Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom negatívan a nőket?
Vicces, ahogy átmentél mentegetőzőbe, és több ponton ellent mondasz magadnak. Minden elmond rólad. :)
1. a %-ra olyan magasan sz*rok kb., mint te (főleg, hogy emlékszem, hogy az Emma Hewitt-es regemen egyszer pl. azért szavaztak le a sárga földig, mert azt mertem mondani, hogy az, hogy "zsarolják" a nőt vmi megcsalásos titok felfedésével, nem ad okot arra, h prosti legyen, és, hogy nincs olyan, hogy valaki arra kényszerül ilyenek miatt, meg azért is leszavaztak, mert nem szeretem az anált... ezeken csak röhögni lehet, mint ahogy azon is, hogy rendesen fáj az igazság legtöbbször az embereknek), teljesen más oka van, hogy másik reget csináltam. Viszont az már tényleg mutat valamit, ha valaki végig 100-on, valaki pedig végig 0-án van.
Nyugtasd magad, hogy h*lye vagyok, élj az agyszüleményeidben, én egyáltalán nem bánom, ha neked ez kell ahhoz, hogy jól érezd magad. Értelem nincs benned, megvitatni a dolgokat veled nem lehet, reménytelen vagy, így lesz*rom már, vállalom, hogy alkoss rólam akármilyen képet, nem fogok többet ellenkezni. Úgysem fogják egymást keresztezni az utaink, így sosem árthatsz nekem semmilyen szinten, és semmilyen téren sem, így azt csinálsz, amit csak akarsz. :)
Az összeesküvés elméletekre annyit mondok, hogy nincs átfogó véleményem mindről, mivel annyi van, mint égen a csillag. Valamelyik akár igaz is lehet, valamelyik részigazságokat tartalmaz (ebből van a legtöbb szerintem), de rengeteg paranoid skizofrén foshalmaz is található közöttük. Ennyi.
Ha csak ugyanazokat tudod továbbra is hajtogatni, akkor nem muszáj írni! Elégedj meg magaddal, ügyes vagy! :DDD
"Az meg egy másik dolog hogy a rossz oldalamról alkotsz véleményt amikor fogalmad sincs hogy valójában milyen vagyok,valószínűleg igencsak meglepődnél"
Ezt meg mondhatnám én is.
Nem én kezdtelek el támadni. Én írtam egy választ a kérdésre, amit maximálisan fenntartok. Szerintem a kérdező részéről ócska menekülés ez az általánosítós sztori, mert nem talált még neki minden téren tetsző nőt, vagy nem képes megszerezni, vagy épp nem tudja megfogni lelkileg az adott nőt. Ezt csak ő tudhatja. De biztos van mögötte valami, különben nem írta volna ki a kérdést.
Te erre jöttél, hogy én miből gondolom, hogy szép vagyok (holott abban a kommentben nem írtam semmi ilyet), és, hogy magamra vettem, meg stb., valamint nekiálltál olyan stílusban írni, hogy "eridj a kamuzásoddal máshová", egy olyannak, akit kedvelek.
Arról meg nem is beszélek, hogy leírtad, hogy TÉNY, hogy a szép nők emberileg nullák. :DDD Persze, olyan tény, mint a Pitagorasz-tétel. Hogyisne. Nobel-díjra érdemes.
Ilyen szinte fröcsögő embert még életemben nem láttam. Amiket én alkottam rólad, a környékén sincs a te találgatásaidnak. Mikor alkottam én bármilyen véleményt arról, hogy te hogy nézel ki, mennyire vagy semmirekellő, mit milyen tiszta/mocskos úton szerzel meg, hogy éled a mindennapjaidat, szűz vagy-e, hol akarsz nőzni...stb. (felfoghatnád, hogy ha fel akarsz érni az értelmiségi körökhöz, hogy az ilyen találgatós jelződobálás nem az értelmes emberek szokása szokott lenni).
Annyit szűrtem le az egész vitából veled kapcsolatban, hogy vszeg sajnos nem vagy pszichésen teljesen egészséges, nem vagy kiegyensúlyozott, érzelmileg valami nem stimmel veled. Erre te okot adtál minden egyes megmozdulásoddal, a stílusoddal, és a vitakultúráddal.
Ez előtt soha életemben nem volt egy olyan vitám, amiben úgy éreztem, hogy semmi igazság nincs a másik fél mondandójában. Gratulálok, ezt az egyetlen egy új dolgot mutattad meg nekem, ugyanis mindig az volt a felfogásom, hogy az éremnek mindig 2 oldala van, és mind2 oldal jó és igaz valamilyen szinten. Hát most megtudtam, hogy ennél is van kivétel.
Nem muszáj válaszolni, nem ragaszkodom hozzá, ezután írni sem nagyon szándékozom, max. ha felteszel valami kulturált formájú kérdést, vagy ilyesmi.
Gondolkozz el! javaslom, hogy aludj 9-10 órát, reggelire edd a kedvenc ételed, öltözz fel kényelmesen, verd ki a farkad, és úgy ülj neki, és olvasd vissza ezt a 10 oldalnyi vitát. Próbáld meg függetlenül nézni, mintha egy 3. személy lennél!
Ha így sem jössz rá a dolgokra, akkor sajnálom. Bár, ha rájönnél, akkor sem írnád le, szóval én soha nem fogom megtudni, hogy őszintén mit gondolsz, szóval mind1 is.
Csinálsz, amit akarsz, gondolsz, amit akarsz! Nem hat meg.
Jobbulást, üdv., BUÉK előre is!
"Vicces, ahogy átmentél mentegetőzőbe, és több ponton ellent mondasz magadnak"
Te hányszor ellentmondtál már magadnak :D Erről ez a mondás jutott az eszembe "Más szemében a szálkát,saját szemében a gerendát sem veszi észre"
"a %-ra olyan magasan sz*rok kb"
Nem érdekel hogy miért pontoztak le,az a lényeg hogy túl komolyan veszed ezt a pontozási rendszert,fáj a lelkednek ha levagy pontozva,ez is arra utal hogy mennyire gyenge vagy lelkileg,egyértelmű hogy ezért változtattál nevet
"az már tényleg mutat valamit, ha valaki végig 100-on, valaki pedig végig 0-án van"
Megint ovodás szint?Nem bírod felfogni persze hogy én 0%-ot kaptam te meg 100%-ot mivel a barátaidon kívül senki sem nézi már ezt a kérdést.Egyébként az elején amikor tőlünk független emberek is nézték a kérdést,akkor te is levoltál pontozva 50% köré,ráadásul úgy hogy én le sem pontoztalak.Ennyit erről
"én egyáltalán nem bánom, ha neked ez kell ahhoz, hogy jól érezd magad"
Egyáltalán nem érzem jól magam emiatt
"Értelem nincs benned, megvitatni a dolgokat veled nem lehet, reménytelen vagy"
Ez inkább rád jellemző,érdekes más emberrel normálisan megy a vita,veled ez nem megy
"Az összeesküvés elméletekre annyit mondok, hogy nincs átfogó véleményem mindről, mivel annyi van, mint égen a csillag. Valamelyik akár igaz is lehet, valamelyik részigazságokat tartalmaz (ebből van a legtöbb szerintem), de rengeteg paranoid skizofrén foshalmaz is található közöttük. Ennyi"
Na,még a végén kiderül hogy nem is vagy te annyira zárt elméjű.Nem kell elhinni mindent de ne is legyen az ember zárt elméjű
"Ha csak ugyanazokat tudod továbbra is hajtogatni, akkor nem muszáj írni"
Ha valamit nem bír felfogni az ember első olvasásra,akkor muszáj megint leírnom
"Nem én kezdtelek el támadni"
Remélem nem azt mondod hogy az első kommentem támadó volt te feléd,mert akkor rögtön megmarom magam!
"Én írtam egy választ a kérdésre, amit maximálisan fenntartok"
Nem éppen barátságos hangnemben
"Szerintem a kérdező részéről ócska menekülés ez az általánosítós sztori, mert nem talált még neki minden téren tetsző nőt, vagy nem képes megszerezni, vagy épp nem tudja megfogni lelkileg az adott nőt. Ezt csak ő tudhatja"
Épp ezért nem kellett volna letámadni
"Te erre jöttél, hogy én miből gondolom, hogy szép vagyok (holott abban a kommentben nem írtam semmi ilyet), és, hogy magamra vettem, meg"
Ez nem támadás,bízom benne hogy ezt te is így gondolod.Ha ez támadás akkor ennyi erővel minden támadásnak minősül
"valamint nekiálltál olyan stílusban írni, hogy "eridj a kamuzásoddal máshová", egy olyannak, akit kedvelek"
Azzal a sráccal volt már összetűzésem korábban ahol ok nélkül belém kötött,ezért írtam neki olyan stílusban
"Mikor alkottam én bármilyen véleményt arról, hogy te hogy nézel ki, mennyire vagy semmirekellő, mit milyen tiszta/mocskos úton szerzel meg, hogy éled a mindennapjaidat, szűz vagy-e, hol akarsz nőzni...stb."
Mint mondtam már,a mi vitánk egy olyan fázisba ment át ahol az ember megakarja bántani a másikat.A személyeskedést te kezdted,én csak folytattam.Tökmindegy ha az adott találgatás igaz vagy sem,ilyenkor az emberek dobálnak mindenféle szart egymásra,vannak akik csak úgy a semmiből találnak ki dolgokat,vannak akik valami alapján.Én ezt a kommented alapján tettem meg,ugyanúgy mint ahogyan te.Az hogy te úgy gondolod hogy a rólam alkotott képed megfelel a valóságnak már a te dolgod
"hogy vszeg sajnos nem vagy pszichésen teljesen egészséges, nem vagy kiegyensúlyozott, érzelmileg valami nem stimmel veled"
Aki az ellenséged az már csakis az lehet
"Erre te okot adtál minden egyes megmozdulásoddal, a stílusoddal, és a vitakultúráddal"
Ezt te váltottad ki belőlem,köszönd magadnak :)
"Ez előtt soha életemben nem volt egy olyan vitám, amiben úgy éreztem, hogy semmi igazság nincs a másik fél mondandójában. Gratulálok, ezt az egyetlen egy új dolgot mutattad meg nekem, ugyanis mindig az volt a felfogásom, hogy az éremnek mindig 2 oldala van, és mind2 oldal jó és igaz valamilyen szinten. Hát most megtudtam, hogy ennél is van kivétel"
Ilyen vitám még nekem sem volt,nem hittem volna hogy létezik ilyen ember mint amilyen te vagy :D
Jéééé, de rég voltam itt. :DDDD
Most látom csak az uccsó kommentet. LOL, és még mindig ugyanazt szajkózza. :'DDDD
"a mi vitánk egy olyan fázisba ment át ahol az ember megakarja bántani a másikat."
Max. a te részedről. De most már legalább tudom, hogy amikor veszekedésbe fordítottad a vitát, és végigugattad láncravert kutya módjára, azok igaziból csak ostoba bántási kísérletek voltak, amiknek arc nélkül nem volt értelmük, sem hatásuk.
Én nem bántásból mondtam, hogy keress fel egy pszichológust. Ha egy töredékét is komolyan veszed annak az agymenésnek, amit ideokádtál, akkor komoly gondok vannak. Ha pedig nem veszed azért olyan nagyon komolyan, csak elszalad veled a ló az irkálás terén az anonimitás miatt, az pedig csak szimplán humoros.
Írd még le 100x a kis dolgaidat, amikről amúgy nem is tudsz semmit, hátha igazzá válnak valami varázslat által, mint a mesékben! :)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!