Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én látom negatívan a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom negatívan a nőket?

Figyelt kérdés
A vicc az egészben, hogy külsőre jó pasinak számítok, 14 éve sportolok, 2 egyetemet végeztem stb. Klasszikus nevelést kaptam a szüleimtől, és naiv húszas éveim elejéig hittem, hogy léteznek átlagosan helyes, de normális nők. Mint azt valószínűleg a legtöbb férfi már megtapasztalta, az ilyen átlag (nem a legszebbekről beszélek!) csinos, bájos nőkkel kapcsolatban kivétel nélkül negatív tapasztalataim vannak, az elmúlt években kb 400-500 lánnyal randiztam és mind droid futószalag nő volt. Mindig kibújt a szög a zsákból, a végtelen elvárások, önzés és hiúság. Persze mindegyik erősködik, hogy micsoda egyéniség, valójában 2 dologgal le tudom írni őket: 1. izgalmat és titokzatosságot várnak egy pasitól (ergo taktikával viszed őket ágyba) 2. full a szex az alfa és omega számukra, erre építenek mindent egy kapcsolatban (és még hogy a pasik szexcentrikusak...). Az ostoba kapcsolat-filozófiájukról inkább nem is beszélek. Most gyökereset váltottam, mert szándékosan egy molettebb, de azért arcra helyes lánnyal kezdtem ismerkedni. Hihetetlen, mekkora a különbség! Lelkes, jófej, megértő! (basszus ez a tulajdonság már-már kiveszett a nőkből), látom rajta, hogy tényleg értékeli az egyéniségemet is, nem csak a testem kell neki. És abszolút nőies. Rendben, molett, ezt aláírom, de úgy vagyok vele, inkább legyen tökéletlen, mint olyasvalaki, aki maximálisan kiakaszt az egyéniségével. Igazából valahogy ezt sejtettem: azok a nők, akik kevesebb figyelmet, rajongást kapnak, még rendelkeznek egyéniséggel és normális belső értékekkel. Rohadtul nem minden a külső...
2012. dec. 14. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/103 anonim ***** válasza:
67%
Vannak jó meglátásaid(minden nő hatalmas egyéniségnek érzi magát, közben meg segghülye az összes), de naív vagy mmég mindig....
2012. dec. 14. 18:56
 2/103 anonim ***** válasza:
87%
Igen, én is így látom. Most egy "átlagos" de nőies nővel randizom és ég és föld a különbség az "álomnőnek" tituláltak felszínessége mellett. Megértő, kedves, NŐIES. Kész csoda:)
2012. dec. 14. 18:56
 3/103 anonim ***** válasza:
16%

A nőkkel képtelenség normális kapcsolatot kialakítani.Ahhoz magasabb értelmi szinten lévő lényekre lenne szükségünk,amik sajnos nem léteznek itt a Földön

Ja bocs de,az állatok

2012. dec. 14. 18:58
 4/103 anonim ***** válasza:
35%
Egyébként az hogy egy férfi megcsalja a bombanőjét egy undorító dagadt nővel mindent elmond a szép nőkről...
2012. dec. 14. 19:00
 5/103 anonim ***** válasza:
100%
Ti sem találkoztatok még normális nővel ,mert igenis vannak! Utálom azokat a nőtársaimat akik csak a pénzre és szexre hajtanak! Sőt még jobban az olyat akinek "feltűnési viszketegsége van". Még csak egy barátom volt (most is vele vagyok már fél éve) bár szerintem nem is baj hogy ő az első mivel még 15 éves vagyok. És elfogadom magam olyannak amien vagyok! Szeretek bulizni mint minden más korombeli , de csak mértékkel. Rengeteg olyan ismerősöm van (lány) akit a fiúk jobban bírnak csak mert ők kavarnak mindenkivel.... De én szeretném ha tisztelnênek
2012. dec. 14. 19:12
 6/103 anonim ***** válasza:
54%

"Ti sem találkoztatok még normális nővel ,mert igenis vannak!"

Hol?Érdekes módon itt a gyakorikérdésen mindenki normális de a valós életben nem találunk egyet sem

2012. dec. 14. 19:14
 7/103 anonim ***** válasza:
54%

Na a kis hülye.

Tudtam h le kell írnom, h a sok tini meg marha érettnek érzi magát.

2012. dec. 14. 19:14
 8/103 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted nem lehet valakinek 15-16 évesen érett felfogása? Ha egyszer így neveltek....
2012. dec. 14. 19:22
 9/103 anonim ***** válasza:
Lehet érett felfogása, de 15-16 évesen édes keveset tud a világról, mivel még sok mindenben nem volt része.
2012. dec. 14. 19:30
 10/103 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden a külső, igazad van. :) De valahogy a szememben mindig megszépül, akit szeretek.

A nőkkel kapcsolatban azt tudnám elmondani (nőként), hogy némi igazság azért van abban amit mondasz. Nem csak nőkre értve, férfiakra is. Talán inkább a fiatalabbakra, de az idősebbek közt is találhatunk ilyet. Akinek olyan adottságai vannak, hogy szinte bárkit megkaphat, hajlamosabb elszállni, felszínesebben gondolkozni ezzel kapcsolatban, többet elvárni (régebben én sem törtem kezem-lábam senkiért, ha valaki nem felelt meg minden szempontból, mindig jött másik), mint aki ilyen téren kevesebbet kapott az élettől. Viszont utóbbiak meg egy idő és sok kudarc után hajlamosak lesznek férfi, vagy nőgyűlölővé válni, úgyhogy ők is áteshetnek a ló túloldalára. Nem akarok általánosítani persze, kivételek mindig vannak.

2012. dec. 14. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!