Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én látom negatívan a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom negatívan a nőket?

Figyelt kérdés
A vicc az egészben, hogy külsőre jó pasinak számítok, 14 éve sportolok, 2 egyetemet végeztem stb. Klasszikus nevelést kaptam a szüleimtől, és naiv húszas éveim elejéig hittem, hogy léteznek átlagosan helyes, de normális nők. Mint azt valószínűleg a legtöbb férfi már megtapasztalta, az ilyen átlag (nem a legszebbekről beszélek!) csinos, bájos nőkkel kapcsolatban kivétel nélkül negatív tapasztalataim vannak, az elmúlt években kb 400-500 lánnyal randiztam és mind droid futószalag nő volt. Mindig kibújt a szög a zsákból, a végtelen elvárások, önzés és hiúság. Persze mindegyik erősködik, hogy micsoda egyéniség, valójában 2 dologgal le tudom írni őket: 1. izgalmat és titokzatosságot várnak egy pasitól (ergo taktikával viszed őket ágyba) 2. full a szex az alfa és omega számukra, erre építenek mindent egy kapcsolatban (és még hogy a pasik szexcentrikusak...). Az ostoba kapcsolat-filozófiájukról inkább nem is beszélek. Most gyökereset váltottam, mert szándékosan egy molettebb, de azért arcra helyes lánnyal kezdtem ismerkedni. Hihetetlen, mekkora a különbség! Lelkes, jófej, megértő! (basszus ez a tulajdonság már-már kiveszett a nőkből), látom rajta, hogy tényleg értékeli az egyéniségemet is, nem csak a testem kell neki. És abszolút nőies. Rendben, molett, ezt aláírom, de úgy vagyok vele, inkább legyen tökéletlen, mint olyasvalaki, aki maximálisan kiakaszt az egyéniségével. Igazából valahogy ezt sejtettem: azok a nők, akik kevesebb figyelmet, rajongást kapnak, még rendelkeznek egyéniséggel és normális belső értékekkel. Rohadtul nem minden a külső...
2012. dec. 14. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
18/19 örülök, hogy ti mindent jobban tudtok..egyébként ja, akiket ti értelmesnek hívtok azok pont ilyenek, akik mindig mindent tudnak:D most mi olyan hihetetlen azon, hogy nem találkoztam értelmes és számomra szép nővel? ez csak egy megállapítás volt, még csak azt sem mondtam, hogy vágyok ilyenre, lehet meleg vagyok, f@sz tudja, elvagyok az életemmel így is:D
2012. dec. 14. 20:27
 22/103 anonim ***** válasza:
76%
én nem tudok mindig mindent. ha nem találkoztál még értelmes nővel akkor csak sajnálni tudlak.te bajod....
2012. dec. 14. 20:46
 23/103 anonim ***** válasza:
ahhoz képest kurv@ra osztod az észt, de hát ez se véletlen:D nem kell sajnálni, jobban megvagyok mint gondolnád:)
2012. dec. 14. 20:50
 24/103 anonim ***** válasza:
41%

Úgy látom magadra ismertél ezért vagy ennyire felháborodva :) Egyébként nem tudom miért hiszed azt hogy szép vagy,érdekes módon itt minden nő azt hiszi hogy milyen gyönyörűek :) Tény hogy a szép nők emberileg nullák mivel a külsejük miatt elszáll velük a ló,én is tapasztalatból mondom hogy ronda nőkkel sokkal boldogabb párkapcsolatban lehet élni,bár ők se teljesen normálisak de nem annyira idegtépőek mint a sminkes ribik :D

Jól van eridj már a kamuzásoddal máshova,csak egy szaros maszkot látsz de a maszk mögött egy halom szar van csak sajnos nagyon sok rossz emberismerő van a Földön akik elhiszik azt az illúziót amit látnak

2012. dec. 15. 13:53
 25/103 anonim ***** válasza:
72%
ki a f*szom vagy te, hogy megítélsz engem rossz emberismerőnek meg hazugnak? Vagy akár a 13-ast csúnyának. Te csak egy sértett kisfiú vagy (leszarom mennyi idős vagy, ha 40 vagy, akkoris), akivel kicseszett az élet, és veri magát, adja a nagy keményt a semmire. szánalom. ha nő lennék le se hánynám a magadfajtát....
2012. dec. 15. 14:33
 26/103 anonim ***** válasza:
79%

# 24!

1. Hol állítottam olyat, hogy ÉN szép vagyok? Hol beszéltem én magamról? :)

2. Persze, rögtön magamra ismertem, és azért zavart a kérdés. A kommunistákat is azért utálom, mert igaziból én magam is az vagyok. Hogyne.

3. Még ha szépnek is állítanám magam, hogy jössz te ahhoz, hogy teljesen arc nélkül véleményezd ezt a dolgot? :D Lehet, hogy egy bányarém ül a gép előtt, de az is lehet, hogy egy szép nő, szóval feleslegesen koptatod a billentyűzetet, amikor ilyenekről találgatsz, emellé még nevetséges is vagy.

2012. dec. 15. 14:54
 27/103 anonim ***** válasza:
42%

Jaj úgy gondolod hogy a baráti társaságodban lévő csajok az igazi arcukat mutatják ezért el is hiszed hogy mennyire megbízhatóak és rendesek,ne legyél már ennyire naív te szerencsétlen,majd akkor alkoss róluk véleményt ha voltál velük párkapcsolatban.Majd ott kimutatják a foguk fehérjét,igaz nem feltétlen azonnal,akár évekig elhúzódhat a dolog.Az meg egy másik dolog hogy direkt azt mondod amit a nők hallani akarnak,nem itt kéne csajoznod,annyira szánalmas dolog :) Bár lehet hogy a te értelmi szintedhez képest normálisak azok a nők akiket ismersz,csak elég hogy jól sz*pjanak és ettől már normálisak a számodra :D Bevallom nem tökéletes az életem de megvagyok vele elégedve,igen szívattak már meg csajok de voltak boldog párkapcsolataim is tehát a tipped nem egészen jött be :) Milyen érdekes ha valaki az igazságot mondja az egyből lúzer bla bla bla hát persze,tudod vannak akik elszakadnak a birkacsordától :) Még egy tanács hogy ne itt csajozzál mert tényleg szánalmas :) Ha viszont te nő lennél akkor szívesen a szádba szarnék,ennyit rólad :) Egyébként hol írtam én azt hogy az illető csúnya és miért adnám a keményt egy komment írásával?ez is bizonyítja hogy egy retardált vagy,egyáltalán nem vagyunk egy szinten,képtelen vagy normálisan gondolkodni :)

1: Ez a kérdés a szép nőkről is szól negatív hangvételben.Tehát feltehető a kérdés ha rondának tartanád magad akkor miért támadnád a kérdezőt,hiszen ezek a negatív dolgok nem rád tartoznak,sőt pozitív dolgokat írt a ronda csajokról.Ebből következtethető hogy (mivel magadra vetted a dolgot) szépnek tartod magadat,ne álszenteskedj,tényleg felesleges

2: Nem tudom hogy jött ide a kommunizmus példálózás de kétlem hogy tisztában lennél vele mit jelent a kommunizmus eredetileg.A mai kommunizmus valójában nem kommunizmus,szintúgy mint a demokrácia,a valódi kommunizmusnak másról kéne szólnia,csak az embereknek negatív véleménye van erről a rendszerről mivel direkt úgy alakították ki az egészet hogy az embereknek rossz sorsuk legyen benne.A mai demokrácia sem demokrácia,inkább a diktatúrához lehetne hasonlítani ezt a rendszert

3: Soha nem mondtam hogy szép/ronda vagy.Csak annyit hogy te szépnek tartod magad.Szerintem meg te lettél nevetséges így hogy megcáfoltam a kommentedet

2012. dec. 16. 15:25
 28/103 anonim ***** válasza:
100%

" kétlem hogy tisztában lennél vele mit jelent a kommunizmus eredetileg"

Itt dőlt el VÉGLEG (bár már előbb is, csak még volt az emberben némi remény), hogy fogalmad sincs, hogy kivel is beszélsz te. Így pedig vitázni értelmetlen időpocsékolás, valamint nem is vita, hanem értelmetlen veszekedés. Van jobb dolgom is.

Üdv.

2012. dec. 16. 16:12
 29/103 anonim ***** válasza:
100%

Hadd döntsem már el én, hogy ki hazudik és ki nem! Tudod ha beszélsz egy emberrel, és hazudik, akkor az látszik rajta.

Akkor alkotok róluk véleményt, amikor csak akarok...nem kell ahhoz párkapcsolat. MI az, hogy kapcsolat kell? meg évek? ha neked ennyi idő kell, hogy megmondd vkiről, hogy

milyen, akkor nem ártana egy kis emberismeretet gyakorolni.

"Az meg egy másik dolog hogy direkt azt mondod amit a nők hallani akarnak,nem itt kéne csajoznod,annyira szánalmas dolog :)"

Azt mondom, amit gondolok, leszarom ki mit akar hallani. Ha a véleményem, vagy valami amit mondok, egybeesik azzal amit a nők hallani akarnak, az nem más mint véletlen. Azt is megmondom én egy nőnek, ha nem tetszik valami, hiába tudom, hogy nem azt akarja hallani. Úgyhogy ezt benézted.

Ja és ott csajozok ahol akarok. Ha itt csajoznék, akkor ahhoz se lenne semmi közöd, sőt, ha a saját házatokban a szemed láttára próbálnám meg felszedni valamelyik nő rokonodat, és ez neked nem tetszene, azt is pont lesz*rnám. Remélem érezhető mennyire adok a véleményedre.

Honnan veszed, hogy milyenek azok a nők akiket ismerek? Innentől kezdve nincs miről beszélni. Üres és szánalmas találgatás pl ez is: "csak elég hogy jól sz*pjanak és ettől már normálisak a számodra :D"

"Milyen érdekes ha valaki az igazságot mondja az egyből lúzer bla bla bla hát persze,tudod vannak akik elszakadnak a birkacsordától :)"

Szerintem meg nem igazság amit te mondasz, csak kitaláltál egy hülyeséget, és azt fújod. AZt hiszed, hogy húú milyen kemény vagy, szembemész a nőkkel, megmondod a frankót mindenkinek...pedig te vagy a fő birka. Szánalmas vergődés az amit csinálsz.

Ja és ha én nő lennék, nem tudnál a számba szarni, mert mire 2-t pislognál, leápolnám a szánalmas kis fejedet egy acélbetétes bakanccsal. Ha én a helyedben lennék leugranék egy felhőkarcolóról...úgy a 108. emelet körülről....

tényleg nem vagyunk egy szinten...Istennek legyen hála.

2012. dec. 16. 18:31
 30/103 anonim ***** válasza:
0%

Jellemző hogy valaki csak ennyit tud mondani az igazságra,fogalmad sincs hogy miről beszélsz,még vitatkozni sem tudsz :D

Owned :D

Ha nem is hazudol akkor is hatalmas tévhitben élsz a nőket illetően.Nem kell ahhoz párkapcsolat?Ja hogy te ennyire jó emberismerő vagy,az utcán találkozol egy csajjal,beszéltek 5 percet és máris megtudod modnani hogy milyen ember valójában?De jó neked!Tény hogy párkapcsolatban ismerik meg egymást a legjobban az emberek,akkor a legőszintébbek egymással stb azért mondtam hogy legtöbbször párkapcsolatban derül ki az hogy milyen ember is valójában az illető de baráti kapcsolatnál is kiderülhet például ha b*szik segíteni amikor a legnagyobb szükséged van rá,átver stb.Nem azt mondtam hogy évek szükségesek hozzá,azt mondtam hogy AKÁR hosszú évek kellenek ahhoz,nem mindenkiből bújik elő az ördög azonnal,szövegértelmezés megint egyes,szedd össze magad fiam mert bukásra állsz!

"Azt is megmondom én egy nőnek, ha nem tetszik valami, hiába tudom, hogy nem azt akarja hallani"

Ha olyan nagy nőcsábász lennél akkor tudnod kéne hogy nem szabad őszintének lenni a nőkkel,főleg akkor nem amikor felakarod őket szedni.Még itt a végén kifog derülni hogy egy szűz kisfiúval állunk szemben :)

"Ha itt csajoznék, akkor ahhoz se lenne semmi közöd"

Leszarom hol csajozol,de aki itt csajozik az tényleg láma,nem is csodálkozom rajta,ezzel az intelligenciával nem is csodálkozom hogy máshol nem tudsz nőzni.

"ha a saját házatokban a szemed láttára próbálnám meg felszedni valamelyik nő rokonodat, és ez neked nem tetszene, azt is pont lesz*rnám"

Hidd el nem engedném hogy ilyen selejt genetikai hulladékkal keveredjen valamelyik rokonom,még a kutyámnak se :D :D :D

"Honnan veszed, hogy milyenek azok a nők akiket ismerek?"

Mint előzőleg kiderült,te túl retardált vagy ahhoz hogy kiismerd a nőket,attól hogy valakivel köszönőviszonyban vagy netalántán beszélőviszonyban vagy nem jelenti azt hogy ismered a valódi énjét.Azt meg kétlem hogy olyan sok szép barátnőd lett volna mivel eléggé valószínűsíthető hogy ronda vagy mint a bűn.Továbbá tény hogy szinte lehetetlen normális csajt találni,és persze majd pont TE fogsz sok normális csajt ismerni akik ráadásul szépek is.Na ne röhögtess,maradjunk inkább a valóságnál

"Szerintem meg nem igazság amit te mondasz, csak kitaláltál egy hülyeséget, és azt fújod"

Már mondtam hogy tapasztalatból beszélek,nem kitaláció.Csak tudod én nekem nem szokásom a gyakorikérdéseken csajozni veled ellentétben ezért nem kezdem el nyalni az itteni nők seggét

"AZt hiszed, hogy húú milyen kemény vagy, szembemész a nőkkel, megmondod a frankót mindenkinek...pedig te vagy a fő birka"

Mi van? :D Te tényleg ennyire retardált vagy?Hogy jön ide a keménység?Véleménynyilvánítás mióta számít keménységnek?Én a férfiakról is megmondom a negatív véleményemet,ugyanis nekem van önkritikám a saját nememmel kapcsolatban sőt saját magammal szemben is nem úgy mint nektek akik azt hiszitek hogy milyen tökéletesek vagytok közben meg nem értek egy kalap szart sem.Szerintem ha visszaolvasod a kommenteket akkor abból az fog kiderülni hogy te vagy itten a legnagyobb birka :D

"Ja és ha én nő lennék, nem tudnál a számba szarni, mert mire 2-t pislognál, leápolnám a szánalmas kis fejedet egy acélbetétes bakanccsal"

Húúúúú előtőrt belőled az internet warrior szellem és akkor még te írod hogy én keménykedek,szánalmas vagy :D De élőben lehet elég lenne megcsapni téged egyszer és akkor nem lenne ekkora szád te szerencsétlen.Hát nem tudom veled mit kéne csinálni,talán kilőni a napba,az lenne a legjobb megoldás :D

Igazad van tényleg nem vagyunk egy szinten :D Te valahol a béka feneke alatt vagy hozzám képest :D

2012. dec. 17. 16:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!