Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a férfiak a társkeresőn a magasságukról?
Sziasztok!
Nem általánosítani akarok, tudom, hogy nem mindenki hazudik ez ügyben, de aki mégis, az miért teszi? Azt hiszi nem derül ki?
Számtalan ilyenbe botlottunk már bele. A barátnőm 2-szer is járt így, a randin látta meg, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nála, aki elvileg 5 cm-rel magasabb volt.
Szóval mi értelme ennek?
Amiért a nők az életkorukról/súlyúkról. Mert a valóság miatt lehet kb. 0% esélyük lenne mindenkinél.
Gondolj bele ha valaki 165 az be fog kamuzni egy 178-at...
Mert ha férfi vagy és 170 alatt vagy, akkor egy ilyen oldalon nem sok esélyed van, hogy megnézzenek. Én is voltam már ilyen oldalon nemegyszer és ha beírtam a valódi magasságomat (167), akkor naponta 1-2 alkalommal nézték meg a profilomat, ha felcseréltem próbaképpen a két utolsó számjegyet, akkor ez megtízszereződött.
Persze botorság letagadni, tényleg úgyis kiderül.
Érdekesség egyébként, hogy a nagy többség magassága osztható öttel. :) tehát mindenki kerekít, többnyire felfelé...
Na de így nincs 0% esélyük, vagy nem érzik égőnek, ha odamennek 165 cm-esen egy nőhöz, akinek 185-öt hazudtak?
Én sem randiznék 165 cm-es férfivel, mert 179 cm vagyok, de nem is gondolom, hogy nekik minden vágyuk egy két fejjel magasabb nőnek udvarolni.
Szóval szerintem ez iszonyú égő, ha a randin derül ki. Én is jártam így, nem tudtam se köpni, se nyelni. Nagyon kellemetlen és 100%, hogy nem lesz az egészből semmi.
Nem vagyok fent egyik társkeresőn sem, de ha hiszed ha nem tényleg 180 centi vagyok.
Viszont van egy ismerősöm ő onnan csajozik mindig love.hu és lovebox), és tudom, hogy több mint 10centit bekamuzott. :) Kérdeztem miért, azt mondta azért mert ha megmondaná, hogy 169 centi a kutya nem állna vele szóba.
Én fent vagyok 4 társkereső oldalon is és nem hazudok a magasságomról. Igaz nem is kell hisz' 177 vagyok, az meg pont jó szerintem.
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!