott szem...
2013. márc. 20. 11:12
 30/96 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is volt egy munkatársam: max 160 cm. pasi, de soha nem volt problémája a csajokkal, sőt! A "titka" nyilvánvaló volt: elfogadta magát ilyennek, nem félt akár poénkodni sem a magasságával (azaz alacsonyságával), megvolt a kellő önbizalma, a nők felé pedig a kedvességével, előzékenységével, törődésével, lovagias viselkedésével hódított, ami lássuk be úgy kell manapság, mint egy falat kenyér. :)
2013. márc. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!