Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom negatívan a nőket?
Emma.. 1 darab 51%os emberke nincs az egész kérdésnél, legközelebb másold be pls h min mulatok majd jót mert így csak az agysejtjeimet gyilkolom.
ha a 49%os válaszolóra gondolsz akire mellesleg 7%osként hivatkoztatok akkor: ez nem vicces, ez fájdalmas volt.
de ha már itt vagyok: kedves 49%os válaszolónak:
engedd már meg h tudjon vitatkozni.. kvázi azt tanulja egyetemen hogy kell vitatkozni emberekkel emberekről.
ha jól veszem ki a KOMMUNIZMUSON kezdtetek el vitatkozni.. vitatkozni.. veszekedni B+ nagyon nem m1.
miért ne rühellhetné a komcsikat? mármint nem az mszpt mert ugye azok nem komcsik csak simán hülyék :D a kommunizmus ott kezdődik [és ott is ér véget lévén hogy ez 1 utópia] hogy marx, engels, lenin bácsi gondolkodtak arról h lehetne eltakarítani az uralkodó osztályt és h élhetne szabadon a kedves melós. na most ez rohadtul nem jött be lévén lenin bácsi meg az őt követőkből is elő bukott a hatalom éhség úgy hogy jól elcseszték az egészet így kaptunk a nyakunkba Kun Bélát később meg laza ~44 év "kommunizmust" + pár kormányzási ciklusnyi bal liberális szutykot. [most meg centrál liberális szutykot de ebbe ne menjünk bele]
lényeg a lényeg: sötét vagy mint pákó 1 kivilágítatlan alagútba miközben épp 1 dementorral darker then blacket néznek kikapcsolt monitorral.
Légyszi engedd már meg, hogy jobban tudjam nálad, hogy mivel mit akarok kifejezni :D Tudod nem szeretem, ha egy hülye okoskodik, csak azt, ha egy okos hülyéskedik :) De te ettől még elég távol állsz.
Már megint villogtatni akarod a "hatalmas" tudásodat, gondolatolvasási képességedet, de közben meg úgy beégeted magad, hogy a lézerbélyegző hozzád képest lóf*sz :)
Fogalmad sincs, hogy ki vagyok én, és honnan jöttem. De azért találgass még, hátha véletlenül mondasz valami értelmeset :D
Amúgy meg nem vagyok még a "barátod" sem...nigger.
"Persze,jobb kifogást nem tudtál volna írni erre?Az emeletes baromságokat könnyen lehet cáfolni,viszont az igazságot sehogy sem :) "
1. Nem szokásom sosem kifogásokat hozni, ugyanis azt csinálok, amit akarok, és vállalom az indítékot mögötte, és a felelősséget is, szóval ez megint nem jött be, sry.
2. Pont az emeletes baromságokat nem lehet cáfolni, mert NINCS MIT cáfolni, nincsen semmi lényeges, definiálható, objektív dolog, amiről lehetne normálisan, építőjellegűen tárgyalni.
"Nyilvánvalóan ezért nem tudtál se köpni se nyelni "
NYILVÁN. Ír egy anonim senki néhány hülyeséget egy ócska netes 5242353. flamewar keretében, és akkor én itt fulladok meg tehetetlenségemben a gép előtt, még a mentőt is hívni kell. :D Persze.
"Nem tudom ebben mi a primitívség,ajánlom hogy nézz utánna hogy mit jelent ez a szó.Mi van akkor ha valaki találgat más külsejével kapcsolatban?Ha tévedett akkor puff,ez van,tévedni emberi dolog,de mivel téged annyira aggaszt ez a dolog akkor csak van valóságalapja nem?A te találgatásaid persze nem jelentenek bajt,miszisz tökéletes :D"
1. Igen, primitívség, emellett értelmetlen is. Semmi információt nem adott egyikünk sem a külsejéről, valamint a vitában lényegtelen is, és látszik, hogy nincs más fegyvered, csak megpróbálni ilyenekkel ütni.
2. Én nem találgattam semmit a külsőddel kapcsolatban, szóval nem tudom mit jössz az én találgatásaimmal.
"Édekes módon ti minden általánosításra azt mondjátok hogy ostobaság,pedig nem véletlenül jöttek létre bizonyos sztereotípiák.Csak a birka vagy az álszent emberek nem ismerik el ezeket az általánosításokat."
Itt égetted bele magad véglegesen. Vannak a sztereotípiák ugye, és akkor az a BIRKA, aki ezekkel nem ért egyet. Remélem átérzed, hogy mekkora logikai fail, amit írtál. Birka vagyok, amiért elszakadok az HAGYOMÁNYOSTÓL. :D
Amúgy az általánosításokkal pont az a baj, hogy a kivételeket sértik. A cigányos példa teljesen más. A női nem egy sokkal nagyobb egység, mint a cigányok együttvéve, sokkal több tényező alakítja őket, így sokkal nagyobb általánosítani is. Attól még, hogy van sok hülye nő, nekem ne kelljen már viselni az előítéleteket miattuk... És azért vettem magamra valamilyen szinten, mert NŐ vagyok, tehát vonatkoznak rám is elvileg ezek a feltételezések, szóval pont fordítva ülsz a lovon, ha azt hiszed, hogy azért, mert szerinted az állítások igazak rám. :)
Külső alapján ítélkezni meg megint elég alulfejlett, ostoba dolog.
"Tudod nőknek is lehetnek olyan rossz tapasztalataik amiért ezt mondják és megtudom őket érteni.Vannak olyan férfi ismerőseim akik tényleg normálisak de mégsem támadok neki olyan nőknek akik azt mondják hogy nem létezik normális pasi"
Képzeld, b*szod, nekem is vannak negatív tapasztalataim a férfiakkal, mégsem lenne pofám ezért az ÖSSZESRE ráhúzni valamit, tehát a normális, kedves férfiakat is sértő szavakkal illetni.
"Ne haragudj,de ha egy mukkot sem válaszolsz bizonyos témákkal kapcsolatban akkor lehet azt feltételezni hogy fogalmad sincs miről van szó,a kommunistás dolgot egyébként még mindig várom,azóta már egy regényt írhattál volna róla"
1. Még mindig nem értem, hogy miért kellene regényt írnom egy ilyen kategóriában lévő kérdés alatt, és miért kellene bizonygatnom, hogy tudok róla bármit is, mikor a tudásomat már elbírálták többször is az arra hivatott, ebben a témában kompetens emberek. Kíváncsi lennék, hogy te elértél-e valami eredményt, szóval mi alapján hiszed, hogy nem teljesen irreleváns a te felém tanúsított bírálatod.
Annyit elmondok, hogy ahogy kezdek megismerkedni a felfogásoddal, ahogy a világot látod, kezdem érteni, hogy miért nem egyezik a véleményünk a kommunistákat illetően.
1. Szerinted nem gáz egész csoportokra általánosítani, ezzel belerúgva az esetleges kivételekbe, ugyanis ha valaki kivétel, akkor majd úgyis bebizonyosodik, ugye (?!).
Szerintem ez gáz, mert én azon vagyok, hogy az egyén mindennél fontosabb egység, ezért van az,hogy minél nagyobb egy közösség, annál kevésbé működőképes, ugyanis az egyéni érdekek érvényesülése belső rombolást hoz létre. Ez így van jól az én véleményem szerint, ez az élet rendje. Ha van egy nagyobb társadalmi csoport, akire statisztikailag jellemző egy rossz dolog, de vannak kivételek, akkor a kivételek nem érdemlik meg azt a terhet, hogy az előítéletekből való kitörésért kelljen küzdeniük, ergo azért kellene elszakadni a sztereotipikus gondolkodástól, hogy ez megvalósuljon. Ha valaki nem csinált semmi rosszat, akkor márpedig senki ne nézzen rá ferde szemmel, és semmilyen olyan egységre, közösségre ne tegyen általánosító megjegyzést, aminek ő tagja, mert az akkor az ő érdekeit fogja sérteni.
2. Ebből az egészből ugranék most konkrétan a kommunizmus témájára.
A kommunizmusba beletartozik az, hogy a közösségi érdek előnyt élvez az egyéni érdekkel szemben. Ez az én gondolkodásmódommal, életstílusommal összeegyeztethetetlen. Szerintem az egyéni érdeket sosem szabad eltaposni, hagyni kell érvényesülni. Persze emellett létezik közösségi érdek is, de ennek természetesen kell kialakulni, ami az egyéni érdekek érvényesülésekor természetes folyamatként történik meg, ugyanis az emberek érdekei találkozhatnak, és akkor akikkel ez történik, összefoghatnak, szerveződhetnek. A kommunizmus viszont azt kívánná az emberektől, hogy mindenkit ugyanaz az érdek hajtson, ilyen pedig egyszerűen nem létezik. Soha nem lesz az emberiség egy forradalmi lázban égő hatalmas család, aki örül magának, hogy megdöntötte a csúnya, ronda kapitalizmust, és leszámoltak a burzsoáziával, és én (meg még sokan mások), nem is akarnának részese lenni ennek soha a büdös életben.
3. Az embereket uniformizálni nem lehet, mindig lesznek, akik jobbak, szorgalmasabbak, tehetségesebbek, így nagyobb javakra tesznek szert. Soha nem jöhet létre osztálynélküli társadalom, és szerintem nem is lenne helyénvaló. Én nem azért szeretnék dolgozni, hogy menjen a közösbe, és onnan kapjam meg a kis kiporciózott "szükséglet szerinti (kac-kac) " részem. A munkám értékére kapjak fizetést, ne a szubjektíven behatárolt szükségletemre. Ne kapjon senki többet nálam, ha nem tett le legalább annyit az asztalra, mint én.
Az emberek dolga az, hogy megtalálják a helyüket a mókuskerékben,érvényesüljön a munkamegosztás, hivatásszerűen végezzék a munkájukat, és a belefektetett energia és idő, valamint a társadalomra/tudomány területére való hasznosság szerint fizessék meg őket. És ez mindenkinek az egyéni érdeke, mindenkinek a saját lelki fejlődéséhez hozzátartozó göröngyös életútjának része, és mindenkinek esélyt kell adni az önmegvalósításra.
A kommunizmus pedig egy szűk réteg érdekérvényesítése a táradalom többi rétegének elnyomása, lehúzása árán (!).
Szóval bocs, jól tudom mi ez az eszme, és undorítónak, természetellenesnek és ostobának tartom, megvalósítani pedig sosem lehet, mert az emberi természet teljesen normális módon akadályozza.
Ajánlom neked, hogy olvasd el a Kommunista Kiáltványt, és mélyen gondolkozz el, hogy miket pofázol össze!
Attól még, hogy neked ez tetszik, másnak lehet igencsak idegen és visszataszító ez az egész, és ez nem jelenti azt, hogy nem tud róla semmit. Bár a kommunizmus megvalósítási kísérleteinél is előállt az, hogy esély nem volt úgy ráerőltetni ezt az egészet a társadalomra, hogy aki nem értett egyet, az elmondhassa a véleményét. Egyszerűen nem lehetett nem egyet érteni. :D Lehetetlen, hogy mindenki így gondolkozzon, és aki viszont így gondolkozik, nem tudja elfogadni, ha valaki máshogy, szóval nem lepődök meg rajtad. :)
"Válaszolva a kérdésedre nem vagyok se gazdag,se színész,hétköznapi ember vagyok.Nem erre értettem azt a bizonyos szintet.Értelmileg,érzelmileg és emberileg is jó pár szinttel fentebb állok tőletek ráadásul nem zárt elméjű RTL patkány vagyok "
Szép terelés, nem erre voltam kíváncsi. Lesz*rom, hogy gazdag vagy-e. Arra vagyok kíváncsi, hogy mivel foglalkozol, és mit értél el ezzel a fenenagy értelmi szinteddel, mit tettél le az asztalra, mihez értesz hobbi szintnél jobban.
A többire nem reagálnék, mert totál üres, tartalmatlan sz*r, úgyhogy elég ennyi.
Emma: mennyi az esélye szerinted h 1 szót is hallott a kommunista kiáltványról? :D na ugye!
nem olvasok vissza de gondolom balos a gyerek.. és azt hiszi hogy a bal liberális az a kommunista ez konkrétan a szégyen kategória.
de ha már filozófiai síkra ment a dolog és előkerült a kedvenc témám az általánosítás.
lévén pszichomókusin vagy [talán nem titok :D] így az egyén a rendszer felett és a sztereotípia csúnya dolog felfogás konkrétan felvételi követelmény így ezen nem lepődök meg sőt csalódnék ha nem így lenne :D
viszont mivel pár év múlva már élesben találkozol ezekkel a kérdésekkel remélhetőleg jó fizetésért ["kac kac" :D] és "remélhetőleg" nem kis kockázat mellett, így felvetnék 1 apróságot: az általánosítást sem a véletlen szrta a világra :) [hmm 1xre igénytelen és jól csengő XD megtaláltam a hiányzó láncszemet! zseni vagyok.. :D]
az általánosítást nyilván az hívta életre hogy az adott ember érdekében állt bizonyos helyzeteket elkerülni míg más helyzetek kívánatosak lettek na most ezen logika alapján így hirtelen 2 módszer van ennek a megoldására:
- naivitással: oda mész minden szembe jövőhöz és addig csűröd csavarod amíg bekövetkezik a kívánatos vagy az elkerülendő. ez nyilván sérülésekkel jár nem is kevéssel [így ha nem lenne általánosítás a pszichológusok hülyére keresnék magukat.. upsz képzavar :D] ennek okán bitang rossz módszer.
2. verzió az általánosítás miszerint az eddigi tapasztalataid alapján könnyen kiszúrható tulajdonságok alapján következtetsz nehezebben felfedezhetőkre de mivel nem vastagon vagyunk szibüllák ezért 1-2 emberke át csúszik a rostán és rossz skatulyába kerül. ez nyilván hiba ugyanakkor tekintve h ez jobban szolgálja az adott ember érdekeit mint a naivitás talán mégsem olyan rossz dolog hogy van általánosítás.
lényeg a lényeg az általánosítás 1 védelmi mechanizmus és jó hogy van :)
ami az egyén a rendszer felett állóságát illeti: korrekt megállapítás. ha 1 picit csavarok rajta akkor azt kapjuk hogy: a rendszer ítéletén felül állhat-e az egyén ítélete? a kommunizmus példájában pl nyilván igen elvégre az úgy szr ahogy van :D de tegyük fel hogy kicsit lényegesebb dolgokról van szó teszem azt: mi a bűn? ami 1 adott embert sért vagy ami a közösséget? eléggé értelmezés kérdése. oké most csapdába csaltalak mert ez nem egészen pszichológia :D mondjuk etikát is tanulsz majd elvben szóval bele fér.
"nem olvasok vissza de gondolom balos a gyerek.. és azt hiszi hogy a bal liberális az a kommunista ez konkrétan a szégyen kategória."
Nekem nem egészen ez jött le, de megkeresem neked az erről szóló szófosását.
"2: Nem tudom hogy jött ide a kommunizmus példálózás de kétlem hogy tisztában lennél vele mit jelent a kommunizmus eredetileg.A mai kommunizmus valójában nem kommunizmus,szintúgy mint a demokrácia,a valódi kommunizmusnak másról kéne szólnia,csak az embereknek negatív véleménye van erről a rendszerről mivel direkt úgy alakították ki az egészet hogy az embereknek rossz sorsuk legyen benne.A mai demokrácia sem demokrácia,inkább a diktatúrához lehetne hasonlítani ezt a rendszert "
Tessék. Inkább az jött le, mintha azt hinné, hogy én nem hallottam a Kommunista Kiáltványról, és én hiszem a kommunizmust a bal lib. maszlagnak, vagy akár a megvalósítási kísérletként számontartott sz*rkupacnak (ez megint egy találgatás, de majd úgyis jön, és felvilágosít :D).
Pedig rohadtul nem, és a kommunizmus alapköve is szánalom szerintem, és nem csak az utópisztikus voltával van a gond, de ugye ezt kifejtettem már.
"az általánosítást nyilván az hívta életre hogy az adott ember érdekében állt bizonyos helyzeteket elkerülni míg más helyzetek kívánatosak lettek na most ezen logika alapján így hirtelen 2 módszer van ennek a megoldására: "
A felvázolt 2 módszeredre azt tudom mondani, hogy én inkább azt választom, amit te naivitásnak tituláltál. Bár amit felvázoltál, kicsit kisarkított. Szóval én nem fogok egy egész csoportra ráhúzni semmit egy darab barom miatt, akivel rossz tapasztalatom volt. Nálam mindenki 0-ról indul, és a cselekedetei alapján fogom megítélni, valamint a lelkivilágáról (már amennyit ismertet ebből), értékrendjéről...stb. Persze nem kell ennél a módszernél teljes naivitást feltételezni, de más dolog előre ítélkezni, és más dolog picit résen lenni. :)
Abban igazad van, hogy így könnyebb sérülni, de inkább sérüljek, minthogy esetleges lehetőségeket és boldogságot szalasszak el. Ha sérül az ember, akkor az a dolga, hogy felálljon, és menjen tovább előre.
Szóval én nem félek ettől.
"ami az egyén a rendszer felett állóságát illeti: korrekt megállapítás. "
Jelenleg így van. Viszont szerintem úgy lenne jó, ha a rendszer egy egyéneket összefogó valami lenne, aminek legfontosabb dolgai, hogy biztosítsa az egyén szabadságjogait és lehetőségeit az életben való boldogulásra, valamint összefogjon egy olyan egységet, aminek eszménye, fontossága minden egyén saját érdekei között helyet kellene foglalnia valamilyen formában: a nemzet egységét. Hogy elkerüljem a félreértéseket, én nem erőltetni szeretném, hogy mindenki "nemzeti érzelmű" legyen, és ez alatt nem is azt értem, amit hagyományosan érteni szokás. Úgy vélem, hogy a nemzet egysége akkor alakulhat ki igazán, ha szabadjára engedjük az egyéni érdekek érvényesülését, és akkor, mint említettem, természetes folyamat az, hogy szerveződnek az emberek, tehát kialakulna a valódi közösségi érdek, így az egyéni érdek és a közösségi érdek a megfelelő pontokon olvadna össze. Ezek nem mindenen keresztülvonuló, átfogó egyesületek lennének, hanem egy-egy érdek köré csoportosulnának, így behálóznák az egész emberiséget, és mindenki tudna érvényesülni, és tartozni valahová anélkül, hogy rátukmálnának más érdekeket. Kevesebbet kellene küzdeni az boldogulásért, elég lenne a megfelelő ajtókon kopogtatni.
Na, úgy vélem, hogy a nemzet egy lenne az ilyenek közül, bár ezt nem csak nyers érdekek vezérelnék, hanem érzelmek is (mint sok más dolgot is, viszont lenne pár, amit nem). Főleg ezek alapján dől el az, hogy ki mennyire tartozik egy nemzethez, előtérbe kellenek ezt helyezni a vérrel szemben. Bár ez még csak álom. :)
Ez alapján válaszolok erre:
"mi a bűn? ami 1 adott embert sért vagy ami a közösséget?"
A legnagyobb az, ha egy adott ember, vagy egy kisebb réteg úgy érvényesíti az érvényesíti, hogy rengeteg másik EGYÉNT akadályoz, sért vele.
Bűn az is, ha valaki(k) úgy alkot(nak) rendszert, hogy az embereket a hatalom segítségével önkényesen a saját érdekeik érvényesítésére használják úgy, hogy egyéni érdekeket sértenek.
Ha nem az általam felvázolt képet nézzük, hanem a jelenlegi valóságot, ahol a közösségi érdek többnyire bullshit, akkor szerintem az nagyobb bűn, ha egy embert sértenek, nyomnak el.
Kösz az infot! :D Komolyan mondom ráakartam már kérdezni hogy ez a "FreakNiceUglyBeaty" véletlenül nem e Emma Hewitt néven fröcsögött itt régebben,de úgyis letagadta volna ezért nem kérdeztem meg.Hát akkor jó volt a megérzésem,azon a néven is annyi hülyeséget írt,le is pontozták érte amit sajnos nem bírt a kis lelki világa ezért csinált egy (vagy több regisztrációt,ki tudja) hogy büszkén mutogassa a magas százalékát ami sajnos fordított arányosságban áll az IQ szintjével :( Na de mindegy mostmár tisztában vagyok vele hogy kivel beszélek,az viszont meglepett hogy egyetemre jár ráadásul(!!!) pont arról tanul amihez fingja sincsen!Könyörgöm,neki a földbe kellett volna döngölnie engem,de ehelyett csak beégette magát a szánalmas gondolkodásmódjával.Nehezen hihető hogy kommunikációs szakon tanul,gondolom fizetős + protekció is kellett ahhoz hogy bejusson :D Jópár tantárgyból gondolom bukásra áll és csak úgy tud átmenni egy ketessel ha bizonyos "szolgáltatásokat" nyújt a tanároknak :D Az meg kész röhej hogy ezt tanulja,ez lenne a szakmája,mégis segítséget hív kétségbeesetten mert egyedül nem képes megvédeni magát,ez bizony gyengeségre utal :) Egyébként sajnos azt vettem észre hogy csak azért mert valaki egyetemre jár nem jelenti azt hogy okos és intelligens is egyben,sőt egyre többször az ellenkezőjét figyelem meg még az ismeretségi körömben is.Annyi buta egyetemista van szaladgál az utcán hogy az valami elképesztő,persze vannak kivételek.Annyira felsőbbrendűnek érzi magát csak azért mert ő egyetemista,közben meg az értelmi szintje a béka segge alatt van,hát kész égés és HIHETETLEN,SZÁNALMAS hogy ilyen emberek is bekerülnek az egyetemre :/ Egy világ omlott bennem össze...na mindegy,eddig is sejtettem hogy ez így van
Na de akkor most áttérve rád.Látom hogy benned LEGALÁBB fénylik valami (hihetetlen hogy egy ilyen sötét nőnek van egy értelmes ismerőse) csak az a gáz hogy teljesen ismeretlenül lehordasz engem mindenféle szarnak,miközben nem is olvastad végig a kommenteimet,nem is vitatkoztunk még,mégis elkönyvelsz egy sötét birkának.Pontosan ezért a tulajdonságért hordott le engemet a mélyen tisztelt barátnőd,Emma,akkor kérdem én hogy ezek szerint az ő barátainak mindent lehet,az ismeretleneknek viszont semmit?Megveti az ilyen embereket az ő mondása szerint,viszont mégis barátkozik velük,ezt nem nagyon értem.De mindenesetre megpróbálok normális hangnemben kommunikálni veled,mivel látok benned értelmet,viszont ha ez neked nem megy akkor én is így fogok viszonyulni a dolgokhoz
Igen,rávilágítottál a lényegre a kommunizmust illetően.Idézlek:
"kommunizmus ott kezdődik [és ott is ér véget lévén hogy ez 1 utópia] hogy marx, engels, lenin bácsi gondolkodtak arról h lehetne eltakarítani az uralkodó osztályt és h élhetne szabadon a kedves melós. na most ez rohadtul nem jött be lévén lenin bácsi meg az őt követőkből is elő bukott a hatalom éhség úgy hogy jól elcseszték az egészet így kaptunk a nyakunkba Kun Bélát később meg laza ~44 év "kommunizmust" + pár kormányzási ciklusnyi bal liberális szutykot. [most meg centrál liberális szutykot de ebbe ne menjünk bele] "
Pontosan ezt akartam hallani helyes válaszként,csak hát Emma barátnőd erre nem volt képes a nagy kommunikációs szakos "tudásával" a háttérben.A demokráciával is ugyanez a helyzet.Elhitetik az emberekkel hogy demokráciában élünk,hogy EZ a demokrácia,közben meg nem,ez csak egy olyan maszlag ami eltakarja a valódi rendszert: A diktatúrát.Ugyanez történt a kommunizmussal is.Más név,más rendszer,de a lényeg ugyanaz: Rejtett diktatúra,amit a birka nép nem vesz észre!Persze hogy az emberek annyira szidják a kommunista rendszert amikor direkt úgy formálta azt az elitt réteg hogy az emberek úgy említsék meg mint egy rossz rémálmot.AZ eredeti kommunizmus egészen másról szólt és ha normális emberek vették volna át az irányítást akkor egy egészen jó dolog is kisülhetett volna a dologból nem pedig egy könyörtelen diktatúra amiben az embernek kussban kellett maradnia,különben igen csúnyán elbántak vele,nekem ez nem tűnik egyenlőségnek
"Légyszi engedd már meg, hogy jobban tudjam nálad, hogy mivel mit akarok kifejezni :D"
Mi van? :D Jó oké,látom a felfogó képességed átlagon alul van
"Fogalmad sincs, hogy ki vagyok én, és honnan jöttem. De azért találgass még, hátha véletlenül mondasz valami értelmeset :D"
De tudom.Egy rasszista türhő paraszt vagy aki abszolút képtelen érdemi vitatkozásra,csak fröcsögni tudsz,mást nem.Hihetetlen hogy a barátnőd pont az ilyen embereket ítéli el mint amilyen te vagy és mégis ilyenekkel barátkozik,mint mondtam,nem csak szánalmas de álszent is a csaj veled együtt :) Te nálad már csak a 76%-os névtelen a hülyébb
"1. Nem szokásom sosem kifogásokat hozni, ugyanis azt csinálok, amit akarok, és vállalom az indítékot mögötte, és a felelősséget is, szóval ez megint nem jött be, sry"
Kommunikációs szakra jársz,mégsem vagy tisztában a kifogás jelentésével,ehhez csak gratulálni tudok,mostmár tudom miért ennyire buták a mai gyerekek.Azért mert többnyire olyan emberek mennek tanárnak mint amilyen te vagy :S Bár mondjuk már az én gyerekkoromban is MAGYAR órán a Való Világot elemeztük...Mi van akkor most?Borzalmas jövő elé nézünk hjaj :(
"2. Pont az emeletes baromságokat nem lehet cáfolni, mert NINCS MIT cáfolni, nincsen semmi lényeges, definiálható, objektív dolog, amiről lehetne normálisan, építőjellegűen tárgyalni."
Aha,akkor ha azt mondom hogy a Hold zöld színű akkor azt sem lehet megcáfolni?Bocsánatot kérek minden általános iskolás gyerektől amiért sértegettem őket azzal hogy téged oda akartalak küldeni...még lejjebb kell menni sajnos,az ovoda szintre,csak ki ne derüljön hogy még az is magas neked :/ Nem gáz hogy egy ovodás magasabb szinten van mint te? :(
"Ír egy anonim senki "
Újra megjelenik az előítélet amit te állítólag gyűlölsz.Ez már nem is tudom hanyadik bizonyíték arra hogy álszent vagy :) Tudom hogy nem szereted az ilyen bizonyítékokat látni,dehát ez van :) Egyébként leszállhatnál már a magas lóról szerintem
"én itt fulladok meg tehetetlenségemben a gép előtt, még a mentőt is hívni kell. :D Persze. "
Nekem úgy jön le hogy szét b*sz az ideg téged,annyira látszik az írásodon,ahogyan fel vagy háborodva,ahogyan hívsz segítséget :D Ne is tagadd :D
"1. Igen, primitívség, emellett értelmetlen is. Semmi információt nem adott egyikünk sem a külsejéről, valamint a vitában lényegtelen is, és látszik, hogy nincs más fegyvered, csak megpróbálni ilyenekkel ütni."
Nem néztél utánna a primitív szó jelentésének pedig mondtam :( Azt is Mókusgyilkosnak kell megtennie helyetted? :D Nem feltétlen kell információt adni az ember saját külsejéről,a kommentjéből lehet rá következtetni és tippelgetni/valószínűsíteni de a te esetedben világosan kiderül hogy te szépnek tartod magad
"2. Én nem találgattam semmit a külsőddel kapcsolatban, szóval nem tudom mit jössz az én találgatásaimmal. "
Nem a külsőmmel kapcsolatban találgattál te észlény hanem a személyiségemmel kapcsolatban :D
"Itt égetted bele magad véglegesen. Vannak a sztereotípiák ugye, és akkor az a BIRKA, aki ezekkel nem ért egyet. Remélem átérzed, hogy mekkora logikai fail, amit írtál. Birka vagyok, amiért elszakadok az HAGYOMÁNYOSTÓL. :D "
Na jó ez már tényleg durva.Ezt már tényleg nem hiszem el.Elképzelhetetlen hogy téged felvettek az egyetemre.Ha téged felvettek az egyetemre,akkor minden r*tardált majom képes lenne szerezni diplomát és sokkal jobb eredményt elérni mint te.Direkt írtam hogy BIZONYOS sztereotípiák,tehát valóban vannak olyan sztereotípiák amik hülyeségek és nem értek egyet velük,de vannak olyanok is amik igazak.Szövegértelmezés egyes.Most komolyan ilyen diákok tüntetnek Orbán ellen??? :( Tényleg ezért pénzelünk benneteket hogy a drogozás,italozás,elzűllés után ilyen genetikai hulladék legyen belőletek?Bár vannak kivételek,ez igen elszomorító :S Itt a gond hogy felse bírod fogni amiket írok,annyira primitív agyad van
"Amúgy az általánosításokkal pont az a baj, hogy a kivételeket sértik"
Csak a hülyéket sértik.Annyira hülye felfogásod van hogy az valami hihetetlen,ezért mondtam azt hogy KIZÁRT hogy bármelyik társaságba is be tudj illeszkedni,csak is kizárólag netes haverjaid vannak.Ha azt mondják hogy az összes fehér ember rasszista leszarnám az egészet.Miért?Mert ez nem vonatkozik rám.Ha viszont rám mutat valaki hogy én egy rasszista vagyok,mellesleg bűnöző is na akkor VAN jogom felháborodni.Itt is mi történt?A kérdező rád mutatott?NEM!Akkor miért vergődsz itt mint egy sértődös ingerült kislány aki nem kapja meg a barbie babáját?Mert MAGADRA ISMERTÉL.Ennyi vagy a hülye felfogásoddal együtt,egy szánalmas buta liba,előre sajnálom a párodat,sok nőt ismerek de ilyen hülyével még nem nagyon találkoztam.
"A női nem egy sokkal nagyobb egység, mint a cigányok együttvéve, sokkal több tényező alakítja őket, így sokkal nagyobb általánosítani is"
Mi ez a hülye marhaság megint?Te bedrogoztál vagy mi? :D :D :D Tökmindegy mekkora egységről van szó,amíg nem mutatnak ujjal rád addig nincs jogod fröcsögni,ha én azt mondom hogy a cigányokra jellemző a bűnözés akkor NEM az összes cigányra gondolok,vannak kivételek,ezt még valamelyik cigány vajda is elismerte CIGÁNYKÉNT,akkor te mit pattogsz itt?Mi van akkor ha valaki azt mondja hogy az összes férfi gyökér tuskó érzéketlen állat?Semmi!Leszarom.Ő ezt tapasztalta,ennyi.Neked is így kellene felfognod,de mivel te is azok közé tartozol akiket a kérdező kritizált ezért felháborodsz ezen és elkezdesz fröcsögni
"Attól még, hogy van sok hülye nő, nekem ne kelljen már viselni az előítéleteket miattuk"
Ki mondta hogy viselned kéne?Gyerek vagy még :D :D :D
"És azért vettem magamra valamilyen szinten, mert NŐ vagyok, tehát vonatkoznak rám is elvileg ezek a feltételezések"
Nem elvileg,hanem gyakorlatilag is :D
"Külső alapján ítélkezni meg megint elég alulfejlett, ostoba dolog."
Nyisd ki a szemed vagy pedig fogadd el hogy mindenki máshogyan tapasztalja meg a világot,arról nem tehet senki sem ha valamivel kapcsolatban rossz tapasztalatai vannak,ezért nincs is jogod mindenféle szart dobálni rájuk,főleg úgy hogy te is egy álszent felszínes buta liba vagy,egyértelműen lesül ez rólad
"Képzeld, b*szod, nekem is vannak negatív tapasztalataim a férfiakkal, mégsem lenne pofám ezért az ÖSSZESRE ráhúzni valamit, tehát a normális, kedves férfiakat is sértő szavakkal illetni. "
Tudod vannak olyan nők is akiknek rossz tapasztalataik voltak a pasikkal kapcsolatban ezért mondják azt hogy minden pasi szemét,meg is értem őket,elfogadom azt a tényt hogy ezt tapasztalták,de ha megismernek egy normális pasit és akkor is azt mondják hogy minden pasi szemét na az elítélendő,egyébként meg kit érdekel hogy milyen véleménnyel vannak a pasikról.Nem szavakkal hanem tettekkel kéne bizonyítani az ellenkezőjét,de te csak megerősítetted azt amit a kérdező leírt,tiszta szégyen...
"mikor a tudásomat már elbírálták többször is az arra hivatott, ebben a témában kompetens emberek"
Ja amit bemagoltál és visszamondtál mint egy gép amit végülis a rendszer követelt meg,igen,ez biztos tudás :D
"Szerinted nem gáz egész csoportokra általánosítani, ezzel belerúgva az esetleges kivételekbe, ugyanis ha valaki kivétel, akkor majd úgyis bebizonyosodik, ugye (?!)."
Milyen belerugásról beszélsz? :D Amikor szidják a férfiakat belém aztán nem rug senki,sajnálom ha téged összevissza rugdosnak különböző teremtmények a drogok mellékhatásainak köszönhetően :D Ha valaki kivétel akkor bizonyítsa be,ne hőbörögjön mert akkor csak az ellenkezőjét bizonyítja be,mint például te :D
"ezért van az,hogy minél nagyobb egy közösség, annál kevésbé működőképes"
Ez csak akkor áll fenn ha r*tardált közösségről van szó,ha a magad fajta emberekből áll egy közösség az természetesen totálisan működésképtelen lesz :D
"belső rombolást hoz létre. Ez így van jól az én véleményem szerint, ez az élet rendje"
:D :D :D Jól van biztos így van,ez már durva :D :D :D :D :D
"de vannak kivételek, akkor a kivételek nem érdemlik meg azt a terhet, hogy az előítéletekből való kitörésért kelljen küzdeniük, ergo azért kellene elszakadni a sztereotipikus gondolkodástól, hogy ez megvalósuljon"
Jaj könyörgöm milyen teherről beszélsz? :D Nem kell semmiért sem küzdeni,csak ne bizonyítsa be az ellenkezőjét,ennyire nehéz lenne ez a dolog?Mit kell ezt túlkomplikálni?A külföldiek nagyon rossz véleménnyel vannak a magyarokról,na bumm kit érdekel?Nem érzek terhet magamon egyáltalán,sőt amikor Németországban voltam az sem érdekelt hogy a németek elhordták a biciklijüket a környékről csak azért mert magyar rendszámú kocsiból száltam ki.Biztosan előítéletesek a magyarokkal szemben hogy ők mindent ellopnak,na és?Nem érdekel,sőt megértem őket amiért ilyenek,nem háborodom fel rajta mint egy sértődős kislány.Azon se háborodtam fel amikor Ausztriában kitettek egy táblát amire az volt kiírva hogy ne lopjatok magyarok.Leszarom,nekem ilyen a felfogásom
"A kommunizmusba beletartozik az, hogy a közösségi érdek előnyt élvez az egyéni érdekkel szemben. Ez az én gondolkodásmódommal, életstílusommal összeegyeztethetetlen."
Te valami álomvilágban élsz?Persze mindenki menjen a saját maga útján,ne fogjanak össze így aztán jutna is valahova az emberiség...Kéremszépen,összetartás nélkül sehova sem jutna az emberiség."Jaj nekem az az egyéni érdekem hogy ne dolgozzak sose hanem mások tartsanak el" Hát ez aztán marhára jó lenne,főleg ha az összes ember ilyen felfogású lenne.A fejlődésért egy irányba kell haladni,alkalmazkodni,ha pedig nem akar alkalmazkodni az illető akkor boldoguljon úgy ahogy akar
Alapjában véve a kommunizmus jó rendszer lett volna ha megfelelő kezekbe kerül az irányítás,de az egész pokoli szar rendszerré változott.Amit te szidsz az igazából nem is kommunizmus volt,hanem diktatúra.Ezért mondtam azt hogy fogalmad sincs mit jelentett eredetileg a kommunizmus.Ma is diktatúra van,amit tévesen demokráciának neveznek
"Én nem azért szeretnék dolgozni, hogy menjen a közösbe, és onnan kapjam meg a kis kiporciózott "szükséglet szerinti (kac-kac) " részem"
Ezzel sem lenne baj ha normális vezetők irányítanák a rendszert
"Ne kapjon senki többet nálam, ha nem tett le legalább annyit az asztalra, mint én. "
Önző gondolkodásmód,ez már tényleg állati szinten van.Leszarom ha a szomszéd fele annyit sem dolgozik mint én,mégis többet kap.Legyen vele boldog.Látod ez a különbség közted és köztem,de azért én vagyok a szemét g*ci mi?Hagyjad már magad.Gondolom neked ilyen "Ha nekem nem jó,akkor másnak se legyen jó" mentalitásod van,ez egy eléggé primitív dolog
"A kommunizmus pedig egy szűk réteg érdekérvényesítése a táradalom többi rétegének elnyomása, lehúzása árán (!). "
Abban a fake "kommunizmusban" amit elénk húztak,igen,ez történt,de
Folytatás
"Szóval bocs, jól tudom mi ez az eszme, és undorítónak, természetellenesnek és ostobának tartom, megvalósítani pedig sosem lehet, mert az emberi természet teljesen normális módon akadályozza. "
Nem,azért nem lehet megvalósítani mert rossz kezekbe kerül az irányítás
"Bár a kommunizmus megvalósítási kísérleteinél is előállt az, hogy esély nem volt úgy ráerőltetni ezt az egészet a társadalomra, hogy aki nem értett egyet, az elmondhassa a véleményét. Egyszerűen nem lehetett nem egyet érteni"
És miért nem?Mert diktatórikus vezetők voltak a hatalmon
Csak hogy tudd a kommunizmusnak voltak különböző ágazatai,ha te a Sztálinizmust gondolod a valódi kommunista rendszernek akkor csak sajnálni tudlak
"Lehetetlen, hogy mindenki így gondolkozzon, és aki viszont így gondolkozik, nem tudja elfogadni, ha valaki máshogy, szóval nem lepődök meg rajtad. :)"
Bagoly mondja verébnek :D Komolyan nem veszed észre hogy mennyire szánalmas vagy? :D Én elfogadom azt hogyha egy embernek más a véleménye de azt már nem hogy elkezd szidni másokat csak azért mert más véleménye van.Te pedig pontosan ezt tetted,úgyhogy ennyit erről
"Arra vagyok kíváncsi, hogy mivel foglalkozol, és mit értél el ezzel a fenenagy értelmi szinteddel, mit tettél le az asztalra, mihez értesz hobbi szintnél jobban."
Igaz nem végeztem egyetemet de van egy info-hálózattelepítő szakmám.Le lehet nézni emiatt csak azért mert nincs diplomám de leszarom.Érdekel hogy valójában mi zajlik a világunkban ezért ezzel kapcsolatban már több száz videót megnéztem,rengeteget olvastam neten is és könyvekben is ezért el lehet mondani rólam hogy valamennyire tájékozott vagyok ezekben a témákban,ugyanis én nem a TV általi szennyeket veszem be amit egy szűk réteg irányít és el akarják hitetni az emberekkel hogy amit ők leközvetítenek az a valóság.De egyébként elég csak kinyitni a szemünket,körül nézni a világban és abból is rá lehet jönni hogy itt valami nagyon nincs rendben,sokkal súlyosabb problémák állnak fenn és lesznek is mint amiket a legtöbb ember elképzel
"A többire nem reagálnék, mert totál üres, tartalmatlan sz*r, úgyhogy elég ennyi."
Persze,a szokásos kifogás,ennyit érsz :)
Érdekes megfigyelni hogy szinte azonnal válaszoltál az összes kommentemre,max 1 óra múlva napszaktól függetlenül ami azt bizonyítja hogy egész nap a gép előtt ülsz :) És akkor még te neked vannak kételyeid azzal kapcsolatban hogy én csinálok e valami hasznosat?Te csak egy kis hülye lány vagy aki a gyakorikérdéseken próbálná érvényesíteni a kommunikációs szakon "tanult" készségét,de mivel folyamatosan kudarcba fullad ezért kínjában nem tud mást csak vergődni,attól meg mégjobban idegsokkos lesz hogy állandóan lepontozzák ezért kénytelen új nevet regisztrálni hogy úgy látszódjon mintha mindenki egyet értene vele a magas százaléka miatt :) De ez csak látszat.A valóság teljesen másképp fest :) Neked TELJESEN másképp kellett volna reagálnod a kommentekre,tudnod kellett volna megfelelően kezelni a helyzetet mivel állítólag kommunikációs szakon tanulsz,de nem ehelyett neki állsz lehordani mindenkit akinek más felfogása van,ezt tanítják az egyetemen?Miért mész olyan szakra ami igazán nem is érdekel ráadásul nem is értesz hozzá?Szerintem sürgősen hagyd abba ezt a szakot,nem neked való,inkább menjél takarítónak valamelyik állatkertbe,az sokkal jobban passzolna hozzád.Na most vegyél mély levegőt,állj fel,vegyél be egy nyugtatót.Menj ki és szívjál friss levegőt,nyugodj meg,felejtsd el amiket írtam,jó pár hétig kerüld a gyakorikérdések oldalát és akkor talán nem kapsz idegösszeroppanást,mert valljuk be már közel vagy ahhoz
Amúgy a komcsis vitában már átmentél abba, hogy fikázás gyanánt beleviszel olyan dolgokat az egészbe, amiket nem is állítottam. Pl:
"Csak hogy tudd a kommunizmusnak voltak különböző ágazatai,ha te a Sztálinizmust gondolod a valódi kommunista rendszernek akkor csak sajnálni tudlak "
Világosan lejött az írásomból, hogy nem a sztálinizmusra gondolok.
Én javasoltam neked a Kommunista Kiáltványt, az abban leírtakról beszéltem végig.
De mind1.
"a te esetedben világosan kiderül hogy te szépnek tartod magad "
Igen, bár nem mondom, hogy kifejezetten világszépének tartom magam, de elvagyok a külsőmmel, ki vagyok békülve magammal. Mi is ezzel a probléma? :)
"Most komolyan ilyen diákok tüntetnek Orbán ellen?"
Egyszer nem voltam tüntetni.
"Tényleg ezért pénzelünk benneteket hogy a drogozás,italozás,elzűllés után ilyen genetikai hulladék legyen belőletek?"
Nem drogozom, és kb. évi 2x iszom, tehát megint nem jött be.
"A kérdező rád mutatott?NEM!"
Rám IS mutatott, mert én is nő vagyok.
" nincs jogod fröcsögni"
Látszik, hogy nem egy ifjú jogásszal van dolgunk, de te még hobbi jogásznak sem vagy megfelelő. :DDD
"Mi van akkor ha valaki azt mondja hogy az összes férfi gyökér tuskó érzéketlen állat?Semmi!Leszarom.Ő ezt tapasztalta,ennyi.Neked is így kellene felfognod"
Lehet. De a felfogás megint csak egy elég szubjektív dolog, és nem lehet mindenkinek ugyanaz. Persze véleményezni lehet egymásét, de erőltetni nem kéne.
"Ja amit bemagoltál és visszamondtál mint egy gép amit végülis a rendszer követelt meg,igen,ez biztos tudás :D"
Először is, nem szokásom magolni, mivel ha akarnék, sem tudnék, mert nem igazán fekszik az agyamnak. Másodszor pedig látszik a keserűség, amiért nem voltak meg azok a lehetőségek, amik nekem igen. Tipikus.
"Ha valaki kivétel akkor bizonyítsa be"
Na ez az. Attól még, hogy valaki teszem azt cigánynak
született, de normális, akkor ne kelljen már ezt bizonygatnia a sok nemnormális fajtársa miatt. És ez mindenkire igaz. Épp ez a gond az egész általánosítós dologgal. Mínuszból indul az egyén, és bizonygatnia kell magát, hogy nullára vagy +-ba kerüljön, holott semmivel sem kevesebb a többinél, csak ezt ráhúzták az általánosítások miatt.
"csak az ellenkezőjét bizonyítja be,mint például te :D "
Nem állt szándékomban bizonyítani SEMMIT. Az pedig, hogy te valamilyen képet alkottál rólam, ne haragudj, de semmit nem jelent.
"Ez csak akkor áll fenn ha r*tardált közösségről van szó,ha a magad fajta emberekből áll egy közösség az természetesen totálisan működésképtelen lesz :D "
Attól, hogy valaki nem egy közösségi ember, nem egy "csapatjátékos", már rögtön retardált? :D Persze.
Amúgy leírtam már, hogy mit tartok valódi közösségnek. Az olyan közösségek működnének, a mostaniak nagy része viszont minél nagyobb, annál terebélyesebb f*s.
"Nem kell semmiért sem küzdeni,csak ne bizonyítsa be az ellenkezőjét,ennyire nehéz lenne ez a dolog?"
Én is ezt mondom, de nem ez valósul meg. Ha van egy kemény általánosítás, akkor alapból mínuszból indul az egyén, de ezt már leírtam pár sorral feljebb, ahol még amúgy azt állítottad, hogy azt igenis bizonyítani kell. :DDD
"Te valami álomvilágban élsz?Persze mindenki menjen a saját maga útján,ne fogjanak össze így aztán jutna is valahova az emberiség...Kéremszépen,összetartás nélkül sehova sem jutna az emberiség."Jaj nekem az az egyéni érdekem hogy ne dolgozzak sose hanem mások tartsanak el" Hát ez aztán marhára jó lenne,főleg ha az összes ember ilyen felfogású lenne.A fejlődésért egy irányba kell haladni,alkalmazkodni,ha pedig nem akar alkalmazkodni az illető akkor boldoguljon úgy ahogy akar"
Kiforgattad az egészet. Nem állítottam olyat, hogy el kell tartani, aki nem dolgozik, persze meg lehet tenni, hogy nem csinál semmit, de akkor annak következményei lesznek az egyéni életterében. Mindenki saját magáért dolgozzon, és ha többet tesz le az asztalra, akkor többet is kapjon érte.
Azt meg már leszögeztem, hogy soha nem lesz olyan, hogy mindenkit ugyanaz az érdek hajtson, és nem lehet embereket uniformizálni, így itt megbukott már a kommunista ideológia. Azt pedig nem tudom, hogy gondolod, hogy bárki is alkalmazkodjon egy ilyenhez. Sőt, már magát az alkalmazkodást, mint olyat, minimalizálni kellene. Nem segíti a haladást, valamint csomó ember természetével ellenkezik.
A haladás érdekében való valamilyen szintű összefogás pedig nem egy olyan eszme köré kellene, hogy csoportosuljon, mint a kommunizmus. Jó pár ember nem tud ezzel azonosulni.
"Amit te szidsz az igazából nem is kommunizmus volt,hanem diktatúra."
Inkább te nem fogtad fel, amiket írtam... De hát most, hogy tudom, hogy nem tettél le az asztalra semmit a témában, esetleg minimális ismereted TALÁN van (ami édeskevés ezen vitához), nem lepődöm meg.
"Ezzel sem lenne baj ha normális vezetők irányítanák a rendszert "
Engedd meg, hogy nekem ne tetsszen. -.- A munka értékét kell szerintem megfizetni, nem pedig a szükségleteket.
"Önző gondolkodásmód,ez már tényleg állati szinten van.Leszarom ha a szomszéd fele annyit sem dolgozik mint én,mégis többet kap.Legyen vele boldog.Látod ez a különbség közted és köztem,de azért én vagyok a szemét g*ci mi?Hagyjad már magad.Gondolom neked ilyen "Ha nekem nem jó,akkor másnak se legyen jó" mentalitásod van,ez egy eléggé primitív dolog "
Megint nem fogod fel a dolgokat. Nyoma sincs bennem az általad leírt mentalitásnak. De ha nem tanul, dolgozik annyit, mint én, és nem végez legalább olyan értékes munkát, mint én, akkor ne kapjon többet. Teljesen jogos elvárás. "Ki, mint vet, úgy arat." - ez a felfogásom, csak te nem tudtad értelmezni. Hátha majd most.
"Nem,azért nem lehet megvalósítani mert rossz kezekbe kerül az irányítás"
Jó, tőlem aztán hitegetheted magad ezzel, szíved joga.
" már több száz videót megnéztem,rengeteget olvastam neten"
Nem kommentálom. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"nem a TV általi szennyeket veszem be amit egy szűk réteg irányít és el akarják hitetni az emberekkel hogy amit ők leközvetítenek az a valóság."
Ezt még hányszor szeretnéd elsütni? :DDD Gratulálunk, ügyes vagy! :D Ki a francot érdekel úgy komolyabban a TV a szűk életterű nyárspolgárokon kívül?
Szóval remélem érzed, hogy nem nagy érdem.
Az oltásaidat meg innentől kezdve ignorálom, és nem kontrázok semmit. Ha te ennek ellenére folytatod, az téged minősít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!