Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom negatívan a nőket?
A nőkkel képtelenség normális kapcsolatot kialakítani.Ahhoz magasabb értelmi szinten lévő lényekre lenne szükségünk,amik sajnos nem léteznek itt a Földön
Ja bocs de,az állatok
"Ti sem találkoztatok még normális nővel ,mert igenis vannak!"
Hol?Érdekes módon itt a gyakorikérdésen mindenki normális de a valós életben nem találunk egyet sem
Na a kis hülye.
Tudtam h le kell írnom, h a sok tini meg marha érettnek érzi magát.
Nem minden a külső, igazad van. :) De valahogy a szememben mindig megszépül, akit szeretek.
A nőkkel kapcsolatban azt tudnám elmondani (nőként), hogy némi igazság azért van abban amit mondasz. Nem csak nőkre értve, férfiakra is. Talán inkább a fiatalabbakra, de az idősebbek közt is találhatunk ilyet. Akinek olyan adottságai vannak, hogy szinte bárkit megkaphat, hajlamosabb elszállni, felszínesebben gondolkozni ezzel kapcsolatban, többet elvárni (régebben én sem törtem kezem-lábam senkiért, ha valaki nem felelt meg minden szempontból, mindig jött másik), mint aki ilyen téren kevesebbet kapott az élettől. Viszont utóbbiak meg egy idő és sok kudarc után hajlamosak lesznek férfi, vagy nőgyűlölővé válni, úgyhogy ők is áteshetnek a ló túloldalára. Nem akarok általánosítani persze, kivételek mindig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!