Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom negatívan a nőket?
# 91
Nekem őszintén szólva semleges, nem érint túl mélyen, és nem éri meg különösebben, de szórakozni azért megfelel egy ideig. :D
Neki pedig persze, hogy megérte, hiszen ő egy békés igazságosztó harcos, aki 10 oldalon keresztül sorakoztat fel 100%-ig objektív BIZONYÍTÉKOKAT (XDDDD), hogy a másik h*lye egy szubjektív témában + olyan dolgokat is bizonyít, amiket eddig lehetetlennek hitt az emberiség, hogy bizonyítani lehet látatlanban, és így szépen lassan megmenti a világot, ami felett végül majd átvehetik a hatalmat a mindenkit baráti hangulatban összefogó, feleket teljesen egyenlővé tevő, világforradalmi lázban égő, minden szükségletet kielégítő, igazságos kommunisták, akiknek első dolga lesz bezáratni a KRE Pszichológia Intézetét, de az is lehet, hogy az egész BTK-t, ezzel hatalmas tömegujjongást kiváltva, hiszen így leszámoltak már legalább egyetlen egy protekciót engedő, retardáltakat benntartó intézménnyel is, és még előtérbe is helyezték a közösségi érdeket egy burzsuj, elkényeztetett, kizsákmányoló, tisztességtelen, kettesét szopó hölgy egyéni érdekeivel szemben.
MERED FELTÉTELEZNI, HOGY EZ NEM ÉRI MEG?! :DDDD
"SynysterGates válasza:
jaa meg a bevitt táplálék minősége se mindegy. Nagyon nem"
Ezután őszintén merem remélni, hogy az ő személyében valami vegetáriánus észosztóval (is) állunk szemben, akivel további 10 oldalas flamewart folytathatunk az egészséges táplálkozás rejtelmeiről. :DDD Olyan szívesen olvasnék egy kis anyagot az ő stílusában holmi rákkeltő húsokról, esetleg gennyes tejről, valamint tudatosan tömegpusztító fegyverként funkcionáló adalékanyagokról...stb. Szárnyalhatna a topic, de tényleg! Mindezt a szerelem-szex témakörben. Nagyon örvendeztetne!!!!!!!!!!44
"Ezután őszintén merem remélni, hogy az ő személyében valami vegetáriánus észosztóval (is) állunk szemben, akivel további 10 oldalas flamewart folytathatunk az egészséges táplálkozás rejtelmeiről. :DDD"
azt nem fogja megköszönni.......:D
"Ha annyira r*tardált lennék, hogy mindenki kiközösít meg anyámkínja, akkor mégis kit tudnék idehívni?"
Csakis kizárólag a netes barátaidat akikkel sosem találkoztál a valós életben és hasonlóan r*tardáltak mint te :D
"Még mindig kevés vagy ahhoz, hogy én kétségbe essek"
Azért kaptad fel a vizet mint egy veszett AIDS-es gorilla és ezért hívtál segítséget :D
"Szerintem meg mind2 szar, és még mindig szívem joga így gondolni, sry"
Bármiről megmondhatod a véleményedet de személyeskedés nélkül,amire te nem vagy képes
"Már megmondtam, hogy egyetemre járok, családommal foglalkozom"
Kizárt
"per pill meg vizsgákra tanulok olyan dolgokat, amikről vszeg te még életedben nem hallottál"
Bocsánat hogy nem foglalkozok a pszichológiával mivel nem is érdekel az egész :D Ennyi erővel én is mondhatnám hogy olyan dolgokat tudok informatikából amikről te sosem hallottál vagy olyan dolgokról olvasom amiket soha nem fogsz tudni,tehát ez is egy nagy fail volt,a fyerekes szint megint előjött benned :D
"amikor te magad csillantottad meg a deviáns magatartásodat még 1x a férgezéseddel"
Mert a te k*rva anyázásod meg a többi azok jobbak?Álszentség megtestesítője :D
"Ha lenne, akkor nem lett volna szükséges arra a mellébeszélésre. Azoktól hallom szóról szóra ugyanazt, akiknek nincsen"
Nem tudom milyen mellébeszélésről beszélsz.világosan kiderült belőle hogy van érettségim,de ha nem lenne akkor sem érezném magamat kevesebb embernek mivel hülyeség az egész,ezért furcsállom minek jöttél az érettségivel?
"Szerintem apám észre sem venne téged még akkor sem, ha te nyújtanád neki a kezed és egy centire tőle nyüszítenél, akkora senki vagy hozzá képest"
Hát nem tudom hogy milyen ember lehet az aki képes vizilóval közösülni aminek következtében ilyen genetikai hulladékok születnek mint amilyen te vagy
"Azt sem specifikáltad, hogy melyik összeesküvés elméletet tartod igaznak"
Akkor meg mit fröcsögsz te idióta liba :D Gőzöd sincs miről van szó,de azért jártatod a pofád.Példának felhoznám a 2001 szeptember 11-i esetet amit a háttérhatalom szervezett meg,Osama Bin Laden az csak egy bábfigura volt.Arra volt jó az egész hogy Amerika megint háborút indíthasson
De erről nem szeretnék vitát nyitni mert:
1.Felesleges,csak beégnél mégjobban,ugyanis erről a témáról nagyon sok ismerettel rendelkezem
2.Őszintén szólva már nagyon unom ezt az írosgatást,főleg ilyen r*tardált,menthetetlen egyénekkel
"Te beszélsz személyeskedésről? És akkor én vagyok a retardált... Szerintem már nem tudsz mit összehordani, kezdesz kifogyni"
Az,hogy neked nincs önkritikád és nem fogod fel hogy te kezdtél el bunkó hangnemben írogatni nekem nem az én bajom
Egyébként mókás hogy a hűséges kutyáid még mindig itt lihegnek,vigyáznak rád nehogy lelkileg összezuttyanj :D Szerintem neked kéne menni pszichológushoz és utánna gyakorolni a szakmát,mert ez így nem lesz jó :(
"Azért kaptad fel a vizet mint egy veszett AIDS-es gorilla és ezért hívtál segítséget :D "
Hihetetlen, h még mindig ezzel hitegeted magad. Jobb lenne inkább hagyni, hogy kiszökjenek a könnyek a szemedből, megkönnyebbülnél, és befejeznéd végre. :) De te dolgod. Tőlem aztán lovagolhatsz még a témán.
"Bármiről megmondhatod a véleményedet de személyeskedés nélkül,amire te nem vagy képes"
1. Nem én kezdtem személyeskedni.
2. Miután már én is belekezdtem, akkor sem csináltam olyan szánalmas szinten, mint te.
"Kizárt "
Akkor zárd ki, hátha megint feláll a farkad.
"Bocsánat hogy nem foglalkozok a pszichológiával mivel nem is érdekel az egész :D Ennyi erővel én is mondhatnám hogy olyan dolgokat tudok informatikából amikről te sosem hallottál"
Mondhatod. Ha meg nem is érdekel a pszichológia, akkor főleg hiteltelen az állásfoglalásod az egyetemet és a szakmai felkészültséget illetően.
"Mert a te k*rva anyázásod meg a többi azok jobbak?"
IGEN. :D
"Nem tudom milyen mellébeszélésről beszélsz.világosan kiderült belőle hogy van érettségim,de ha nem lenne akkor sem érezném magamat kevesebb embernek mivel hülyeség az egész,ezért furcsállom minek jöttél az érettségivel? "
Azért, mert utoljára az jött azzal ilyen drasztikusan, hogy mekkora hülyeség, akinek nem volt, mert nem volt képes eljutni odáig, így frusztráltságában magát hitegette ilyenekkel.
Azért amúgy megnézném azt az érettségit, hogy miből mit alkottál...:DDD
"Hát nem tudom hogy milyen ember lehet az aki képes vizilóval közösülni aminek következtében ilyen genetikai hulladékok születnek mint amilyen te vagy "
Panelproli színvonal ismét. :)
"Példának felhoznám a 2001 szeptember 11-i esetet amit a háttérhatalom szervezett meg,Osama Bin Laden az csak egy bábfigura volt.Arra volt jó az egész hogy Amerika megint háborút indíthasson "
Egy példa a sok közül, nem lehet a több millió összeesküvés elméletre általánosítani.
"1.Felesleges,csak beégnél mégjobban,ugyanis erről a témáról nagyon sok ismerettel rendelkezem "
1. Azt sem tudod, hogy én mennyi ismerettel rendelkezem, valamint azt sem, hogy egyáltalán egyetértek-e veled, mi a véleményem.
2. Még mindig nem égtem be, csak a te agyszüleményed, hogy legyen mire kiverned. Ha az égésről beszélünk, te égtél be azzal, hogy kijelentettél rólam dolgokat, amikről pontosan tudja mindenki, aki ismer, hogy valótlanok (súlyom, iskola, protekció...stb.). Ez a legnagyobb égés, mert nagy mellénnyel állítasz dolgokat, amik teljesen egyértelműen nem igazak, és nem vélemény kérdése, hogy úgy vannak-e, hanem tények.
"Az,hogy neked nincs önkritikád és nem fogod fel hogy te kezdtél el bunkó hangnemben írogatni nekem nem az én bajom "
Akkor végre fel is adhatnád már akár, mert már lassan egy focicsapatnyi ember röhög rajtad. :D
"Egyébként mókás hogy a hűséges kutyáid még mindig itt lihegnek,vigyáznak rád"
Akkor nevess, hátha segít egy pár percre a szervezetednek. Csak meg ne fájduljanak az arcizmaid!
"nehogy lelkileg összezuttyanj :D"
Kevés dolog van, amitől össze tudnék zuhanni. A neten irkáló egyének pedig nem tartoznak ezek közé.
"Szerintem neked kéne menni pszichológushoz és utánna gyakorolni a szakmát,mert ez így nem lesz jó "
Olyan vagy, mint amikor pl. egy rovar már elpusztult, de még mindig megránganak még itt-ott a lábai. A te fröcsögésed is pont olyan szomorú vergődéseknek felelnek meg. Egy ember sem állt melléd, még csak egy zöld kezet nem nyomtak rád, de te azért itt vergődsz. Lételemed, hogy a másikat érzelmileg leromboltnak próbáld beállítani, magadat pedig a világ csúcsára helyezni, és az összes tomboló sz*rt, ami belőled jön, következetesen átkenni a másikra, mintha ő csinálná. Az iszonyatosan gyenge, megkeseredett, tüskés emberek szokása ez. Nem ítéllek el, de ameddig nem ismered fel magadban a problémát, addig még egy képzett terapeuta sem tudna rajtad segíteni.
Ezek nem találgatások, hanem a kép, amit festettél magadról így 10 oldalon keresztül. Nem tudom, hogy milyen életed volt, ki bántott téged ennyit, mitől lettél ilyen, de azt viszont tudom, hogy ha a netes vitákban próbálod felépíteni magad, az nem megoldás, max. ideiglenesen leszel tőle jobban.
Ha tényleg ráuntál a veszekedésre, akkor én sem ragaszkodom a folytatáshoz.
Ha mindenképp, akarod, akkor írj, nekem 8.
Ha pedig nem, akkor sok szeretettel kívánok neked jobbulást! :)
# 96
Nem voltál olyan jellegzetes úgy 2 sor alapján...:P
De gyere fészbukra, és akkor megtárgyaljuk az ovis élményeket. XD
"Hihetetlen, h még mindig ezzel hitegeted magad. Jobb lenne inkább hagyni, hogy kiszökjenek a könnyek a szemedből, megkönnyebbülnél, és befejeznéd végre. :)"
Sírásra neked lenne szükséged hogy kiadd azt a sok feszültséget ami itt felgyülemlett.Egyedül egy senki vagy,szükséged van más emberekre hogy bevédjenek mivel nem vagy képes megvédeni magad,ha interneten ennyire gyenge vagy akkor el se merem képzelni hogy mennyire gyenge lehetsz a valós életben.Mindenesetre szánalmas hogy egyre több embert hívsz ide de még így sem érzed magad előnyben velem szemben
"1. Nem én kezdtem személyeskedni.
2. Miután már én is belekezdtem, akkor sem csináltam olyan szánalmas szinten, mint te"
Én ok nélkül soha nem személyeskedek.Sok emberrel vitatkoztam már akiknek teljesen más véleményük volt valamiről,mégis békében váltunk el.Veled ezt nem lehet megvalósítani mert abszolút nincs benned empátia
"Ha meg nem is érdekel a pszichológia, akkor főleg hiteltelen az állásfoglalásod az egyetemet és a szakmai felkészültséget illetően"
Attól hogy nem érdekel,még tudhatom hogy nem így kéne reagálnod ezekre a dolgokra.Nemhogy segítenél az embereknek inkább támadod őket a baromságaiddal,ez is utal arra hogy alkalmatlan vagy erre a feladatra
"Azért, mert utoljára az jött azzal ilyen drasztikusan, hogy mekkora hülyeség, akinek nem volt, mert nem volt képes eljutni odáig, így frusztráltságában magát hitegette ilyenekkel.
Azért amúgy megnézném azt az érettségit, hogy miből mit alkottál...:DDD"
Gondolom nem sok embert ismersz.Bárkivel beszélgettem,szinte mindenki azt mondta hogy az érettségi értelmetlen dolog és csak arra való hogy kitöröljék vele a seggüket.Az érettségiben a választott tantárgy a fontos csak amivel tovább tanul az ember,a többi marhaság,ha ez szerinted nem így van,akkor r*tardált vagy,nem tudok mást mondani.Gondolom akkor szerinted az is helyén való hogy az ember minimum 12 évet rohadjon az iskolapad előtt feleslegesen
"Egy példa a sok közül, nem lehet a több millió összeesküvés elméletre általánosítani"
Akkor nem értem minek fröcsögtél hogy az összeesküvés elméletek azok skizofrén agyszülemények,saját magad ellen beszélsz,nem is kellek ide én :D
"Azt sem tudod, hogy én mennyi ismerettel rendelkezem, valamint azt sem, hogy egyáltalán egyetértek-e veled, mi a véleményem"
Feltételezem hogy kevesebb ismerettel rendelkezel mint én mivel szkeptikus vagy,azt viszont tudom hogy nem értenél egyet velem mert azt mondtad hogy az összeesküvés elméletek hülyeségek
"Ha az égésről beszélünk, te égtél be azzal, hogy kijelentettél rólam dolgokat, amikről pontosan tudja mindenki, aki ismer, hogy valótlanok (súlyom, iskola, protekció...stb.). Ez a legnagyobb égés, mert nagy mellénnyel állítasz dolgokat, amik teljesen egyértelműen nem igazak, és nem vélemény kérdése, hogy úgy vannak-e, hanem tények."
De amit te mondassz rólam azok valósak csak azért mert te vagy miszisz Emmácska
"Akkor végre fel is adhatnád már akár, mert már lassan egy focicsapatnyi ember röhög rajtad"
Leszarom,a birkák mindig is többen voltak mint az értelmes emberek,nem csoda hogy ide jutott a világ
"Kevés dolog van, amitől össze tudnék zuhanni. A neten irkáló egyének pedig nem tartoznak ezek közé"
Ja persze ezért csináltál új nevet,mivel nem bírta elviselni a lelki világod,hogy a régi felhasználónevedet (Emma Hewitt) 53%-ra lepontozták :) Úgy látszik mégsem ért veled egyet mindenki és ez neked nagyon fáj,főleg ha lepontoznak :) Ez pedig gyengeségre utal,eléggé szomorú hogy a százalékok befolyásolják a hangulatodat
"Egy ember sem állt melléd, még csak egy zöld kezet nem nyomtak rád, de te azért itt vergődsz"
Ez vicces :D Persze hogy senki sem áll mellém amikor mindenki akit idehívtál a haverjaid közé tartoznak,a másik meg az hogy leszarnám még azt is ha az egész világ ellenem fordulna,mint mondtam a birkák sokkal többen vannak.Az 53%-oddal meg a helyedben kussolnék amit a másik felhasználóneveddel szedtél össze :D Ha még mindig használnád akkor lehet hogy az enyémnél is alacsonyabb lenne :D Még egy zöld kezet se nyomtak rám :D Mint az oviban :D Persze hogy nem nyomtak rám zöld kezet a haverjaid,miért tennék? :D Még akkor sem tennék ha egyet értenének velem.Eléggé szomorú ha te komolyan veszed ezt a pontozási rendszert,sokan tudják hogy vicc az egész,főleg a szubjektív alapon feltett kérdéseknél.Egyébként is én imádom ha lepontoznak,minél alacsonyabb a pontszámom,annál jobb,aki meg ez alapján ítél el az büszke lehet magára
"Lételemed, hogy a másikat érzelmileg leromboltnak próbáld beállítani, magadat pedig a világ csúcsára helyezni"
Ezt nem tudom honnan szedted de biztos úgy van.Attól hogy hozzátok képest magas szinten vagyok nem jelenti azt hogy tökéletes vagyok.Vannak nálam jobb emberek akik többet értek el az életben mint én,többet tudnak mint én stb sosem állítottam azt hogy én vagyok a legmagasabb szinten,egoista sem vagyok
"Az iszonyatosan gyenge, megkeseredett, tüskés emberek szokása ez"
Nézd,ez nálam így működik: K*csög emberekkel bunkón viselkedek,normális emberekkel békésen.Ha szar kedvem van akkor nem itt élem ki magam,nem szokásom másokon levezetnem a feszültséget,sőt inkább akkor kerülöm az embereket
"Ezek nem találgatások, hanem a kép, amit festettél magadról így 10 oldalon keresztül. Nem tudom, hogy milyen életed volt, ki bántott téged ennyit, mitől lettél ilyen, de azt viszont tudom, hogy ha a netes vitákban próbálod felépíteni magad, az nem megoldás, max. ideiglenesen leszel tőle jobban"
Persze,az enyémek találgatások,a tieid nem? :D Én sem a semmiből alkotok ilyen véleményt rólad.Tudod nagyon jól hogy miről szól ez az egész,arról hogy megbántsuk a másik embert,tipikus emberi reakció,úgyhogy nem is tudom miért vagy ezen ennyire kiakadva,ráadásul te kezdted el a bunkó üzemmódot,nem csak velem de a kérdezővel szemben is.Az meg egy másik dolog hogy a rossz oldalamról alkotsz véleményt amikor fogalmad sincs hogy valójában milyen vagyok,valószínűleg igencsak meglepődnél.Akik támadólag lépnek fel ellenem azokkal nem tudok normálisan viselkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!