Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom negatívan a nőket?
"Az égadta világon senki nem támogatna téged ebben, max. te magadat másik felhasználókról. Szerintem még a legnagyobb ellenségem sem értene veled egyet"
Sajnálattal közlöm hogy nem mindenki olyan begyepesedett agyú mint te
"Nem várom el egyetlen rendszertől sem, hogy tökéletes legyen, csak annyit, hogy tudjak vele azonosulni"
Te semmihez sem tudsz azonosulni,csak a kis álomvilágodhoz
"Egyszer lesz kommunizmus itt (amit kétlek), én a lehető legdurvábban fogom bomlasztani, rohasztani, ahogy csak bírom"
Persze,a gép előtt nagy a szád :D Hidd el ha eljönne a kommunizmus megint akkor igen csak befognád a pofád,különben a kormány fogná be nem is gyengén :) De el kell hogy szomorítsalak,még a kommunista rendszertől is rosszabb rendszer fog jönni nemsokára amit a diktatúrához lehetne a legjobban hasonlítani,ahol a vergődőket minden gondolkozás nélkül likvidálni fogják
"Azt csinálok, amit akarok. Moderáltass ki, ha nem tetszik."
Nem ez lett volna a lényeg de gondoltam hogy azzal a primitív agyaddal nem leszel képes felfogni.Te jöttél azzal hogy én nem bírom elfogadni más véleményét holott te vagy az aki vért fröcsögve szidod a másikat ha más a véleménye valamiről.Szánalmas
"Vagy beszélgess el erről egy jogásszal, és akkor majd világos lesz számodra is, hogy kinek mihez van joga"
Tudom,neked mindenhez van jogod,másnak semmihez :) Tipikus elkényeztetett beképzelt liba vagy :)
"Vagy csak szimplán nem tudsz mit kezdeni vele"
Tapasztalatról beszéltem.Te meg próbáltál volna pontosítani hogy ez szubjektív dolog.Kit érdekel?A lényeg egy és ugyanaz,erre írtam hogy szőrszálhasogatás :) Rajtam nem tudsz semmivel sem kifogni,minden marhaságodat megtudom cáfolni
"Kezdődik az óvoda, mi? Legalább ne az én dolgaimat próbálnád visszafordítani rám. Találj ki valami újat! Te kezdtél személyeskedni."
4-dik oldal 33-dik hozzászólás.Itt kezdődött el a személyeskedésed,innentől kezdve váltottam át a bunkó módra mert kiérdemelted
"Majd, ha meglesz a diplomám, akkor mondhatom, hogy letettem valamit. De már a bekerülés is része volt ennek."
Diplomával semmit nem teszel le az asztalra.Akkor teszel le az asztaéra valamit ha sikeres vagy a munkádban,ha értesz hozzá,ami a te esetedben abszolút nincs és nem is lesz meg
"Még ha így is lenne, kit érdekel? :DDDDDD Semmit nem mutat"
De,mutatja hogy milyen kiállhatatlan személyiség vagy
"Az, h a neten valami önjelölt okostojásnak mit reagálok, semmi köze ahhoz, hogy hogyan fogok azokkal viselkedni, akik segítséget kérnek tőlem hivatalos körülmények között"
Dehogynem.Mi van ha pont egy olyan páciens menne be hozzád aki ugyanezeket mondaná el neked?Nem bírnád megállni a személyeskedést úgysem,kivéve ha csak neten nagy a pofád.Fogalmad sincs hogy min ment keresztül az illető,milyen tapasztalatai voltak,milyen személyisége van és mégis elhordod minden szarnak.Ez aztán a nagyszerű hozzáállás!Egyetemi hallgatóként példát kéne mutatnod,de pont az ellenkezőjét teszed
"Ez megint csak a te fejedben képeződött le, a valósághoz semmi köze"
Igazad van,semmi köze sincs a valóságnak ahhoz a kitalációhoz hogy az egészségügy romokban áll például ebben az országban,ahol ha az orvosnak nem tömik tele a zsebét akkor csak a szerencsének lesz köszönhető hogy a beteg egészségesen kerül ki a korházból(és remélhetőleg az is marad egy darabig) Tudod az a baj hogy ilyen "szakemberek" ténykednek a korházakban is mint amilyen te vagy,úgy vannak vele ha nincs pénz akkor felőlük megis dögölhet az illető
"Szerintem még a vizsgáztatás rendszerét sem tudod, sőt, még azt is el tudom képzelni, hogy a felvételi rendszert sem. Most tőlem aztán oszthatod az igét sarlatán sz*rháziként egész nap, nem én írok felesleges f*szságokat. Csináld, ha neked ez jó. :) Érettségid van egyáltalán?"
Attól hogy valakinek jó jegyei vannak nem jelenti azt hogy okos is az illető,ezért írtam azt hogy síkhülyék is bekerülhetnek az egyetemre,mellesleg a magolás és a puskázás nem tartozik az okossághoz véleményem szerint.Szerinted az érettségi jelent valamit?Nehogy kiderüljön hogy neked nincs érettségid.Ha voltál már érettségin akkor tudhatnád hogy az egész egy nagy baromság és semmi köze sincs az "érettséghez",sem intelligenciához,az egy darab papírfecni amivel kitörölheted a segged
"Nem mindegy, hogy mennyivel többet"
Csodálatos hogy te még akkor is kitalálsz valami hülyeséget ha te magad is tudod hogy nincs igazad
"Ez csak azt BIZONYÍTJA, h egy ócska, aluledukált proli vagy. Kezdem érteni, h miért nem tudunk egymással dűlőre jutni. Egyszerűen nem ilyen ostoba körökben mozgok. Bocs"
Tized annyit sem tudsz ezekről dolgokról mint amennyit én,tehát ez nem bizonyít semmit.Az hogy te egy agymosott birka vagy nem az én bajom.Akkor gondolom az ex-elnökök,bankárok stb is ócska, aluledukált prolik,akik alátámasztják az összeesküvés elméletek valódiságát.Utánna kéne nézned néhány dolognak nem pedig az X Faktort bámulni egész nap
"Attól hogy otthon vagy a szünet alkalmából nem jelenti azt hogy egész nap a gép előtt kell lenned."
Azt csinálok, amit akarok."
Sokat elárul az életviteledről :D És akkor még nem vagy elhízott :D
"Soha nem ordibáltam senkivel, aki segítséget kért tőlem"
Ki az az idióta aki segítséget kért tőled?!
"Sőt, nem is vagyok az az ordibálós fajta ember, de mind1"
Ja,csak akinek más véleménye van annak leszeded a fejét
"Semmi közöd nem lehet hozzám soha, max. a páciensem lehetsz, de az ilyet átküldeném pszichiáterhez"
Aki hozzád bekerül az még hülyébben fog kijönni.A hozzáállásod valami borzalom.Tökmindegy ha ez az internet,akkor sem kell valakinek leszedni a fejét ha más véleménye van.Én sem szedem le senkinek se a fejét ha informatikával kapcsolatban hülyeséget írnak,HANEM segítek.Erre te nem voltál képes,mivel magadra ismertél és támadásnak vetted a kérdést a hülye felfogásod miatt.Pisis gyerek :D
"Sajnálattal közlöm hogy nem mindenki olyan begyepesedett agyú mint te "
Akkor miért még mindig te vagy az egyetlen, aki ugat, és miért vagyunk többen ellened? :D
Húzd már le magad a wc-n. :'DDDDD
" Hidd el ha eljönne a kommunizmus megint akkor igen csak befognád a pofád,különben a kormány fogná be nem is gyengén :)"
Pont ezért utálom ezt a mocskos sz*r ideológiát, mert csak így lehet megvalósítani. Ostoba prolik ostoba ámokfutása lenne az egész, és ennyi, nem több. Még büszke is lennék magamra, amikor az ilyenek meghurcolnának.
"de gondoltam hogy azzal a primitív agyaddal nem leszel képes felfogni."
Ne lopd másnak a szövegét!
"Tudom,neked mindenhez van jogod,másnak semmihez :) "
:DDDDDDD Jah. Pont ezt mondtam. Szóról szóra.
"minden marhaságodat megtudom cáfolni "
SEMMIT nem cáfoltál, semmit nem csináltál, így 8 oldal alatt nem jutottál sehová. :)
"ami a te esetedben abszolút nincs és nem is lesz meg "
Még mindig egy ócska senki vagy, nem számít, amit mondasz. Mikor fogod fel, és mész inkább csinálni valami hasznosat? :)
"De,mutatja hogy milyen kiállhatatlan személyiség vagy "
Ok. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Írd még le párszor.
"Egyetemi hallgatóként példát kéne mutatnod,de pont az ellenkezőjét teszed "
Leszarom, hogy te hogyan interpretálod a mondandómat.
"Attól hogy valakinek jó jegyei vannak nem jelenti azt hogy okos is az illető,ezért írtam azt hogy síkhülyék is bekerülhetnek az egyetemre,mellesleg a magolás és a puskázás nem tartozik az okossághoz véleményem szerint.Szerinted az érettségi jelent valamit?Nehogy kiderüljön hogy neked nincs érettségid.Ha voltál már érettségin akkor tudhatnád hogy az egész egy nagy baromság és semmi köze sincs az "érettséghez",sem intelligenciához,az egy darab papírfecni amivel kitörölheted a segged"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szóval még egy érettségid sincs. Ez egy vicc. Mindent értek már, tényleg egy utolsó panelprolival veszekszem. :'D Mind1, kell egy ilyen is.
"Tized annyit sem tudsz ezekről dolgokról mint amennyit én"
:'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
"Az hogy te egy agymosott birka vagy nem az én bajom."
Utoljára ezeket a szavakat egy munkanélküli, teljes mértékben semmihez nem értő (még érettségije sem volt), rohadó fogú drogosnak a szájából hallottam. Kísértetiesen hasonló a stílus. Nem akarsz vele kezet fogni?
"akik alátámasztják az összeesküvés elméletek valódiságát.Utánna kéne nézned néhány dolognak nem pedig az X Faktort bámulni egész nap "
1. Nemcsak a hivatalos média és a paranoid skizofrén agymenés létezik, vannak átmenetek.
2. Nem lehet egész nap x-faktort nézni. :D
"És akkor még nem vagy elhízott :D "
Jó 5 éve 48 és 52 kiló között ingadozom függetlenül attól, hogy mennyit eszem, hamár ennyire a súlyom a téma. Szóval I don't think so.
"Ki az az idióta aki segítséget kért tőled?! "
A TV maci, Tom és Jerry, egy jós cigányasszony, Obama, Vincent Van Gogh, egy zacskó gumicukor vagy épp a büdös k*rva anyád. Mit vársz egy ilyen kérdésre? :)
"Ja,csak akinek más véleménye van annak leszeded a fejét"
Kedv- és helyzetfüggő. Amúgy közöd nincs hozzá még mindig.
Kíváncsi vagyok meddig folytatod még az ugatást, és mikor veszed észre, hogy semmire nem mész, mert senki nem vagy, csak egy jelentéktelen, semmilyen proli, akármilyen nagy szavakkal próbálsz dobálózni. :) De tőlem aztán folytathatjuk örökre, jól szórakozom.
Köszi,de én nem kérek!Bele megy a fogamba és utána nehéz kipiszkálni.:D
De egyre jobb a műsor.:D
"Akkor miért még mindig te vagy az egyetlen, aki ugat, és miért vagyunk többen ellened?"
Talán azért mert ők a haverjaid akiket kétségbeesetten idehívtál?Ennyire r*tardált nem lehetsz :D
"Pont ezért utálom ezt a mocskos sz*r ideológiát, mert csak így lehet megvalósítani. Ostoba prolik ostoba ámokfutása lenne az egész, és ennyi, nem több. Még büszke is lennék magamra, amikor az ilyenek meghurcolnának."
Nem a rendszer a szar hanem akik benne vannak.Nem kéne ennyire elítélni egy rendszert csak azért mert szarul valósították meg.Egyébként nem csinálnál te semmit,befognád a pofád
"Jah. Pont ezt mondtam. Szóról szóra"
Nem kell ezt mondanod.Látszik a stílusodon hogy elvagy szállva magadtól és azt hiszed neked mindent szabad,ráadásul lehordassz másokat ugyanazokért a dolgokért amiket te is csinálsz,kicsit se szánalmas :D
"SEMMIT nem cáfoltál, semmit nem csináltál, így 8 oldal alatt nem jutottál sehová"
De.Kiderült hogy mennyire szánalmas buta liba vagy,ezt bármelyik épeszű ember belátná
"Még mindig egy ócska senki vagy, nem számít, amit mondasz. Mikor fogod fel, és mész inkább csinálni valami hasznosat?"
Pont te beszélsz aki egész nap otthon tengődik mert mindenki kiközösíti a szánalmas gondolkodása miatt?Te mi a fenét csinálsz egész nap a gépezésen kívül?Semmit.Én legalább dolgozom,te meg egy lusta ingyenélő féreg vagy aki nagynak hiszi magát,de csak addig amíg anyuci apuci ki nem penderíti otthonról.Tiszta szégyen vagy
"Szóval még egy érettségid sincs"
Ezért is elképzelhetetlen hogy egyetemista vagy mivel a szövegértelmezésed egyenlő a nullával.Sehol sem említettem hogy nincs érettségim,ha nem lenne érettségim akkor honnan tudnám hogy baromság az egész.Talán azért mert leérettségiztem,de mivel te egy agymosott zombi vagy ezért megértem ha úgy gondolod hogy van értelme az érettséginek.Egyébként pont rólad képzelhető el hogy nincs meg az érettségid,mivel az értelmi szinted vetekszik egy általános iskoláséval.Nem értem hogy ilyen inkubátorszökevények hogy végezhették el az általános 8 osztályt
"Utoljára ezeket a szavakat egy munkanélküli, teljes mértékben semmihez nem értő (még érettségije sem volt), rohadó fogú drogosnak a szájából hallottam. Kísértetiesen hasonló a stílus. Nem akarsz vele kezet fogni?"
Nem akarok apáddal kezet fogni :D :D :D :D :D
"Nemcsak a hivatalos média és a paranoid skizofrén agymenés létezik, vannak átmenetek"
Vicces hogy ilyen kis senkiházi,semmihez sem értő szardarab paranoid skizofrén agymenésnek nevezi azokat a dolgokat amiket szakemberek,elnökök és egyéb felsőbb körökben mozgó emberek állítottak,bizonyítottak.Ebből is látszik hogy halvány lila gőzöd sincs miről van szó
" Nem lehet egész nap x-faktort nézni. :D"
De lehet nézni
"Jó 5 éve 48 és 52 kiló között ingadozom függetlenül attól, hogy mennyit eszem, hamár ennyire a súlyom a téma. Szóval I don't think so."
Lehetetlen.Aki egész nap ül a gép előtt és zabáláson kívül mást sem csinál az nem 50kg körül mozog
"Kedv- és helyzetfüggő. Amúgy közöd nincs hozzá még mindig"
De azért én k*csög vagyok amiért "nem bírom elfogadni más véleményét" De az nem baj ha te nem bírod elfogadni más véleményét,sőt el is kezdesz személyeskedni vele szemben
"Kíváncsi vagyok meddig folytatod még az ugatást, és mikor veszed észre, hogy semmire nem mész, mert senki nem vagy, csak egy jelentéktelen, semmilyen proli, akármilyen nagy szavakkal próbálsz dobálózni"
Ha én senki vagyok akkor bele se merek gondolni hogy te mi vagy.Komolyan még mindig nem tudom hogy mire vagy ennyire büszke és hogy mit értél el a nyomorult életedben eddig a széked ülőkéjének elkoptatásán kívül
olyanokat mondasz róla, amit ha nem ismered közelről, nem tudhatsz. Ki vagy te, Sauron bazz..?
Vagy csak egy elmebeteg......
"Talán azért mert ők a haverjaid akiket kétségbeesetten idehívtál?Ennyire r*tardált nem lehetsz :D "
1. Ha annyira r*tardált lennék, hogy mindenki kiközösít meg anyámkínja, akkor mégis kit tudnék idehívni?
2. Még mindig kevés vagy ahhoz, hogy én kétségbe essek.
"Nem a rendszer a szar hanem akik benne vannak."
Szerintem meg mind2 szar, és még mindig szívem joga így gondolni, sry.
"Látszik a stílusodon hogy elvagy szállva magadtól és azt hiszed neked mindent szabad,ráadásul lehordassz másokat ugyanazokért a dolgokért amiket te is csinálsz,kicsit se szánalmas :D "
Ok. Akkor szánj! :D
"De.Kiderült hogy mennyire szánalmas buta liba vagy,ezt bármelyik épeszű ember belátná"
Írd még le 100x, hátha te magad is elhiszed, és jobban leszel. :)
"Te mi a fenét csinálsz egész nap a gépezésen kívül?"
Már megmondtam, hogy egyetemre járok, családommal foglalkozom, írok ezt-azt, per pill meg vizsgákra tanulok olyan dolgokat, amikről vszeg te még életedben nem hallottál.
"Én legalább dolgozom,te meg egy lusta ingyenélő féreg vagy aki nagynak hiszi magát"
Kit érdekel, hogy mit csinálsz, amikor te magad csillantottad meg a deviáns magatartásodat még 1x a férgezéseddel.
"Ezért is elképzelhetetlen hogy egyetemista"
Akkor ne képzeld el, és akkor hátha tünetmentes lesz a betegséged egy pár percre.
"Sehol sem említettem hogy nincs érettségim"
Ha lenne, akkor nem lett volna szükséges arra a mellébeszélésre. Azoktól hallom szóról szóra ugyanazt, akiknek nincsen.
" pont rólad képzelhető el hogy nincs meg az érettségid"
Akkor képzeld el, hátha fel fog állni rá a farkad.
"Nem akarok apáddal kezet fogni :D :D :D :D :D "
Szerintem apám észre sem venne téged még akkor sem, ha te nyújtanád neki a kezed és egy centire tőle nyüszítenél, akkora senki vagy hozzá képest.
"Vicces hogy ilyen kis senkiházi,semmihez sem értő szardarab paranoid skizofrén agymenésnek nevezi azokat a dolgokat amiket szakemberek,elnökök és egyéb felsőbb körökben mozgó emberek állítottak,bizonyítottak."
Ki bizonyított és mit? :D Azt sem specifikáltad, hogy melyik összeesküvés elméletet tartod igaznak, így megint üresen vered magad a földhöz. Nem vagy már csupa kék, lila?
"De lehet nézni "
Lehet, csak minek? Ember nem csinálná ezt, még a legnagyobb fan sem. :D
"Lehetetlen.Aki egész nap ül a gép előtt és zabáláson kívül mást sem csinál az nem 50kg körül mozog "
Hölgyeim és Uraim! Megszületett a bolygó első internetes, ráadásul feltételezhetően organikus eredetű mérlege! :O
" De az nem baj ha te nem bírod elfogadni más véleményét,sőt el is kezdesz személyeskedni vele szemben "
Te beszélsz személyeskedésről? És akkor én vagyok a retardált... Szerintem már nem tudsz mit összehordani, kezdesz kifogyni. :)
"Komolyan még mindig nem tudom hogy mire vagy ennyire büszke és hogy mit értél el a nyomorult életedben eddig a széked ülőkéjének elkoptatásán kívül"
Insult me more and more and MORE baby, I like it rough, oh yeah cum, hit me, yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444444444444444444444
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Lehetetlen.Aki egész nap ül a gép előtt és zabáláson kívül mást sem csinál az nem 50kg körül mozog"
Peter Griffin megmondta,hogy a kövér nőnél jobb nincs,mert azon bárhol találsz punc1t.:D
Ez így igaz :D
A másik meg az, hogy vannak akik genetikai adottság miatt megtehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!