Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom negatívan a nőket?
"1. Attól, hogy te így gondolod, még nem lesz "egyértelmű". :)"
Attól hogy más nem akar megbántani ezzel nem jelenti azt hogy csak én gondolom így,nem hiszem hogy csak én vettem észre milyen hülye mentalitásod van.Ennyire nulla IQ-val rendelkező egyénnel még nem találkoztam,kétlem hogy lennének barátaid és a szüleidet is sajnálom hogy ilyen embert el kell viselniük
"Nem te bírálod el a tudásom"
Épp ez a baj,most eggyel több idióta diplomás fog az utcára kerülni,mert a tanárok leszarnak mindent,még azt is ha az illetp teljesen r*tardált
"ami a PSZICHOLÓGIA, nem a kommunikáció, leírom még utoljára a gyengébbek kedvéért"
Na ezt már tényleg nem hiszem el,ez elképzelhetetlen,ilyen szintre azért nem süllyedt még a világ
"Rajtad kívül senkitől nem hallottam azt a véleményt, hogy én le lennék alázva, valamint ami még ennél is fontosabb: én nem érzem magam lealázva"
Nyilvánvaló,az ide hívott haverjaid nem fognak ellened fordulni.Nem érzed magad lealázva, :D Érdekes ezért hívtad ide őket :D Egy nagyon gyenge lelkületű csaj vagy,nem neked való ez a szakma :D Még interneten is összeroskadsz,mi történne a kkor a valüs életben?Esélytelen
"Minek jössz azzal, hogy sajnálni tudsz, HA a sztálinizmust értem valódi kommunista rendszer alatt, ha teljesen nyilvánvalóan leírtam, hogy nem azt tartom? Lóg a levegőbe az a híres-hírhedt HA szavas mondatod. :D"
Nem érted.Bíztam benne utolsó reményként hogy te összekeverted az utopisztikus kommunizmust másfajta kommunizmussal,ezért írtam azt,mivel furcsálom hogy te ellenzed a rendszert,amiből jó dolog is kisülhetne ha normálisan megvalósítanák.Szinte minden rendszer jó lehetne ha normális vezetők állnának az élen
"A tüntetésre meg annyit, hogy ha vonatkoznának rám azok a dolgok, amik ellen tüntettek a diákok, akkor mentem volna. Így nem, mert volt fontosabb dolgom, és kedvem sem igazán volt"
Nem erről volt szó,inkább hallgattál volna ezzel kapcsolatban.Inkább kihozol valami baromságot,még olyan dolgot is ami nem oda kapcsolódik de akkor is oda írsz valamit,de véletlenül sem tudnád elfogadni hogy tévedsz valamivel kapcsolatban,te vagy az aki sohasem téved.Na persze a kis álomvilágodban
"amikor te egy frankót megmondó emberkeként próbálod a neten uralni a terepet úgy, hogy olyanokat mondasz, hogy a te felfogásod békét szül, miközben mindenféle ocsmányságot beszélsz a másik emberre"
Aki tiszteletlen velem szemben azzal nyilvánvalóan bunkó leszek,de amit te csinálsz az kész szánalom.Valaki mond egy véleményt és te neki támadsz mintha bántalmazott volna téged.Én például nem ilyen vagyok,erre mondtam azt hogy kár hogy nem mindenki ilyen felfogású,nem mindennel kapcsolatban persze.Ha hülyeség a vélemény akkor ok,érthető ha nekitámadsz,de ha tapasztalat alapján mondja ezeket a dolgokat akkor nincs jogod elítélni őt,ez nem olyan vélemény aminek a hatására neki kell ugrani mint egy veszett majom
"Te még mindig üresen ócsárolsz olyat, akit nem ismersz,"
Mert te aztán ismersz engem így neked szabad üresen ócsárolnod,le sem tagadahtod az álszentségedet
"az pedig, hogy az én válaszaim békésebb hangvételűek, annak köszönhető, hogy nem vagyok képes lealacsonyodni oda, ahová te."
Nem érdekel hogy milyen hangvételű válaszaid vannak most,te kezdted el a személyeskedést,aminek köszönhetően ilyen fröcskölődő vitatkozás alakult ki
"Nem hiszem el, hogy mindezt te komolyan gondolod, amiket összefröcsögsz. Ha igen, akkor ez tényleg valami betegség, súlyos lelki frusztrációk eredménye."
Igen,ha valaki valami rosszat mond rólad az biztos beteg bla bla bla,hát nem erről van szó,itt te vagy a beteg kispofám,nem is gyengén
"Viszont ha nem értesz semmihez abból, amin folyik a "vita", akkor elég visszatetsző, ha ilyen nagyképűen kijelentesz dolgoka"
Mint mondtam,ezzel a témával is foglalkoztam sokat
"Senkinek nem kell bizonyítani semmit, mindenkinek jár az, hogy előítéletek nélkül tekintsenek rá, 0-ról induljon. Ennyi."
Nem támogatom az előítéleteket de vannak,nem véletlenül.Nekem nem okoz gondot ha hátránnyal indulok az előítéletek miatt,ha más ettől már megfutamodik akkor az semmit sem fog elérni az életben.Vannak ettől sokkal nehezebb megpróbáltatások az életben
Ha egy cigány az állásinterjún elkezd hőbörögni a főnöknek hogy "Mi a fenét nézel rám olyan elítélően te kö*sög magyar,tán zavar hogy cigány vagyok" azzal nyilvánvalóan erősíti az előítéletét a főnöknek,de ha normálisan elbeszélget vele akkor a főnök gondolni fogja hogy "Na,mégis vannak rendes cigányok is" Ezt az előítéletet nem így kell felfogni mint ahogyan te,különben mégrosszabb lesz a helyzet
"Max. neked, meg néhány picsogó, önsajnáló, vagy épp dacos fázisban "omegahímnek""
Az meg egy másik vicces dolog hogy te beszélsz az ítélkezés ellen,közben meg te is ugyanezt csinálod
"A kommunizmus nem egyenlő az összetartással, mert nem mindenki tud azonosulni a célokkal. Orientálódjon mindenki afelé, amivel tud azonosulni, ehhez mindenkinek joga van"
Csak hajtod a hülyeségeidet,mindegy nem fogom megint elmondani,egyszerűen menthetetlen vagy
"Senkinek nem kell lenyelni a békát. Ha valami nem tetszik, akkor én kiállok magamért, és kész. Kényszeríteni senki nem fog semmire, nem teheti. Ha nekem valami kellemetlen, akkor nem fogom azt tenni "
Te komolyan egy álomvilágban élsz.Azt hiszed hogy csak azt csinálhatod ami jó,ami neked kedvez de majd ha kikerülsz anyuci-apuci fészkéből akkor majd rájössz hogy bizonyos helyzetekben igenis le kell nyelni a békát.Azt hiszed hogy szabad akaratod van?Elmondanám hogy nincs.AZt kell csinálni amit a kormány diktál,ha nem teszed azt akkor kicsinálnak,de majd rájössz úgyis,csak sajnos még egy álomvilágban élsz mivel nagyon elkényeztettek téged
"Nem vetem meg azt, akinek szimpatikus ez a rendszer,"
Nagy hazugság,azt írtad hogy utálod a kommunistákat,ez is fail volt
"de magát az ideológiát akkor is egy ostobaságnak tartom, és egyszerűen nem fér bele az értékrendembe"
Tudom,a te értékrendedbe semmi sem fér bele.A te értékrendedbe csak az fér bele ha mindenki felett uralkodhatnál,más nem
"Nem vagyok semmilyen szent, sem ál, sem pedig igazi."
AZ álszentséget pedig nem kéne letagadnod,de mint mondtam,no önkritika.AZ írásaidban sokszor bebizonyítottad hogy álszent vagy úgyhogy kár tagadni
"Az nem önzés, hogy ferde szemmel nézem, ha pl. egy lusta, aluledukált, csaló tahó prolinak esetleg több járna, mint nekem."
Nyilvánvaló hogy ez is egy probléma,de egy bizonyos határig engem nem érdekelne,téged meg az is zavarna ha a szomszéd valamennyivel többet keresne mint te kisebb értékű munkával
"Inkább az a réteg szánalmas, aki folyton minden sz*rt és nemsz*rt (ugyanis nem vagytok azon a szinten, hogy különbséget tegyetek) összeolvas mindenféle helyekről, aztán adja az okost, és mást sem tud mondani, csak jönni az ocsmány, gonosz médiával meg stb. Így szoktak születni az elméletek a hatalmas, világméretű "összeesküvésekről", meg a természettudományok terén műveletlen emberek agymenései bizonyos elektromos eszközökről, természeti jelenségekről, egészségről...stb."
Nem mindent hiszek el amit olvasok,legszívesebben azt mondanám hogy semmit sem hiszek el,de ha választanom kéne a hivatalos média és az összeesküvés elméletek között akkor inkább az utóbbit választom.Írtam már hogy az ilyen összeesküvés elméleteket nem pincelakók találják ki,hanem szakemberek támasztják alá bizonyítékokkal.Ha felnyitod a szemed,körülnézel a világban akkor rájössz hogy ezekben az összeesküvés elméletekben lehet valami,ugyanis minden jel arra utal hogy tényleg igazak.De persze,könnyebb legyinteni az egészre és azt mondani hogy "Ez hülyeség",kényelmesebb egész nap a gép előtt ülni.De te biztosan tudod az igazságot,mivel te mindent tudsz
"Nyomkövetőt is tettél rám? :D Remélem érzed megint, hogy gondok adódtak az irományoddal"
Feltűnő hogy állandóan hamar válaszolsz vissza,ez bizonyítja azt hogy az időd jelentős részét otthon töltöd,csak rá kell nézni a hozzászólásaink időpontjára,az mindent elárul :D
"Amúgy pedig így Karácsony környékén szeretek itthon lenni a családommal, több időnk van most egymásra, főleg, hogy iskolába sem kell bejárnom, mivel vizsgaidőszak van.
Szóval jó ideig főleg itthon tanulok, valamint a családtagjaimmal foglalkozom. Egy kis gyakorizás pedig mindig belefér két sütögetés, beszélgetés, vagy egy fejezetnyi anyag megtanulása között."
Persze,jó duma,már másfél hete karácsony van?
"Azon pedig szerintem gondolkozz el, hogy miközben te Karácsonykor írtad a ócsárolós litániádat arról, hogy micsoda buta, szánalmas, ostoba, protekciós liba vagyok, én a családommal jóízűen ettem közösen az asztalnál jókedvűen. Nem kis mértékben mutat valamit szerintem. :/ Kezdelek nagyon sajnálni, szánni."
Karácsonykor nem szabad bekapcsolni a gépet?Az meg egy másik dolog mintha úgy teszel nem is vagy gépnél,de már lebuktál,sorry úgyhogy nem kell ez a felesleges látszatkeltés
"2. Az olyanokra pl., amiket rólam írsz, hogy mondjuk protekcióval kerültem be az egyetemre, mégis mit kellene írnom? Komolyan kérdem. Leírni ugyanezt a mondatot tagadó formában? :D Esetleg csatolni az érettségi bizonyítványomat? Vagy megadni a tanáraim telefonszámát? Mégis hogy lehetne "bizonyítani", hogy nem igaz, amit mondasz, másrészt pedig miért kellene nekem bizonyítani, miért állna nekem érdekemben? (a protekciós dolog egy példa volt a sok közül)"
Nem a protekciósra értettem,azzal kapcsolatban már bebizonyítottad hogy valószínűleg van benne valami ugyanis aki ilyen szakra jár annak tudnia kéne néhány alap dolgot,nem úgy kellett volna reagálnod a kérdező írására mint egy agresszív kismalac,el kellett volna gondolkoznod azon hogy vajon miért van ilyen véleménnyel stb nem pedig nekitámadni.Remélem nem pszichológusnak mész,de ha annak mennél akkor leordítanád a pácienseidet csak azért mert nekik olyan nézetük van valamiről amivel te nem értesz egyet?Kinek képzeled te magad?
"Épp ez a baj,most eggyel több idióta diplomás fog az utcára kerülni,mert a tanárok leszarnak mindent,még azt is ha az illető teljesen r*tardált"
Nem tudhatod,hogy valójában milyen,mert csak egy értelmetlen vitát folytatsz vele,amiből nem igazán lehet megtudni,hogy ki milyen.
"Nem érted.Bíztam benne utolsó reményként hogy te összekeverted az utopisztikus kommunizmust másfajta kommunizmussal,ezért írtam azt,mivel furcsálom hogy te ellenzed a rendszert,amiből jó dolog is kisülhetne ha normálisan megvalósítanák.Szinte minden rendszer jó lehetne ha normális vezetők állnának az élen"
Szerintem is sz@r a kommunizmus,de a kapitalizmus is.
De mindig lesznek olyan emberek akik f@szveréssel többet keresnek,mint azok akik becsületesen végzik a munkájukat.
De mindkét ideológia,már az alapoknál vérzik.Az alap amire építették őket az ember.Nem ezekkel az ideológiákkal van a gond,hanem a társadalmunkkal,amire próbálják/próbálták ráhúzni őket.
A kommunizmus például ellentmond a természetnek,mert ahhoz,hogy osztály nélküli társadalom létre jöhessen,egyenlőnek kellene születnünk,az viszont képtelenség,mert minden ember adottságai mások,ergo egyenlőek sem lehetünk.
Szerintem is fontos az egyéni érdek,de a közösség érdeke is.Az igazi kérdés az,hogy melyik közösségé.Én közösség alatt a családomat és a barátaimat értem,rajtuk kívül senki nem tartozik bele abba a közösségbe,minek az érdekeit fontosnak tartom.
Elméletben szép a kommunizmus,de gyakorlatban működésképtelen.
A személyeskedést pedig nem ő kezdte,hanem egy 51%-os versenyző.Olvass csak vissza!
Ez az egész kommunistás baromság,pedig úgy jött,hogy ő mondott egy példát,amin te fennakadtál.Kezd ez az egész elég szánalmas lenni.
Kellemes ünnepeket!
na jó.. hivatalosan is rád untam.
nehogy már 1 utolsó szakmunkásképző szintet [jó ha] megütő idióta minősítse az összes egyetemi tanárt.. mégis ki vagy te hozzájuk [meg úgy 1általán bárki máshoz] képest? nemes egyszerűséggel: senki. a hülyeségeidre amit írsz Emmával kapcsolatban inkább nem is reagálok 1xűen fölösleges úgy sem érted meg hogy totál mellé lősz hanem le rendezed annyival hogy "nem hiszem én azt" XD persze hogy nem hiszed ha nem éred fel ésszel. mellékesen ahhoz hogy 1általán egyetemi tanár közelébe kerülj pszichológia szakon 400-500 pontot kell össze gyűjteni olyan dolgokból mint pl: emelt szintű irodalom érettségi [konkrétan MESSZE a legnehezebb emelt szintű mind közül] de te NYILVÁN jobban értesz EHHEZ IS mint mindenki más.. ha ennyire rohadt intelligens [-nek hiszed magad] vagy akkor miért is nem sikerült anno "gimibe" [mert h pl az én gimimbe bejutni nem lett volna esélyed nem hogy elvégezni :D] olyan tárgyból jól teljesíteni ami érdekelt? azt hiszem mindenki tudja hogy mi erre a válasz.. v hát ha meg nem érdekelt semmi és csak tengtél lengtél akkor meg alapból nem vagy még csak a nagy átlag szintjén sem :)
és szögezzük le: habár a nárcizmusod megérne 1 terapeutát attól még kijelenthető hogy pszichológushoz olyan emberek járnak akik belátják hogy valami gond van -> ütnek 1 bizonyos szintet na most neked ehhez nyilván közöd nincs :D így kétlem hogy mérvadó lenne az hogy mennyire tolerálja a te baromságaidat Emma arra nézve hogy vajon jól végzi-e majd a munkáját.
ez olyan hogy kis mázlival én mentő orvos leszek de hogy téged a hátsó ajtón dobnálak ki miközben 140el megyünk az autó pályán az teljesen biztos :)
"Attól hogy más nem akar megbántani ezzel "
Nem kellene mások nevében szólni, főleg, hogy többen állnak mellettem, akik évek óta támogatnak abban, hogy erre a pályára menjek. Szerintem ez eléggé nem a "nem akar megbántani" kategória, de tudd jobban, hiszen látatlanban te mindent tudsz, már megszokhattuk volna. :D
"nem hiszem hogy csak én vettem észre milyen hülye mentalitásod van."
Ha van is még, aki így gondolja, nem igazán érdekel, sőt, jobb megosztónak lenni, mint mindenki által ajnározott simulékony embernek. Legalábbis én jobban érzem magam így.
"Na ezt már tényleg nem hiszem el,ez elképzelhetetlen,ilyen szintre azért nem süllyedt még a világ "
Pedig rohadtul oda járok, szóval ha nem hiszed el, elképzelhetetlennek tartod, az egy jel, hogy inkább benned van valami felfordulás.
"Nem érzed magad lealázva, :D Érdekes ezért hívtad ide őket :D"
Nem tudnál megalázni soha. :) Amúgy meg nem hívtam senkit, max. mutattam a linket egy-két ikszdé kíséretében, hogy olvassák el (mert ilyet, mint te, azért nem minden nap látni XD), ők pedig saját elhatározásból hozzászóltak. Ehhez nekem nincs közöm, nem én határozom meg.
"Egy nagyon gyenge lelkületű csaj vagy,nem neked való ez a szakma :D Még interneten is összeroskadsz,mi történne a kkor a valüs életben?Esélytelen "
Megint üres beszéd, nem hat meg. :D Eddig elég jól mennek a dolgok, de köszönöm az aggodalmat, nagyon cuki tényleg.
"Szinte minden rendszer jó lehetne ha normális vezetők állnának az élen "
Ezzel pedig szimplán nem értek egyet. Ez nem jelenti azt, hogy bármelyikünk is hülye, egyszerűen más a véleményem erről, mint neked. End of story.
"hogy tévedsz valamivel kapcsolatban,te vagy az aki sohasem téved."
Szoktam tévedni természetesen, csak ebben a vitában egyszerűen nem téma, mert szubjektív dolgokon folyik. Látom, nem sikerül megérteni.
"Ha hülyeség a vélemény akkor ok,érthető ha nekitámadsz,de ha tapasztalat alapján mondja ezeket a dolgokat akkor nincs jogod elítélni őt"
1. Szerintem úgy hülyeség a véleménye, ahogy van. Jogom van így gondolni, és én is tapasztalatokra alapozom kb. minden véleményem, ami emberekkel kapcsolatos, ha így tetszik.
2. Ezzel az erővel senki szólhatna senkire, mert mindenki jöhet azzal a dumával, hogy tapasztalat alapján alkotta => mindenki azt mond, amit akar (ellentmondás, már fel is van rúgva a "logikád"). Nem mondhatod meg, hogy mihez van jogom, azt mondok, amit csak akarok. A való életben pedig nem ítélném el őt, semmilyen formában nem tennék neki keresztbe.
3. Emberektől származó ingereket, eseményeket is lehet többféleképpen interpretálni, tehát azt sem jelent ebben a kontextusban semmit, hogy ki mit tapasztalt, mert SZUBJEKTÍV az egész.
"Mert te aztán ismersz engem így neked szabad üresen ócsárolnod"
Én nem ócsároltalak. Olvasd vissza, hogy ki hordja el a másikat minden földi sz*rnak. :DDD
"Igen,ha valaki valami rosszat mond rólad az biztos beteg bla bla bla,hát nem erről van szó,itt te vagy a beteg kispofám,nem is gyengén "
Nem azért, mert rólam mondtál bármit is. Ahhoz, ahogy magadhoz állsz. Ha egy kiegyensúlyozott lelkű ember lennél, akkor nem lenne szükséged arra, hogy anonimitásba burkolózva megpróbálj mindenféle protekciós, tudatlan, retardált, ostoba, jegyekért szopó prostituáltnak elhordani egy random embert, és bizonygatni, hogy a te felfogásod micsoda békét szül, a te szinted micsoda magasan van, mi mekkora sz*rok vagyunk hozzád képest (még a helyesírásunk levő különbségek is...khm... mutatnak valamit amúgy. CSAPNIVALÓAN írsz, és ez most nem bántás, tényleg kéne javítani), mikor az égadta világon semmit nem tettél le az asztalra, nem adtad jelét, hogy bármihez is értenél magasabb szinten a szakmádon kívül, emellett pedig bátorságot veszel ahhoz, hogy az én helytállásom minősítsd előre a leendő szakmámban. Amihez amúgy semmit nem értesz, engem viszont megérdemelten felvettek az egyetemre, és nálad 10000000000x több ismerettel rendelkező, pszichológiai pályán mozgó tanárok bírálhatják el a tudásom, és majd ők terelgetnek a pályán. Te senki nem vagy, hogy beleszólj. Bár tőlem aztán mondhatod, hogy nem vagyok oda való, sz*r vagyok, meg stb., csak épp semmi értelme nincs, mivel soha az életben nem tehetsz érdemben semmit azzal kapcsolatban, hogy én milyen pályán vagyok. Tőlem aztán csinálhatsz értelmetlen dolgokat, nem baj, csak kíváncsi vagyok, hogy mikor veszed észre magad azzal a fene nagy intelligenciáddal. :)
"Mint mondtam,ezzel a témával is foglalkoztam sokat"
Am I boverred? :D
"Ha egy cigány az állásinterjún elkezd hőbörögni a főnöknek hogy "Mi a fenét nézel rám olyan elítélően te kö*sög magyar,tán zavar hogy cigány vagyok" azzal nyilvánvalóan erősíti az előítéletét a főnöknek,de ha normálisan elbeszélget vele akkor a főnök gondolni fogja hogy "Na,mégis vannak rendes cigányok is" Ezt az előítéletet nem így kell felfogni mint ahogyan te,különben mégrosszabb lesz a helyzet "
Ez való igaz, viszont ez egy kisarkított példa sajnos. Nem egyszer van olyan, hogy valakivel tényleg ok nélkül viselkednek ellenszenvesen az előítéletek miatt, valamint a cigánytémával elég durva párhuzamot vonni, mert az a téma, amiről beszélünk, egészen más kategória ebből a szempontból.
"Csak hajtod a hülyeségeidet,mindegy nem fogom megint elmondani,egyszerűen menthetetlen vagy"
Nem, te nem érted a dolgokat, de mind1. Majd egyszer rájössz, szóval ezt a szálat akár le is lehet zárni. Szerinted én vagyok menthetetlen, szerintem meg te. Bezárult a kör.
"Te komolyan egy álomvilágban élsz."
Szerintem meg a te világoddal van probléma (szóval ez a kör is bezárult :D), ha ilyen negatívan állsz a dolgokhoz, és hagyod magad kényszeríteni a sz*rra, lenyeled a békát. Nem mondom, hogy mindenki olyan dolgokat csinál csak, ami neki jó, én sem csak ilyet csinálok, de azért vannak határok, van egy olyan pont, ahol akármilyen körülmények között, akármilyen következményekkel azt mondom, hogy NEM.
"Nagy hazugság,azt írtad hogy utálod a kommunistákat,ez is fail volt "
Nem szokásom hazudozni. A gondolkozó, álmodozó, filozofáló, és így akár valamiért a kommunizmust jónak tartó egyéneket nem utálom, ameddig engem nem csesztetnek meg erőltetnek, de ha összeállnának és megint kísérletet tennének arra, hogy megvalósítsák, akkor eléggé utálnám őket. :D
"A te értékrendedbe csak az fér bele ha mindenki felett uralkodhatnál,más nem"
Tudd ezt is jobban. :D Senki felett nem akarok uralkodni, már a vezetői képességeket igénylő feladatokat is rühelltem mindig is. Szóval nem, inkább menekülök a hatalomtól, alkalmatlan vagyok rá. De ez nem fogyaték, csak nem vagyok olyan embertípus, akinek ez jól menne.
"AZ álszentséget pedig nem kéne letagadnod"
Álszentség akkor létezik csak, ha valaki szentnek mutatja magát, vagy azt hiszi, hogy az. Én pedig semmiféle szent nem vagyok, és nem is akarok lenni, mert természetellenes.
"téged meg az is zavarna ha a szomszéd valamennyivel többet keresne mint te kisebb értékű munkával "
Köszönöm a felvilágosítást, eddig nem tudtam, hogy ez zavarna engem. Miket meg nem tudok így a gyakorikérdéseken este 3/4 9-kor. :DDD Kész önismereti tréning komolyan!
(Remélem, hogy tényleg van egy csipetnyi trollkodási szándék benned, mert ha nem, az tényleg valami komoly zavar :DDD)
"Nem mindent hiszek el amit olvasok,legszívesebben azt mondanám hogy semmit sem hiszek el,de ha választanom kéne a hivatalos média és az összeesküvés elméletek között akkor inkább az utóbbit választom."
Nem kényszerít senki, hogy válassz a kettő közül. Véleményem szerint épeszű ember egyiket sem választja, hanem meghallgat minden oldalt, így így gyúr össze egy képet.
Az ez alatt írtak éppen ezért irrelevánsak.
" rájössz hogy ezekben az összeesküvés elméletekben lehet valami,ugyanis minden jel arra utal hogy tényleg igazak."
"A lehet benne valami" és a "igaz" nagyon nem ugyanaz a kategória.
"Feltűnő hogy állandóan hamar válaszolsz vissza,ez bizonyítja azt hogy az időd jelentős részét otthon töltöd,csak rá kell nézni a hozzászólásaink időpontjára,az mindent elárul :D "
Mondtam, hogy most itthon vagyok egy ideje, és van némi időm ilyenekre.
"Persze,jó duma,már másfél hete karácsony van? "
Nem, de egy ideje már itthon vagyok, mert MINT MONDTAM MÁR, vizsgaidőszak van, nem kell bejárni, hanem itthon TANULNI. És ennek egy része egybeesik a Karácsonnyal, tudod. :)
"Az meg egy másik dolog mintha úgy teszel nem is vagy gépnél,de már lebuktál,sorry úgyhogy nem kell ez a felesleges látszatkeltés "
Sajnálom, ha neked ez látszatkeltés, ezek szerint neked nincs normális családod.
Most te égtél be, ugyanis semmit nem is írtam ide 24-én, mivel egész nap a családommal voltam. Ennyi. Amúgy az előtte való napokban is voltak a válaszok között több órás lyukak, amik alatt én mást csináltam. Igen, gépközelben vagyok az esetek 90%-ában, amikor itthon vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy nem csinálok mást. Közben tudod ide lehet nézni néha, aztán ha van valami érdekes, akkor írni.
Sejtelmed nincs róla, hogy mit csinál az ember, csak dobálod megint itt a sz*rt. Innen látszik, hogy az emberek nagy része nem tudott még alkalmazkodni a technikai fejlődéshez, az internet elterjedéséhez, némelyiknek teljesen elszáll az agya. :D
"Nem a protekciósra értettem,azzal kapcsolatban már bebizonyítottad hogy valószínűleg van benne valami "
Szerintem elmélkedj egy kicsit azon, hogy mit is jelent az, hogy BIZONYÍTANI. Mik annak a feltételei? Mikor jelenthetünk ki ilyet?
Előszeretettel dobálod ezt a szót, de néha már-már paródiába fordul át.
Nem volt, nincs, és nem is lesz semmiféle protekcióm. :D Ha lenne lehetőségem erre, akkor sem élnék vele, mert undorítónak tartom. Ennyi.
"Kinek képzeled te magad?"
Egy csillámpóninak. Teleki Pálnak. Coco Chanel-nek. Stephen Hawking-nak. Orbán Viktornak. Lady Gagának. Sebestyén Balázsnak (csak a kedvedért, h az RTL ki ne maradjon :DDDDD). Adolf Hitlernek. Harry Potter-nek. Egy rakás kávébabnak. Carl Jungnak. Egy aktatáskányi húszezresnek.
.
.
.
stb.
Legközelebb ezt szerintem költői kérdésként se... :'DDD
"többen állnak mellettem, akik évek óta támogatnak abban, hogy erre a pályára menjek."
Nem érted meg hogy nem akarják elmondani az igazságot mert az fájna :D
"Pedig rohadtul oda járok, szóval ha nem hiszed el, elképzelhetetlennek tartod, az egy jel, hogy inkább benned van valami felfordulás."
Protekció nélkül esélytelen,protekcióval is rizikós (!!!) Egészen más reagálást várnék el egy pszichológia szakon lévő egyetemistától,nem pedig ilyen fröcsögő,dobálózó hozzászólást,ha ezt látná valamelyik egyetemi tanárod,egyből kirugatna az egyetemről
"Amúgy meg nem hívtam senkit, max. mutattam a linket egy-két ikszdé kíséretében, hogy olvassák el (mert ilyet, mint te, azért nem minden nap látni XD), ők pedig saját elhatározásból hozzászóltak. Ehhez nekem nincs közöm, nem én határozom meg."
Nem kell a mese,tudtad hogy úgyis megvédenek majd,ezért is küldted el nekik,tudnék én is hívni embereket de minek?Nem vagyok gyáva,de még akkor sem hívnék ha vitában fölém kerekedne valaki
"Megint üres beszéd, nem hat meg. :D"
Be is "bizonyítottad" hogy üres beszéd és nem hat meg :D Persze :D
"Ezzel pedig szimplán nem értek egyet. Ez nem jelenti azt, hogy bármelyikünk is hülye, egyszerűen más a véleményem erről, mint neked. End of story."
Ja igen,neked tökéletes rendszer kéne.Elárulom neked hogy olyan nincs és nem is lesz mivel emberek vagyunk.A kapitalizmus is jó rendszer lenne becsületes emberekkel az élen.A bank rendszer egy csodálatos dolog lehetne,de ehelyett egy kizsákmányoló maffia rendszerünk van.Nem mondom azt hogy a kommunizmus a legjobb rendszer,de közel sem lett volna olyan rossz mint amilyennek te gondolod,csak te nem bírsz áldozatot hozni.Például az adókkal való megszorítást se ellenezném ha lenne valami értelme.Minden rendszerből a legrosszabbat hozzák ki,aztán kitalálnak egy új rendszert ami jól néz ki de később "bebizonyosodik" persze hogy az sem jó
"Szoktam tévedni természetesen, csak ebben a vitában egyszerűen nem téma, mert szubjektív dolgokon folyik"
Szubjektív dolgok.Ezért nem kellett volna leszólnod a kérdezőt
"Szerintem úgy hülyeség a véleménye, ahogy van. Jogom van így gondolni, és én is tapasztalatokra alapozom kb. minden véleményem, ami emberekkel kapcsolatos, ha így tetszik."
Igen jogod van ezt gondolni,de nincs jogod szarral dobálózni csak azért mert ez az ő szubjektív véleménye.Ezzel csak megerősítetted az álláspontját
"Ezzel az erővel senki szólhatna senkire, mert mindenki jöhet azzal a dumával, hogy tapasztalat alapján alkotta => mindenki azt mond, amit akar (ellentmondás, már fel is van rúgva a "logikád")"
Persze,lehet mondani neki hogy ez nem így van,sőt ki is lehet fejteni,de nem olyan hangnemben mint te,még akkor sem ha beletartozol abba a csoportba amit ő megemlít.De mivel te nem tartozol bele abba a csoportba ezért nem értem a felháborodásod.Ő azt mondta hogy a szép nők negatívak,de te elvileg szép és normális is vagy,akkor minek ez a felháborodás?Ha azt mondják hogy minden informatikus kocka,otthonülős,"no life" stb akkor nem kapom fel a vizet hanem azt mondom hogy igen,ez így van többnyire de azért vannak kivételek.Kész!
"A való életben pedig nem ítélném el őt"
Pedig elítélted őt,máskülönben rád se írtam volna
"Emberektől származó ingereket, eseményeket is lehet többféleképpen interpretálni, tehát azt sem jelent ebben a kontextusban semmit, hogy ki mit tapasztalt, mert SZUBJEKTÍV az egész."
Ez már szőrszálhasogatás
"Én nem ócsároltalak. Olvasd vissza, hogy ki hordja el a másikat minden földi sz*rnak."
Te olvass vissza légyszíves,te kezdtél el üresen vagdalózni
"hogy anonimitásba burkolózva megpróbálj mindenféle protekciós, tudatlan, retardált, ostoba, jegyekért szopó prostituáltnak elhordani egy random embert"
Bocs,csak próbáltam magyarázatot adni arra hogy hogyan kerültél be az egyetemre,más magyarázat nincs erre
"és bizonygatni, hogy a te felfogásod micsoda békét szül, a te szinted micsoda magasan van, mi mekkora sz*rok vagyunk hozzád képest "
Mi ebben a beteges?Alapvetően békés természetű vagyok ezért szülne békét az ha mindenki olyan felfogású lenne mint én,mivel én nem akarok senkinek sem rosszat,háborút sem,semmi bajt.Sajnos marhákkal viszont nem tudok békés lenni
"még a helyesírásunk levő különbségek is...khm... mutatnak valamit amúgy. CSAPNIVALÓAN írsz, és ez most nem bántás, tényleg kéne javítani)"
Eléggé szánalmas dolog interneten belekötni a helyesírásba,kivéve ha nagyon durva a helyzet (pl: rajta helyett ralyta stb) Villámgyorsan írok,nem fogom a te kedvedért leellenőrizni a helyesírásom,ígyis feleslegesen vesztegetem az időmet rád.De ha olyan nagy nyelvtan zseni vagy akkor gondolom a mókusgyilkost is korrepetálod mert ő aztán mindenkit überel,még egy szakmunkás képző sem ír így,nemhogy egy egyetemista.Egyébként neki is nulla a szövegértelmezése,fail az utóbbi nekem írt kommentje,de nem válaszolok vissza minden egyes makimajomnak aki bevéd téged,elég ha rád pazarlom az időmet
" mikor az égadta világon semmit nem tettél le az asztalra, nem adtad jelét, hogy bármihez is értenél magasabb szinten a szakmádon kívül"
Mert te mit tettél le az asztalra?Mi számít "asztalra letevésnek"? Azt hiszed hogy mivel egyetemista vagy ezért valamit letettél az asztalra?Egyetemre bárkit felvesznek,még a sík hülyéket is.Csak jól tudjon az illető magolni és puskázni.Egyébként te mihez értesz még a szakmádon kívül?Vagyis bocs,először a szakmádhoz kellene érteni,utánna máshol kapirgászni.
"emellett pedig bátorságot veszel ahhoz, hogy az én helytállásom minősítsd előre a leendő szakmámban"
Igen,mivel eléggé leszerepeltél mindenki előtt ebben a kérdésben
"Amihez amúgy semmit nem értesz, engem viszont megérdemelten felvettek az egyetemre, és nálad 1000000x több ismerettel rendelkező, pszichológiai pályán mozgó tanárok bírálhatják el a tudásom, és majd ők terelgetnek a pályán"
Épp az a baj hogy gyakorlatban simán vernélek ebben a szakmában,pedig nem is én tanulom.Megmutatom neked hogy hogyan kellett volna reagálnod a kérdező felé:
"Tisztelt kérdező!Külső alapján sosem szabad elítélni az embereket,hiszen legtöbbször téves képek alakulhatnak ki róluk.Ismerd meg az egyént és utánna alakítsál ki véleményt róla,de ne általánosíts,mert bizony vannak kivételek,nem is kevesen.Az is lehet hogy benned van a hiba,ezért vannak ennyire rossz tapasztalataid velük.Ha kell valamilyen segítség,tanács akkor írj privát üzenetet,mert így ismeretlenül nem tudok segíteni.Azt is szeretném hozzáfűzni ehhez hogy nem értem miért kellett ezt a kérdést kiírni ha jól érzed magad a molettebb nőkkel?Tisztában lehettél volna azzal hogy a kérdéseddel felháborodást kelthetsz azokban a nőkben akik magukra veszik a dolgot,az már megint más kérdés hogy miért veszik magukra"
Most nézd meg te miként reagáltál...szánalmas.Hiába diplomás tegyük fel egy orvos ha leszarja a betegét,akkor az ott fog megdögleni a korházban,a te hozzáállásod is hasonló,ezért aggasztó hogy ilyen emberek mennek egyetemre.Az egyetemi tanárokat meg nem leminősíteni akartam.Annyiról van szó hogy leszarnak mindent ők a síkhülyéket is átengedik a vizsgákon
"Tőlem aztán csinálhatsz értelmetlen dolgokat, nem baj, csak kíváncsi vagyok, hogy mikor veszed észre magad azzal a fene nagy intelligenciáddal. :)"
Minden amit te csinálsz az értelmes.Minden amit más csinál az értelmetlen.Tudom
"Nem egyszer van olyan, hogy valakivel tényleg ok nélkül viselkednek ellenszenvesen az előítéletek miat"
Azok k*csög emberek,előítéletek nélkül is szívatnák a cigányt,merthogy neki barna színű bőre van
"ha ilyen negatívan állsz a dolgokhoz, és hagyod magad kényszeríteni a sz*rra, lenyeled a békát"
Akkor nyelem le a békát "szívesen" ha van értelme,képes vagyok bizonyos dolgokról lemondani vagy áldozatot hozni egy cél érdekében
"Nem szokásom hazudozni"
Pedig azt teszed.Azt írtad hogy utálod a kommunistákat,ennyi
"Álszentség akkor létezik csak, ha valaki szentnek mutatja magát, vagy azt hiszi, hogy az"
Te tényleg ennyire hülye vagy? :D Tudod nagyon jól hogy mire használják az álszent szót,legalábbis egyetemista létedre tudnod kéne!Ez fájt!Pont van egy ugyanilyen gyerekes mentalitású ismerősöm aki le is diplomázott,kezet foghatnál vele
"Köszönöm a felvilágosítást, eddig nem tudtam, hogy ez zavarna engem"
Ennyire idióta már tényleg nem lehetsz!Nemrégen említetted hogy más ne keressen többet nálad akinek a munkája kevesebbet ér a tiednél,akkor most mi van?Remélem csak szórakozol azzal hogy egyetmre jársz!
"Véleményem szerint épeszű ember egyiket sem választja, hanem meghallgat minden oldalt, így így gyúr össze egy képet"
Így történt,és arra a következtetésre jutottam hogy az összeesküvés elméleteknek nagyobb a valóságtartalma mint a hivatalos verziónak
"Amúgy az előtte való napokban is voltak a válaszok között több órás lyukak, amik alatt én mást csináltam"
Max 1 órás lyukak voltak,talán egyszer kétszer fordultak elő 2 órás lyukak,de azok is ahhoz kellettek hogy elolvasd + válaszolj a kommentemre
"Igen, gépközelben vagyok az esetek 90%-ában, amikor itthon vagyok"
Tudom,csak akkor nem vagy gépközelben ha alszol,bár azt is eltudom képzelni hogy a gép előtt alszol el :D Más kifogást nem tudsz kitalálni?Attól hogy otthon vagy a szünet alkalmából nem jelenti azt hogy egész nap a gép előtt kell lenned.Eléggé valószínű hogy máskor is az időd nagy részét a gép előtt töltöd,kár is tagadni
"Sejtelmed nincs róla, hogy mit csinál az ember, csak dobálod megint itt a sz*rt. Innen látszik, hogy az emberek nagy része nem tudott még alkalmazkodni a technikai fejlődéshez, az internet elterjedéséhez, némelyiknek teljesen elszáll az agya."
Van sejtelmem,mint említettem csak rá kell nézni az időpontokra.Kell alkalmazkodni a technikai fejlődéshez,de te túlzásba viszed,ez már erős függőség,de nem is csodálom ha csak a gépeddel tudod megértetni magad
"Szerintem elmélkedj egy kicsit azon, hogy mit is jelent az, hogy BIZONYÍTANI. Mik annak a feltételei? Mikor jelenthetünk ki ilyet?"
A hozzáállásoddal bizonyítottad.Még jó hogy nekem nem ilyen a hozzáállásom.Hozna valaki egy gépet mondván hogy milyen szar ez a gép,nem bootol be az operációs rendszer én meg ráordítanék hogy "Te ostoba tudatlan állat!Persze hogy nem bootol be amikor szektorhibás a winchester" A te hozzáállásod is hasonló volt ehhez.Jól néznénk már ki ha minden pszichológus ordibálna a páciensével csak azért mert neki más nézete van bármiről,pfff kész röhej vagy :D
Ti aztán ráértek.:D
Ezt még végigolvasni is kib@szott unalmas.Képzelem milyen unalmas lehetett leírni.:D
"Nem érted meg hogy nem akarják elmondani az igazságot mert az fájna :D "
Túl ócska kotradék vagy ahhoz, hogy a barátaim nevében beszélj, szóval megint csak lósz*r értelme sincs annak, amit írsz.
"Protekció nélkül esélytelen,protekcióval is rizikós (!!!) "
OK.:D
"Egészen más reagálást várnék el "
Mindenki lesz*rja.
"ha ezt látná valamelyik egyetemi tanárod,egyből kirugatna az egyetemről "
Lehet próbálkozni.
"Nem kell a mese,tudtad hogy úgyis megvédenek majd,ezért is küldted el nekik,tudnék én is hívni embereket de minek?"
Az égadta világon senki nem támogatna téged ebben, max. te magadat másik felhasználókról. Szerintem még a legnagyobb ellenségem sem értene veled egyet.
"Elárulom neked hogy olyan nincs és nem is lesz mivel emberek vagyunk"
Te semmiről nem világosítasz fel engem, semmit sem árulsz el nekem. Megint vicces. :) Nem várom el egyetlen rendszertől sem, hogy tökéletes legyen, csak annyit, hogy tudjak vele azonosulni. Nem veszed el tőlem ezt a jogot, akárhogy próbálkozol.
".Nem mondom azt hogy a kommunizmus a legjobb rendszer,de közel sem lett volna olyan rossz mint amilyennek te gondolod,csak te nem bírsz áldozatot hozni."
Persze, hogy nem hozok áldozatot, ha nem tudok azonosulni a céllal. Egyszer lesz kommunizmus itt (amit kétlek), én a lehető legdurvábban fogom bomlasztani, rohasztani, ahogy csak bírom.
"Szubjektív dolgok.Ezért nem kellett volna leszólnod a kérdezőt "
Azt csinálok, amit akarok. Moderáltass ki, ha nem tetszik.
"de nincs jogod szarral dobálózni csak azért mert ez az ő szubjektív véleménye."
Akkor próbálj meg feljelenteni érte. Vagy beszélgess el erről egy jogásszal, és akkor majd világos lesz számodra is, hogy kinek mihez van joga.
"Ez már szőrszálhasogatás "
Vagy csak szimplán nem tudsz mit kezdeni vele.
"Te olvass vissza légyszíves,te kezdtél el üresen vagdalózni "
Kezdődik az óvoda, mi? Legalább ne az én dolgaimat próbálnád visszafordítani rám. Találj ki valami újat! Te kezdtél személyeskedni.
"Bocs,csak próbáltam magyarázatot adni arra hogy hogyan kerültél be az egyetemre,más magyarázat nincs erre"
Akkor hitesd el magaddal ezt. Bánomisén.
"Mert te mit tettél le az asztalra?Mi számít "asztalra letevésnek"? Azt hiszed hogy mivel egyetemista vagy ezért valamit letettél az asztalra?"
Majd, ha meglesz a diplomám, akkor mondhatom, hogy letettem valamit. De már a bekerülés is része volt ennek.
"Igen,mivel eléggé leszerepeltél mindenki előtt ebben a kérdésben "
1. Max. előtted.
2. Még ha így is lenne, kit érdekel? :DDDDDDDDDD Semmit nem mutat.
"Épp az a baj hogy gyakorlatban simán vernélek ebben a szakmában"
Lehet próbálkozni majd! ;)
"Megmutatom neked hogy hogyan kellett volna reagálnod a kérdező felé: "
Az, h a neten valami önjelölt okostojásnak mit reagálok, semmi köze ahhoz, hogy hogyan fogok azokkal viselkedni, akik segítséget kérnek tőlem hivatalos körülmények között.
"Hiába diplomás tegyük fel egy orvos ha leszarja a betegét,akkor az ott fog megdögleni a korházban,a te hozzáállásod is hasonló"
Ez megint csak a te fejedben képeződött le, a valósághoz semmi köze.
"Annyiról van szó hogy leszarnak mindent ők a síkhülyéket is átengedik a vizsgákon "
Szerintem még a vizsgáztatás rendszerét sem tudod, sőt, még azt is el tudom képzelni, hogy a felvételi rendszert sem. Most tőlem aztán oszthatod az igét sarlatán sz*rháziként egész nap, nem én írok felesleges f*szságokat. Csináld, ha neked ez jó. :) Érettségid van egyáltalán?
"Akkor nyelem le a békát "szívesen" ha van értelme,képes vagyok bizonyos dolgokról lemondani vagy áldozatot hozni egy cél érdekében"
Ok. Bontsd pezsgőt, és ünnepeld magad! :D
"Pont van egy ugyanilyen gyerekes mentalitású ismerősöm aki le is diplomázott,kezet foghatnál vele "
Add meg az elérhetőségét, és akkor szívesen! :)
"Nemrégen említetted hogy más ne keressen többet nálad akinek a munkája kevesebbet ér a tiednél,akkor most mi van?"
Nem mindegy, hogy mennyivel többet (te azt írtad, h "kicsivel", én ez alatt tényleg egy kicsit értettem.), és mennyire végzi tisztességesen a munkáját. Összetettebb kérdés ez. De te képtelen vagy összeszedetten gondolkozni.
"Így történt,és arra a következtetésre jutottam hogy az összeesküvés elméleteknek nagyobb a valóságtartalma mint a hivatalos verziónak "
Ez csak azt BIZONYÍTJA, h egy ócska, aluledukált proli vagy. Kezdem érteni, h miért nem tudunk egymással dűlőre jutni. Egyszerűen nem ilyen ostoba körökben mozgok. Bocs.
" Más kifogást nem tudsz kitalálni?"
Ki a f*sz vagy te, h nekem kifogásokat kelljen nekem hozni? Hiszel, amit akarsz. Legyél boldog vele!
"?Attól hogy otthon vagy a szünet alkalmából nem jelenti azt hogy egész nap a gép előtt kell lenned."
Azt csinálok, amit akarok.
"Eléggé valószínű hogy máskor is az időd nagy részét a gép előtt töltöd,kár is tagadni "
Még mindig azt csinálok, amit akarok.
"Még jó hogy nekem nem ilyen a hozzáállásom."
MÉG JÓ!!!!!!!!!!444 Bonts még egy pezsgőt!
"Jól néznénk már ki ha minden pszichológus ordibálna a páciensével csak azért mert neki más nézete van bármiről"
Soha nem ordibáltam senkivel, aki segítséget kért tőlem. Sőt, nem is vagyok az az ordibálós fajta ember, de mind1. Hidd ezt, csak épp semmit nem jelent, nem érsz el vele semmit, semmit nem tudsz kezdeni velem. Semmi közöd nem lehet hozzám soha, max. a páciensem lehetsz, de az ilyet átküldeném pszichiáterhez.
1 bimbózó kapcsolatnak lehetünk tanúi gyerekek :D
amúgy: mint mondottam szakmunkásképző szintet jó ha ütő tucat idióta ne akarja már megszabni a felvételi követelményeket + ha kevered a kommunikációt [amihez úgy kb fele annyi pont kell] és a pszichológiát akkor mégis milyen elvárásaid lennének 1 pszichológia szakossal kapcsolatban ?:D
mert nyilván te vagy az egyetlen egyenes [-en hülye/ van ilyen kifejezés ?:D] ember a világon.. és mindenki más hazudozik mert az úgy jó. azért ne már XD
a hsz ~70%-a kuka mert semmi kedvem nem volt elolvasni úgyis csak azt írod le huszadjára amit eddig szóval különösebben nem vesztek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!