Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én látom negatívan a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom negatívan a nőket?

Figyelt kérdés
A vicc az egészben, hogy külsőre jó pasinak számítok, 14 éve sportolok, 2 egyetemet végeztem stb. Klasszikus nevelést kaptam a szüleimtől, és naiv húszas éveim elejéig hittem, hogy léteznek átlagosan helyes, de normális nők. Mint azt valószínűleg a legtöbb férfi már megtapasztalta, az ilyen átlag (nem a legszebbekről beszélek!) csinos, bájos nőkkel kapcsolatban kivétel nélkül negatív tapasztalataim vannak, az elmúlt években kb 400-500 lánnyal randiztam és mind droid futószalag nő volt. Mindig kibújt a szög a zsákból, a végtelen elvárások, önzés és hiúság. Persze mindegyik erősködik, hogy micsoda egyéniség, valójában 2 dologgal le tudom írni őket: 1. izgalmat és titokzatosságot várnak egy pasitól (ergo taktikával viszed őket ágyba) 2. full a szex az alfa és omega számukra, erre építenek mindent egy kapcsolatban (és még hogy a pasik szexcentrikusak...). Az ostoba kapcsolat-filozófiájukról inkább nem is beszélek. Most gyökereset váltottam, mert szándékosan egy molettebb, de azért arcra helyes lánnyal kezdtem ismerkedni. Hihetetlen, mekkora a különbség! Lelkes, jófej, megértő! (basszus ez a tulajdonság már-már kiveszett a nőkből), látom rajta, hogy tényleg értékeli az egyéniségemet is, nem csak a testem kell neki. És abszolút nőies. Rendben, molett, ezt aláírom, de úgy vagyok vele, inkább legyen tökéletlen, mint olyasvalaki, aki maximálisan kiakaszt az egyéniségével. Igazából valahogy ezt sejtettem: azok a nők, akik kevesebb figyelmet, rajongást kapnak, még rendelkeznek egyéniséggel és normális belső értékekkel. Rohadtul nem minden a külső...
2012. dec. 14. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
" ha valaki nem felelt meg minden szempontból, mindig jött másik" 10-es de egy ilyen felszínes nőn mit esznek a férfiak? elég a mell és a segg?:D
2012. dec. 14. 19:40
 12/103 anonim ***** válasza:
11-es, talán azt, hogy szépnek tartottak, csinosnak és kedvesnek. Csak éppen nem tudtam sokáig megmaradni senki mellett, mindig hiányzott valami. Nem mondom, hogy nem voltak külsőleg igényeim, de inkább belsőleg nem találtam meg sokáig a hozzám valót, kompromisszumra meg nem voltam hajlandó.
2012. dec. 14. 19:54
 13/103 anonim ***** válasza:
73%

Hát, azt hiszem, hogy ez az utóbbi idő legeslegszánalmasabb kérdése. Gratulálok! Mindegy, ha a te lelki békédhez az kell, hogy ezt a maszlagot elhidd, akkor rajta! :) Általánosíts külső alapján nyugodtan! Fájni fog, amikor rájössz, hogy igaziból a h*lyeséged, és a tudatlanságod miatt nem tudtál megszerezni egy magával törődő, szép nőt, akinek emellé egyénisége is van, és az emiatti frusztrációid miatt próbálod elhinni és úgy beállítani, hogy a dagibb, nem olyan szép nők lehetnek csak normálisak. :'D Pedig csak annyiról van szó, hogy inkább leadtad az igényeidet ahelyett, hogy összeszednéd magad, és magadba is néznél néha.:)

GRATULÁLOK, tényleg.

Jah, és alig várom a lepontozást. Imádom, amikor fáj az igazság. ;)

2012. dec. 14. 20:10
 14/103 anonim ***** válasza:
" egy magával törődő, szép nőt, akinek emellé egyénisége is van, " sok ember között megfordulok, de 24 évem alatt ilyet nem találtam..de biztosan bennem van a hiba
2012. dec. 14. 20:15
 15/103 anonim ***** válasza:
76%
én ismerek többet is. :D problem? pedig még csak 21 vagyok. nyisd ki a szemed b*szdmeg!
2012. dec. 14. 20:16
 16/103 anonim ***** válasza:
67%
ja és kérdező: a kép ami kialakult benned egy nagy sz*r. meg kéne változtatni az agyadban a beállításokat.
2012. dec. 14. 20:17
 17/103 anonim ***** válasza:
nem problem hogy többet is ismersz:D nem nyitom ki jobban a szemem, van jobb dolgom is minthogy nőket hajkurásszak:D
2012. dec. 14. 20:17
 18/103 anonim ***** válasza:
67%
pedig az értelmes, szép, intelligens nőkkel való kapcsolatteremtés hozzátartozik egy férfi életéhez. természetesen ha te nem vagy az, akkor nem szóltam semmit. de ha annak érzed magad, akkor szedd már össze magad, és ne állíts olyat ami nem igaz. vagy talán félsz változni? Bár érthető, a Depresszió is mondja, hogy "De újra kezdeni a harcot nehéz, ha önmagaddal kell szembenézz" :D
2012. dec. 14. 20:22
 19/103 anonim ***** válasza:
70%

"de 24 évem alatt ilyet nem találtam..de biztosan bennem van a hiba"

" nem nyitom ki jobban a szemem, van jobb dolgom"

ENYHE fail...:'DDDDD

Menj már máshová osztani az igét! Köszipuszi.:)

2012. dec. 14. 20:24
 20/103 anonim ***** válasza:
67%
haagyd....gyáva szar.
2012. dec. 14. 20:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!