Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én látom negatívan a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom negatívan a nőket?

Figyelt kérdés
A vicc az egészben, hogy külsőre jó pasinak számítok, 14 éve sportolok, 2 egyetemet végeztem stb. Klasszikus nevelést kaptam a szüleimtől, és naiv húszas éveim elejéig hittem, hogy léteznek átlagosan helyes, de normális nők. Mint azt valószínűleg a legtöbb férfi már megtapasztalta, az ilyen átlag (nem a legszebbekről beszélek!) csinos, bájos nőkkel kapcsolatban kivétel nélkül negatív tapasztalataim vannak, az elmúlt években kb 400-500 lánnyal randiztam és mind droid futószalag nő volt. Mindig kibújt a szög a zsákból, a végtelen elvárások, önzés és hiúság. Persze mindegyik erősködik, hogy micsoda egyéniség, valójában 2 dologgal le tudom írni őket: 1. izgalmat és titokzatosságot várnak egy pasitól (ergo taktikával viszed őket ágyba) 2. full a szex az alfa és omega számukra, erre építenek mindent egy kapcsolatban (és még hogy a pasik szexcentrikusak...). Az ostoba kapcsolat-filozófiájukról inkább nem is beszélek. Most gyökereset váltottam, mert szándékosan egy molettebb, de azért arcra helyes lánnyal kezdtem ismerkedni. Hihetetlen, mekkora a különbség! Lelkes, jófej, megértő! (basszus ez a tulajdonság már-már kiveszett a nőkből), látom rajta, hogy tényleg értékeli az egyéniségemet is, nem csak a testem kell neki. És abszolút nőies. Rendben, molett, ezt aláírom, de úgy vagyok vele, inkább legyen tökéletlen, mint olyasvalaki, aki maximálisan kiakaszt az egyéniségével. Igazából valahogy ezt sejtettem: azok a nők, akik kevesebb figyelmet, rajongást kapnak, még rendelkeznek egyéniséggel és normális belső értékekkel. Rohadtul nem minden a külső...
2012. dec. 14. 18:53
 61/103 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

eredetileg terjengős szöveget akartam de második olvasatra totál fölösleges.

gyorsan túlesnék hát rajta:

Emmára kihegyezett rész:

Emmát épp hogy csak ismerem, én sem tudom h mennyire tolerálja a világnézetem szóval te sem tudhatod -> ne tippelj :), a világnézete konkrétan MUNKAKÖRI KÖVETELMÉNY a pszichológián [ami engem is érdekel némi affinitásom is van hozzá de pont a világnézetbeli különbség okán be nem tenném oda a lábam], a pszichológia és a kommunikáció szak NAGYON nem ugyanaz mellesleg oda nem lehet éppen hogy bekerülni meg kettessel megúszni a dolgot mivel nehezebb a felvételi mint az általános orvosira ahova én készülök :D és én is vért fogok izzadni jövőre a kémia-biosz emelttel.

amit te hiányoltál név szerint hogy a földbe döngöljön porig alázzon stb stb [magyarán: OWNED] ezt nem fogja megtenni ebben biztos vagyok elvégre pszichológián van ott meg azért eléggé humanista emberkék vannak magyarán megmondta kvázi képtelen azt megtenni amit annyira ki akarsz húzni belőle.

a kommunizmus rész: tisztában van vele h mi az igazi kommunizmus csak velem ellentétben ő már az elvet is undorítónak tartja és ezért rühelli :)

én szeretem az elvet csak a megvalósítást nem. [megjegyezném h szélső jobbos vagyok :D mit mondhatnék.. ellentmondások embere rulz. ami az adott ideológiából logikusnak tűnik azt a magamévá teszem a többi meg mehet a szemétre]

ami téged illet:

a világnézetünk nem áll annyira távol egymástól ugyan akkor a szövegértésünk / helyzet felismerésünk ég és föld.. :D

nem azért lettem ide hívva hogy megvédjem Emmát :D hanem azért h szórakozzak.. de mint látod még nem igazán ismeri az ízlésem sebaj.. ha az orvosi nem jön össze még mindig ott a keleti nyelv és kultúra az pedig a KRE-n nagyon jó úgyhogy akár még össze is futhatunk :D

az h megvédtem [úgy ahogy..] az én idióta jellememnek köszönhető [tudod szőke herceg fehér lovon kivesszük a mérgezett almát.. meg a többi szemét :)]

és még sorolhatnám de hát uncsi a dolog.

amúgy mindkettőtök olyan szinten elgáncsolja helyenként a saját logikáját hogy az már nekem kényelmetlen :D

pár példa: ha nem szereted h Emma jósol akkor te se pls :D főleg ne olyanokat h ő kinek miért és milyen szolgáltatásokat tesz :D na ez pl már tökéletesen primitív. [mondjuk a primitív szó sem kevésbé "primitív" :P]

Emma részéről is akad azért 1-2 lyuk azon a logikán teszem azt: érdekek alapján kialakult klikkek jók lennének..: Emmácska ezt hívják úgy hogy KAPITALIZMUS! ahogy te lefested én már abban látom a KATASZTRÓFA 101%os beteljesülését de nyilván úgy értelmezed h ez 1 szép és jó és igazságos világkép lenne.. pont akkora utópia mint a kommunizmus :D

na most a kontextusból kiragadott 2 WTF pillanat szintkülönbsége óriási. Emmáé epic fail ez nem kétség de erre ő majd rá jön mire végez a pszichológiával mert megfogják neki tanítani hogy az ember nem annyira szép és jó mint ahogy ő azt elképzelte ami viszont téged illeti.. gyógyíthatatlan, korántsem vagy olyan dark mint amilyennek Emma hisz de hogy még így is nála az előny [de az ide oda történő kötekedés miatt na meg mivel pszichomókus.. kihasználni képtelen] mondjuk nekem persze h 1xű dolgom van lévén 3. külső szemlélőként kezelem a dolgot és így jobban átlátom.

UI: a gépészet önmagába nem zárja ki a filozófiát :D

nálam perpill a kövik szerepelnek:

1.: általános orvosi kar.

2.: egészségügyi kar mentőtiszt szakirány

3.: keleti nyelv és kultúra [ez BTK-n van és a KRE-n baromi jó :)]

4.: építész mérnöki.

5.: hivatásos munkanélküli hosszú hajú alkoholista :D:D

2012. dec. 23. 19:09
 62/103 anonim ***** válasza:
100%

Na, kedves Mókusgyilkosnak:

"mit mondhatnék.. ellentmondások embere rulz. ami az adott ideológiából logikusnak tűnik azt a magamévá teszem a többi meg mehet a szemétre"

Szerintem minél többet tud egy ember a világról, és minél komplexebben gondolkozik, annál nehezebb elsajátítani teljes egészében egy ideológiát, ami az életnek kb. minden területét felöleli. Én is teljesen úgy vagyok, mint te, minden ideológiában vannak dolgok, amik tetszenek, de rengeteg olyan is, ami mehet a kukába.

"ha az orvosi nem jön össze még mindig ott a keleti nyelv és kultúra az pedig a KRE-n nagyon jó úgyhogy akár még össze is futhatunk :D "

Sajnos azt nehezen, ugyanis a pszichológia kinn van Óbudán, a BTK többi része pedig benn a városban. :D Amúgy a pszichológia is elvileg itt a legjobb. :)

" Emmácska ezt hívják úgy hogy KAPITALIZMUS! ahogy te lefested én már abban látom a KATASZTRÓFA 101%os beteljesülését de nyilván úgy értelmezed h ez 1 szép és jó és igazságos világkép lenne.. pont akkora utópia mint a kommunizmus :D "

1. Tudom, hogy így hívják.:)

2. Igen, a megvalósítási kísérletei katasztrofálisak, szóval egyelőre ez, mint igazságos rendszer, eléggé álom. Csak az a különbség, hogy ez azért nem megy, mert nem fejlődött fel arra a szintre az emberiség, hogy működni tudjon (és igencsak kérdéses, hogy ez megtörténik-e valaha), a kommunizmus pedig azért nem, mert alapköveiben is egy hülyeség, ami az emberi fajjal összeegyeztethetetlen.

Olyan rendszer nem működhet semmiképp sem, ami el akarja mosni az emberek közti természetes különbségeket.

"amit te hiányoltál név szerint hogy a földbe döngöljön porig alázzon stb stb [magyarán: OWNED] ezt nem fogja megtenni ebben biztos vagyok elvégre pszichológián van ott meg azért eléggé humanista emberkék vannak "

Ez így igaz. Meg még hozzá jön az is, hogy engem nem tenne boldoggá, valamint egyáltalán nem is áll érdekemben egy netes senkit megpróbálni porig alázni (főleg nem találgatásokkal, hogy milyen ocsmány, meg biztos bukásba áll mittoménmiből, vagy kib*sszák a munkahelyéről, ilyen hülye, olyan hülye, biztos a heréi sincsenek már meg és a szája is büdös, valamint még a bölcsisek is magasabb szinten vannak nála...stb.), mert ennek semmi értelme. Egyrészt azért nem, mert ő magát alázza minden hozzászólásával, másrészt pedig nem igazán lehet komolyan lerombolni itt, ezen az oldalon a másikat, pont azért, mert a levegőbe lóg minden, amit mondunk egymásra, mivel nem ismerjük egymást. Ezt tapasztalom a saját bőrömön is, tőlem aztán azt is mondhatja, hogy prostitúcióval próbálom összeszedni a pénzt a tandíjamra (a KOMMUNIKÁCIÓ szakra :DDDD), de olyan ronda vagyok, hogy még erre sem vagyok képes, sőt, már annak is örülnék ha eladnának rabszolgának, esetleg még szakállam is van, nem igazán tudna meghatni, nem érezném magam megalázva. Sőt, akkor sem, ha kiállna a piactérre, és ott mondaná ezeket, de így neten pláne. :D

Amúgy, még ha ismerném is őt, és teszem azt ronda és büdös, akkor sem ezzel kezdeném el oltani, sőt, azzal sem jönnék, hogy biztos nem szereti senki, kizárólag azt kifogásolnám, amihez konkrétan közöm van.

Szóval nekem bőven elég az, hogy reagálok az általa felvetett gondolatokra (amit úgy kell kihámozni az üres, tartalmatlan, sértegetősdis, PRIMITÍV (!!!!!) hígf*sból), nem áll érdekemben szétalázni. Úgyis minősíti saját magát. :D

2012. dec. 23. 20:48
 63/103 anonim ***** válasza:
0%

"Az egész litániád értelmetlen, mert annyi szövegértelmezési képességed nincs, hogy felfogd, hogy nem kommunikációra járok. Mókusgyilkos leírta, hogy milyen szakon vagyok, keress vissza. :)"

Tök mindegy,akkor is egyértelmű hogy azt a szakot nem neked találták ki,mivel ez marhára nem megy neked: "kvázi azt tanulja egyetemen hogy kell vitatkozni emberekkel emberekről"

Szomorú hogy ezt tanulod mégis egy általános sulis gyerek simán lealázna

"Amúgy a komcsis vitában már átmentél abba, hogy fikázás gyanánt beleviszel olyan dolgokat az egészbe, amiket nem is állítottam. Pl:

"Csak hogy tudd a kommunizmusnak voltak különböző ágazatai,ha te a Sztálinizmust gondolod a valódi kommunista rendszernek akkor csak sajnálni tudlak "

Világosan lejött az írásomból, hogy nem a sztálinizmusra gondolok."

Szégyen te buta liba,szégyen.És akkor még te jössz a szövegértelmezéssel (Hatalmas facepalm) Olvasd már vissza amit írtam!Ott van a HA szó!Mikor használják a HA szót?Általános iskolai anyag,házifeladatként utánna kell nézned hogy mikor szokták használni.Látod erről beszéltem,csak azért mert egyetemista valaki nem jelenti azt hogy okos is,ezt te tökéletesen bebizonyítod,mert nem csak szélsőségesen hülye felfogásod van,de szövegértelmezési problémáid is vannak,ezért is feltehetőv jogosan a kérdés hogy a francba jutottál te egyetemre bármiféle protekció nélkül?

""Most komolyan ilyen diákok tüntetnek Orbán ellen?"

Egyszer nem voltam tüntetni."

A buta eszed mellett még az is baj hogy mindent magadra veszel.Csak azért mert azt mondtam hogy ilyen diákok tüntetnek,nem jelenti azt hogy te is tüntetsz.Arra akartam utalni hogy hasonlóan r*tardált diákok tüntetnek a semmire mint amilyen te vagy,pontosabban ezzel kapcsolatban tettem fel a kérdést hogy ilyen diákok tüntetnek e,mert remélem hogy nem

"Lehet. De a felfogás megint csak egy elég szubjektív dolog, és nem lehet mindenkinek ugyanaz. Persze véleményezni lehet egymásét, de erőltetni nem kéne."

Kár hogy nem mindenkinek olyan a felfogása mint az enyém,mert a tiéd az csak vitát,ellenségeskedést okoz,az enyém békét,ez a különbség köztem és közted,még jó hogy nem te irányítod a világot,olyan atomháború lenne itt hogy valószínűleg ki is pusztulna az emberiség

"Először is, nem szokásom magolni, mivel ha akarnék, sem tudnék, mert nem igazán fekszik az agyamnak. Másodszor pedig látszik a keserűség, amiért nem voltak meg azok a lehetőségek, amik nekem igen. Tipikus."

Mehettem volna egyetemre,de az a szak nem érdekelt engem egyáltalán,sőt még akkor sem tudtam eldönteni igazából hogy mi akarok lenni,így inkább nem vállaltam el az egyetemet,mivel nincs értelme úgy nekivágni a dolognak ha nem is szereted azt a szakot,az egy dolog hogy gimnáziumban 5-ös voltam belőle,de az annak volt köszönhető hogy a tanár nagyon jól elmagyarázta az anyagot,ezért is vettem fel az ő faktját,nem azért mert érdekelt a téma.De a magadfajtáknak köszönhetően örülk is hogy elkerültem az egyetemet

"Na ez az. Attól még, hogy valaki teszem azt cigánynak

született, de normális, akkor ne kelljen már ezt bizonygatnia a sok nemnormális fajtársa miatt"

Ha zavarja a tény akkor bizonyítsa be.Ha olyan felfogású mint én akkor szarja le és élje az életét.De azzal semmiképpen sem fogja bebizonyítani az ellenkezőjét ha úgy hőbörög mint te

"Nem állt szándékomban bizonyítani SEMMIT"

Tökmindegy,akkor is bebizonyítottad már rögtön az első kommentednél :D

"Attól, hogy valaki nem egy közösségi ember, nem egy "csapatjátékos", már rögtön retardált?"

Szó sem volt erről...szövegértelmezés 1-es :D Te más dolgok miatt vagy retardált ezért nem vagy közösségbe illő,nem csodálom hogy a kommunizmus,az összetartás ellen vagy,ezzel a mentalitással tényleg nem lehet megvalósítani azt a rendszert

"Én is ezt mondom, de nem ez valósul meg. Ha van egy kemény általánosítás, akkor alapból mínuszból indul az egyén, de ezt már leírtam pár sorral feljebb, ahol még amúgy azt állítottad, hogy azt igenis bizonyítani kell"

Miért indulna mínuszból az egyén?Ha így fogja fel akkor tényleg onnan indul.Csak adja önmagát és ne hőbörögjön úgy mint te.Nem kell vért izzadva bizonyítani,nem kell erőltetni,semmit nem kell csinálnia,csak úgy élni ahogy eddig is.Így is lehet bizonyítani nem tudtad?

"Azt meg már leszögeztem, hogy soha nem lesz olyan, hogy mindenkit ugyanaz az érdek hajtson, és nem lehet embereket uniformizálni, így itt megbukott már a kommunista ideológia. Azt pedig nem tudom, hogy gondolod, hogy bárki is alkalmazkodjon egy ilyenhez. Sőt, már magát az alkalmazkodást, mint olyat, minimalizálni kellene. Nem segíti a haladást, valamint csomó ember természetével ellenkezik."

Pedig az összefogással mutatják meg az emberek hogy igazából mire képesek!A te logikáddal visszamennénk a kőkorszakba!AZ már a te egyéni szoc problémád hogy benned nincs alkalmazkodó képesség.Bizonyos célokért igenis le kell nyelni néhány békát,el kell fogadni néhány dolgot ami nem tetszik,ha valakinek ez nem tetszik akkor viszlát,boldoguljon őgy ahogy akar.Ez az ország is azért áll ilyen szarul mert ilyen mentalitású emberek élnek benne mint amilyen te vagy. "Nem kell összefogni,minek az?Legyen mindenki egyedül"

"Inkább te nem fogtad fel, amiket írtam... De hát most, hogy tudom, hogy nem tettél le az asztalra semmit a témában, esetleg minimális ismereted TALÁN van (ami édeskevés ezen vitához), nem lepődöm meg"

Bocs,reménykedtem hogy te magát a diktatúrát ítélted el,de ha magával a kommunizmussal van a bajod akkor büszke lehetsz magadra.Utálod/megveted az olyan embereket akiknek ez a rendszer szimpatikus és akkor még te beszélsz arról hogy előítéletes vagyok,nem tudom elfogadni mások véleményét stb?Milyen ember vagy te?Nemcsak álszent de....inkább nem mondom

"Engedd meg, hogy nekem ne tetsszen. -.- A munka értékét kell szerintem megfizetni, nem pedig a szükségleteket."

Neked semmi sem tetszik amit nem te mondassz.Hát ha valóban a munka értékét fizetik meg akkor te éhen fogsz halni :D

"Megint nem fogod fel a dolgokat. Nyoma sincs bennem az általad leírt mentalitásnak. De ha nem tanul, dolgozik annyit, mint én, és nem végez legalább olyan értékes munkát, mint én, akkor ne kapjon többet"

Részben igaz,de belőled akkor is árad az önzőség

"" már több száz videót megnéztem,rengeteget olvastam neten"

Nem kommentálom. :DDDDDD "

Mert talán a neten található videókban hazugságok vannak?Kutatók,professzorok,tudósok,szakemberek beszélnek benne,forrásokkal,bizonyítékokkal támasztják alá az állításaikat,utánuk lehet nézni,biztos jobban értenek a dolgokhoz mint te.Jaj bocs te biztosan nagyon jó forrásból tájékozódsz amit a hivatalos média ad be neked,melyik a kedvenc csatornád?AZ RTL Klub? :D

"Ezt még hányszor szeretnéd elsütni? :DDD Gratulálunk, ügyes vagy! :D Ki a francot érdekel úgy komolyabban a TV a szűk életterű nyárspolgárokon kívül?"

Pont te beszélsz szűk élettérről amikor egész nap otthon vagy :D :D :D

"Az oltásaidat meg innentől kezdve ignorálom, és nem kontrázok semmit. Ha te ennek ellenére folytatod, az téged minősít. :)"

Bla bla bla az igazságra nem tudsz írni SEMMIT :D ÉS ha te folytatod az nem minősít téged?Komolyan kinek képzeled te magad?Annyira lesül rólad hogy egy kis hülye egoista pi*sa vagy,aki már szinte természetfelettinek képzeli magát,közben meg egy nagy senki

Mókusgyilkos,köszönöm az elemzést,annyi hozzáfúzni valóm van hogy nem vagyok tökéletes,szoktam tévedni,hiszen tévedni emberi dolog de a kis elkényeztetett Emmácska ezt sosem lenne képes bevallani,ez a különbség közte és köztem,nekem van önkritikám,neki nincs

2012. dec. 24. 16:42
 64/103 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként Niceugly vagy ki a fene,komolyan mozdulj már ki otthonról néha,nem csoda hogy ilyen begyepesedett agyú vagy :/
2012. dec. 24. 16:44
 65/103 anonim ***** válasza:
100%

"Tök mindegy,akkor is egyértelmű hogy azt a szakot nem neked találták ki"

1. Attól, hogy te így gondolod, még nem lesz "egyértelmű". :) Szóval finoman szólva nem az 1+1=2 kategória, szóval szerintem vigyázz, hogy mit beszélsz! :)

2. Nem te bírálod el a tudásom, sem az elhivatottságom a leendő hivatásom (ami a PSZICHOLÓGIA, nem a kommunikáció, leírom még utoljára a gyengébbek kedvéért) iránt. Hacsak nem te fogsz vizsgáztatni, vagy nem alattad fogok dolgozni (amit erősen kétlek, mert... áááá, hogy mondjam, hogy ne legyen bunkó... ööö...nem említetted hogy pszichológusi körökben mozognál... :DDD).

"Szomorú hogy ezt tanulod mégis egy általános sulis gyerek simán lealázna "

Rajtad kívül senkitől nem hallottam azt a véleményt, hogy én le lennék alázva, valamint ami még ennél is fontosabb: én nem érzem magam lealázva. De szíved joga így gondolni, csak épp értelme nincs hangoztatni, de te tudod.

"Szégyen te buta liba,szégyen.És akkor még te jössz a szövegértelmezéssel (Hatalmas facepalm) Olvasd már vissza amit írtam!Ott van a HA szó!Mikor használják a HA szót?"

Ég a ház, mi? :) Hiába nyomod be a caps-t, és írod le 100x, hogy HA szó, sőt, akár még albán prostituáltnak is elhordhatsz. Minek jössz azzal, hogy sajnálni tudsz, HA a sztálinizmust értem valódi kommunista rendszer alatt, ha teljesen nyilvánvalóan leírtam, hogy nem azt tartom? Lóg a levegőbe az a híres-hírhedt HA szavas mondatod. :D

"házifeladatként utánna kell nézned"

Elég a 6 vizsgámra tanulni, nem jut időm a TE házidra, valamint soha az életben nem leszel abban a helyzetben, hogy megmondd, hogy nekem mit KELL csinálnom. :)

A tüntetésre meg annyit, hogy ha vonatkoznának rám azok a dolgok, amik ellen tüntettek a diákok, akkor mentem volna. Így nem, mert volt fontosabb dolgom, és kedvem sem igazán volt.

"Kár hogy nem mindenkinek olyan a felfogása mint az enyém,mert a tiéd az csak vitát,ellenségeskedést okoz,az enyém békét"

Itt látszik egy egészséges lelkületű, érzelmi világú ember számára, hogy sajnos már lecseszni sem igazságos téged, mert egész egyszerűen klinikai eset vagy. :( Szakemberre lenne szükséged.

Először is, hogy jön bárki is ahhoz, hogy kijelentsen olyat, hogy kár, hogy nem mindenkinek olyan a felfogása, mint az övé? Ez már önmagában egyszerre kacagtató és hajmeresztő kijelentés, de te még hozzá papolsz holmi önkritikáról, meg arról, hogy én hiszem tökéletesnek magam. Hiába jössz azzal, hogy neked van önkritikád, amikor te egy frankót megmondó emberkeként próbálod a neten uralni a terepet úgy, hogy olyanokat mondasz, hogy a te felfogásod békét szül, miközben mindenféle ocsmányságot beszélsz a másik emberre. :D Te még mindig üresen ócsárolsz olyat, akit nem ismersz, az pedig, hogy az én válaszaim békésebb hangvételűek, annak köszönhető, hogy nem vagyok képes lealacsonyodni oda, ahová te. Mi a francot reflektálnék mégis? :D Hogy te is biztos protekcióval érsz el mindent, meg egyéb légből kapott feltételezések? Hát nem.

Nem hiszem el, hogy mindezt te komolyan gondolod, amiket összefröcsögsz. Ha igen, akkor ez tényleg valami betegség, súlyos lelki frusztrációk eredménye.

"Mehettem volna egyetemre,de az a szak nem érdekelt engem egyáltalán,sőt még akkor sem tudtam eldönteni igazából hogy mi akarok lenni,így inkább nem vállaltam el az egyetemet"

Elhivatottság nélkül tényleg nem érdemes egyetemet kezdeni, így már csak ezért is tényleg jó, hogy elkerülted. Viszont ha nem értesz semmihez abból, amin folyik a "vita", akkor elég visszatetsző, ha ilyen nagyképűen kijelentesz dolgokat.(pl. hogy én utálom a kommunizmust => kijelented, hogy nem tudom, hogy mi az).

"Ha zavarja a tény akkor bizonyítsa be."

Senkinek nem kell bizonyítani semmit, mindenkinek jár az, hogy előítéletek nélkül tekintsenek rá, 0-ról induljon. Ennyi.

"Tökmindegy,akkor is bebizonyítottad már rögtön az első kommentednél :D "

Max. neked, meg néhány picsogó, önsajnáló, vagy épp dacos fázisban "omegahímnek", de szerintem sejted, hogy ez nem érdekel, mivel a legcsekélyebb szinten sem célom nektek megfelelni.

"Te más dolgok miatt vagy retardált ezért nem vagy közösségbe illő,nem csodálom hogy a kommunizmus,az összetartás ellen vagy,ezzel a mentalitással tényleg nem lehet megvalósítani azt a rendszert "

1. Majd eldönti az a közösség, ahová tartozom, hogy oda való vagyok-e.

2. A kommunizmus nem egyenlő az összetartással, mert nem mindenki tud azonosulni a célokkal. Orientálódjon mindenki afelé, amivel tud azonosulni, ehhez mindenkinek joga van.

"Bizonyos célokért igenis le kell nyelni néhány békát,el kell fogadni néhány dolgot ami nem tetszik,ha valakinek ez nem tetszik akkor viszlát,boldoguljon őgy ahogy akar."

1. Senkinek nem kell lenyelni a békát. Ha valami nem tetszik, akkor én kiállok magamért, és kész. Kényszeríteni senki nem fog semmire, nem teheti. Ha nekem valami kellemetlen, akkor nem fogom azt tenni (nem olyanokra gondolok, hogy nem akarnék dolgozni, vagy fürdeni, vagy stb., persze alap dolgok vannak, legalábbis nálam. viszont mindenki maga dönti el, hogy mik a saját alap dolgai. ha olyan dolog, ami őt magát is hátráltatja, akkor úgysem fogja azt tenni). Ez is mindenkinek jár.

"Bocs,reménykedtem hogy te magát a diktatúrát ítélted el,de ha magával a kommunizmussal van a bajod akkor büszke lehetsz magadra.Utálod/megveted az olyan embereket akiknek ez a rendszer szimpatikus és akkor még te beszélsz arról hogy előítéletes vagyok,nem tudom elfogadni mások véleményét stb?"

Nem vetem meg azt, akinek szimpatikus ez a rendszer, de magát az ideológiát akkor is egy ostobaságnak tartom, és egyszerűen nem fér bele az értékrendembe, soha nem tudnék vele azonosulni. Ha viszont jönnének, és rám kényszerítenék ezt a rendszert, akkor viszont igencsak ellenszenvesek lennének, sőt, már az is az, aki erőszakosan nyomja, hogy ez jó, és számon kéri rajtam, hogy miért nem értek egyet.

"Milyen ember vagy te?"

Ez egy eléggé tényszerűen megválaszolhatatlan kérdés. Ahány ember, annyi féle megítélés. Azok megítélése érdekel, akikkel szeretjük egymást, a többi mehet a kukába, kivéve, ha nekiállnak cs*sztetni, akkor arra azért reagálok (egy ideig). :)

"Nemcsak álszent de"

Nem vagyok semmilyen szent, sem ál, sem pedig igazi. :D Bocs.

"Hát ha valóban a munka értékét fizetik meg akkor te éhen fogsz halni :D "

Nem vagyok ezotéria hívő, szóval a jóslatod nem igazán veszem komolyan, ha nem haragszol meg érte. Bár, ha megharagszol, akkor sem. :D

"de belőled akkor is árad az önzőség "

Az nem önzés, hogy ferde szemmel nézem, ha pl. egy lusta, aluledukált, csaló tahó prolinak esetleg több járna, mint nekem.

Azt pedig nem tudod, hogy mennyire vagyok önző, mert az önzetlenség/önzőség tettekben nyilvánul meg, ergo megint csak az tud állást foglalni ebben a kérdésben, aki ismer engem.

"Jaj bocs te biztosan nagyon jó forrásból tájékozódsz amit a hivatalos média ad be neked,melyik a kedvenc csatornád?AZ RTL Klub? :D "

Hányszor sütöd még el ezt az elcsépelt oltási kísérletet? Világosan utaltam rá, hogy nem a TV-ből szokásom tájékozódni. Halvány fogalmad sincs, hogy én miket olvasok, miket tanulok, hogyan élek, mit csinálok. Mikor fogod már fel ezt, és állsz le a béna RTL klubos kártyáddal?

Inkább az a réteg szánalmas, aki folyton minden sz*rt és nemsz*rt (ugyanis nem vagytok azon a szinten, hogy különbséget tegyetek) összeolvas mindenféle helyekről, aztán adja az okost, és mást sem tud mondani, csak jönni az ocsmány, gonosz médiával meg stb. Így szoktak születni az elméletek a hatalmas, világméretű "összeesküvésekről", meg a természettudományok terén műveletlen emberek agymenései bizonyos elektromos eszközökről, természeti jelenségekről, egészségről...stb.

Nem állítom, hogy te ilyen vagy, csak vigyázz, mert a tanulatlan, alapfogalmakat, tudományos gondolkodás alapköveit nem ismerő aggyal való olvasgatás és az önteltség együttese könnyen eredményezHETi ezt. :D

"Pont te beszélsz szűk élettérről amikor egész nap otthon vagy :D :D :D "

Nyomkövetőt is tettél rám? :D Remélem érzed megint, hogy gondok adódtak az irományoddal...

Amúgy pedig így Karácsony környékén szeretek itthon lenni a családommal, több időnk van most egymásra, főleg, hogy iskolába sem kell bejárnom, mivel vizsgaidőszak van.

Szóval jó ideig főleg itthon tanulok, valamint a családtagjaimmal foglalkozom. Egy kis gyakorizás pedig mindig belefér két sütögetés, beszélgetés, vagy egy fejezetnyi anyag megtanulása között. :)

Azon pedig szerintem gondolkozz el, hogy miközben te Karácsonykor írtad a ócsárolós litániádat arról, hogy micsoda buta, szánalmas, ostoba, protekciós liba vagyok, én a családommal jóízűen ettem közösen az asztalnál jókedvűen. Nem kis mértékben mutat valamit szerintem. :/ Kezdelek nagyon sajnálni, szánni.

"Bla bla bla az igazságra nem tudsz írni SEMMIT :D"

1. Sem az alap (topicindító) témában nincs objektív igazság, sem pedig a kommunistás témában. Csak nézőpontok vannak, így hiába írod le akár 1000x is, hogy igazad van, nem fog jelenteni SEMMIT.

2. Az olyanokra pl., amiket rólam írsz, hogy mondjuk protekcióval kerültem be az egyetemre, mégis mit kellene írnom? Komolyan kérdem. Leírni ugyanezt a mondatot tagadó formában? :D Esetleg csatolni az érettségi bizonyítványomat? Vagy megadni a tanáraim telefonszámát? Mégis hogy lehetne "bizonyítani", hogy nem igaz, amit mondasz, másrészt pedig miért kellene nekem bizonyítani, miért állna nekem érdekemben? (a protekciós dolog egy példa volt a sok közül)

3. Ha még olyan téma is lenne, amiben van objektivitás, akkor akinek TÉNYLEG igaza van, nincs szüksége arra, hogy leírja ezt 100x alázós szövegek kíséretében. :D

2012. dec. 25. 01:36
 66/103 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

na jó ez K.O.

az uniformizációt és az összetartást keverni azért NAGYON ciki.

nem m1 hogy egyének szövetségéről vagy az egyén mint legkisebb alapegység eltörléséről és a közösség mint legkisebb alapegység-gel történő felváltásáról beszélünk.

mint mondottam elméletben szép a kommunizmus mindenki egyenlő bla bla bla DE SZERENCSÉRE ez utópia és ugye mondtam h az adott ideológiából nekem a szimpatikusok kellenek a többi mehet a szemétre lásd uniformizáció.

tessék elolvasni mondjuk az ember tragédiája 12. színt a falansztert. na ott le van írva a kommunizmus izé utópisztikus szocializmus még azelőtt hogy kvázi szóba került volna mint alternatíva! [Madách 1 zseni :D]

ott tökéletesen le van írva hogy mi az uniformizmus és nem faja dolog az:) és főleg nem összetartás.

a másik abszolút fail: az általánosításnál nem indulsz mínuszból :) [oké van pozitív diszkrimináció is de erről EGY szó sem esett a vitában eddig -> nyilván nem erre gondoltál] az általánosítás LÉNYEGE hogy mínuszból indulsz tény hogy ha az ember nem felel meg a skatulyának akkor ez ki fog tűnni idővel és ezért nem kell külön teperni [kivéve ha sietős a dolgod de ez meg gyanús :P] de attól még mínuszból indulsz.

most hogy Emma otthon ül vagy sem meg ilyen marhaságok erről nem tudok érdemileg beszélni lévén közel sem ismerem ennyire de hát ettől függetlenül is azért hiszem hogy mellé lőttél :D

m1 nincs kedvem kisregényt írni inkább megyek PÜ-be dilis pasikról olvasni remélem izgi lesz :D

2012. dec. 25. 01:45
 67/103 Mókusgyilkos ***** válasza:

Emma: az omega a legalacsonyabb rendű hím a falkában :)

és az általánosítás szükséges. ha másért nem is megóvott volna a pü lista 90%ától :D

2012. dec. 25. 02:25
 68/103 anonim ***** válasza:
100%

"tessék elolvasni mondjuk az ember tragédiája 12. színt a falansztert. na ott le van írva a kommunizmus izé utópisztikus szocializmus még azelőtt hogy kvázi szóba került volna mint alternatíva! "

Júúúúj, most nosztalgikus érzéseim lettek, ugyanis emlékszem, hogy még anno a gimiben erről írtam egy esszét. Az Ember Tragédiájából írtunk, 3 idézet közül lehetett választani, amik 3 különböző színből voltak, és én pont azt választottam, ami a falanszter színből volt, meg megfogott a téma már akkor is. :)

" az omega a legalacsonyabb rendű hím a falkában :) "

Tudom. :) Az ilyen nőket ócsároló férfiak nagy része saját bevallása szerint szerencsétlen hím egyed (szinte minden nap van ilyen kérdés :D), csak azért írtam az omegát idézőjelbe, mert nem szeretem skatulyázni az embereket, főleg nem ilyen szintek szerint. Nem farkasfalka ez. :D De mivel általában rájuk mondják, hogy omega, ezért odaírtam érzékeltetésképpen, de az idézőjellel jeleztem, hogy nem teljesen szeretnék azonosulni eme kategorizálás eredeti értelmezésével. :)

2012. dec. 25. 02:49
 69/103 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

jaaah én azon logika mentén voltam hogy ha ő a megmondó ember akkor valszeg alfának képzeli magát.

akkor szimplán más gondolat menet.

ember tragédiája: jah jah gimis cucc. ahhoz képest h viszolygok a pszichológiától mint szaktól [tényleg, nincs az a pénz amiért betenném oda a lábam 1xűen WÁÁÁH minden sejtem tiltakozik még csak a halovány ötlet ellen is :D] humán osztályba jártam szóval eléggé központi téma volt az irodalom, társadalom ismeret, töri, stílus töri, ének-zene és persze az ETIKA amit iszonyatosan imádtam :) [és imádok]

2012. dec. 25. 03:04
 70/103 anonim ***** válasza:
100%

"Max. neked, meg néhány picsogó, önsajnáló, vagy épp dacos fázisban "omegahímnek""

Nézd csak, őt külön vettem az omegáktól. :D

Amúgy fene tudja, hogy milyen lény ez, nem lehet bekategorizálni, és nem is szeretném. XD

2012. dec. 25. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!