Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom negatívan a nőket?
"Tény hogy a szép nők emberileg nullák mivel a külsejük miatt elszáll velük a ló"
A ló nem tud elszállni,legfeljebb elszaladni.
Itt senki nem tudja,hogy kivel,beszél,mert anonim oldal.:D
Ha akarná se tudná bizonyítani,hogy tudja mi a kommunizmus,mert ha el is mondaná neked,akkor is csak azt reagálnád rá,hogy "Wikipédiáról másoltad ki." vagy "Google a barátod mi?"
Az internet warrior,pedig úgy vettem észre,hogy te vagy,mert te vagy itt az egyetlen aki erőszakkal fenyegetőzik egy anonim oldalon és lemerem fogadni,hogy való életben állsz egy helyben mint egy f@sz amikor beléd kötnek.
Aki itt nőzik,annak pedig egészségére.Én nem ítélem el,mert meg lehet ismerni itt normális embereket is,csak tudni kell őket kiszűrni a sok retardált közül.De azért szemtől szemben sem árt ismerkedni,mert az az igazi és több minden kiderül az illetőről egy személyes találka alkalmával.
Amúgy jó sok hasznos válaszod lehet,hogy ha 7%-on állsz.:D
#Kérdező
Az embereket nem szabad beskatulyázni a külsejük alapján,de aláírom,hogy kétségbe ejtő,hogy 400-500 lányból(már ha igazat beszélsz) 1 normálisat találtál.De az a lényeg,hogy megtaláltad.A külső pedig nem minden,de testbeszéd alapján szerintem sok mindent meg lehet tudni az emberekről.
Köszöntem!
Hjaj megint gey tipikus f*sz ember akinek muszáj volt idehányni egy "értelmes" kommentet,inkább maradtál volna kussban
" A ló nem tud elszállni,legfeljebb elszaladni."
Jól van kössél bele mindenbe,úgylátom nincs jobb dolgod
"Ha akarná se tudná bizonyítani,hogy tudja mi a kommunizmus,mert ha el is mondaná neked,akkor is csak azt reagálnád rá,hogy "Wikipédiáról másoltad ki." vagy "Google a barátod mi?""
Látom jóslással foglalkozol,nos szerintem keress másik foglalkozást mert nagyon szarul megy.Mivel utálja a kommunistákat ezért nem tudna bizonyítani semmit,fogalma sincs hogy mi a kommunizmus.
"Az internet warrior,pedig úgy vettem észre,hogy te vagy,mert te vagy itt az egyetlen aki erőszakkal fenyegetőzik"
Ha nem vetted volna észre nem én kezdtem a fenyegetőzést,tehát ne írj ilyen baromságokat hogy én vagyok az egyetlen aki fenyegetőzik ezen az oldalon.Ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor nem értem minek kotnyeleskedsz bele ebbe a vitába,ennyire feltűnási viszketegséged van?Sajnálom ha senki nem foglalkozik veled a valós életben
"lemerem fogadni,hogy való életben állsz egy helyben mint egy f@sz amikor beléd kötnek"
Jaja tudom itt mindenki gyáva a gyakorikérdéseken,ismerős sztori
"Én nem ítélem el,mert meg lehet ismerni itt normális embereket is,csak tudni kell őket kiszűrni a sok retardált közül"
Ez az oldal nem erre való,vannak erre a célra megfelelő oldalak,nem is kevés.Különben is ez az internet pöcegödre,itt töménytelen mennyiségben vannak retardált,hulladék emberek,szinte lehetetlen normálist találni,majd pont itt ezen az oldalon?Ne röhögtess!
"Amúgy jó sok hasznos válaszod lehet,hogy ha 7%-on állsz.:D"
Ismét idétlen fröcsögés...Ha te százalékok alapján ítéled meg az embert abból már látszik a birka mentalitásod és az alacsony IQ szinted.Ez egy új regisztráció és szinte csak ide írtam válaszokat amiket lepontoznak a haverjaid tehát nem kell csodálkozni ha csak 7%-ban hasznos válaszokat adok az oldal szerint,de nem azt kell nlzni hanem a kommentet
Hát volt remény hogyha már valaki belémköt az legalább legyen már normálisabb mint a két kolléga,de nem,te sem különbözöl tőlük,úgyhogy hívjatok még több embert ellenem mert így is kevesek vagytok
"Mivel utálja a kommunistákat ezért nem tudna bizonyítani semmit,fogalma sincs hogy mi a kommunizmus. "
EZ JÓÓÓ...:DDD Köszönöm az igényes humort! Tényleg.
Innen IS látszik, hogy korlátolt vagy, egyszerűen nem tudod felfogni, hogy valaki gondolkozhat máshogy, mint te (ez a dolog a válaszaidban több dolog alapján is süt).
Nem vitatkozom beszűkült emberrel, aki igaziból lesz*rja, hogy a másik mit mond, csak a vita kedvéért vitázik (bár rád nem lehet mondani, hogy vitatkozol, mert nem tudsz sajnos...).
Nem vagyok hajlandó olyan embernek tépni a számat (illetve a billentyűzetet koptatni), aki teljes anonimitásban, és teljesen ismeretlenül, szóval információ teljes hiányában kérdőjelezi meg a tájékozottságom egy olyan dologban, amiben egy olyan ember, aki kicsit is ismer, biztosan nem tenné. Az a primitívség csúcsa, ha valaki egy netes vitában nem abból az információhalmazból gazdálkodik, amit a másik elé tár. Az meg csak egy pont az i-re, ha valaki azt, hogy a fenti okoknál fogva kiléptem a vitából, ezáltal felülemelkedve az egész kócerájon, úgy kommentálja, hogy "OWNED", és komolyan így éli meg. Mély sajnálatom, de tényleg. Azt javaslom, hogy pár év múlva olvasd vissza magad! Bár lehet, hogy rajtad az idő sem segít, sajnos vannak menthetetlen nethuszárok. Remélem, hogy a való életben valami olyan dolgot folytatsz, ami hasznos a társadalomra vagy a természetre nézve, akkor talán még van remény arra, hogy nem egy hiba vagy a gépezetben, hanem csak egy sima frusztrált, éretlen, háborgó lelkű kisfiú, aki anonimitásba burkolózva éli ki magát, könnyíti meg a lelkét, de amúgy van helye a mókuskerékben. :)
"Látom jóslással foglalkozol,nos szerintem keress másik foglalkozást mert nagyon szarul megy.Mivel utálja a kommunistákat ezért nem tudna bizonyítani semmit,fogalma sincs hogy mi a kommunizmus."
Francba!Azt hittem ez az ezotéria témakör.:D
Amúgy akkor per pillanat tényleg nem volt jobb dolgom,mint kötekedni.Ja és most sincs.
Amúgy meg ki a sz@r vagy te,hogy megmond ki és mire
használhatja az oldalt?Ha valaki itt akar ismerkedni,akkor kedves egészségére!Menjél máshova sz@rt rágni.:D
Te még mindig itt vagy? :D
Jól van már bla bla bla semmit nem tudsz csak fröcsögni és akkor még te írod hogy én nem tudok vitatkozni?Ha annyira otthon vagy a témában akkor miért nem írsz róla valamit?Mert semmit sem tudsz róla és attól tartasz hogy alul maradsz a vitában
"Nem vitatkozom beszűkült emberrel, aki igaziból lesz*rja, hogy a másik mit mond"
Ja leszarom a másik ember véleményét ezért válaszolok rájuk,szép logika.Kettőnk közül te vagy a beszűkült,mivel képtelen vagy a vitatkozásra
" Nem vagyok hajlandó olyan embernek tépni a számat (illetve a billentyűzetet koptatni), aki teljes anonimitásban, és teljesen ismeretlenül, szóval információ teljes hiányában kérdőjelezi meg a tájékozottságom egy olyan dologban, amiben egy olyan ember, aki kicsit is ismer, biztosan nem tenné"
De könyörgöm,ha annyira tájékozott lennél a témában akkor már rég regényeket írtál volna róla,de ehelyett feleslegesen jártatod a szád.Ez olyan mintha én azt mondanám hogy mindent tudok a művészettörténelemről de nincs kedvem mondani egy mondatot sem róla.Informácio teljes hiányában?Ne haragudj de az a mondat amit írtál a kommunistákról tökéletesen bizonyítja hogy abszolút semmit nem tudsz a kommunizmusról mert a média és a társadalom telenyomatott mindenféle tévhittel a kommunizmussal kapcsolatban
"Az meg csak egy pont az i-re, ha valaki azt, hogy a fenti okoknál fogva kiléptem a vitából, ezáltal felülemelkedve az egész kócerájon, úgy kommentálja, hogy "OWNED", és komolyan így éli meg"
Az meg mégnagyobb pont az i-re ha az illető azt mondja hogy kilép a vitából,de mégis visszajön mert nem bír ellenállni a feltűnési viszketegségségének(ráadásul teljesen feleslegesen ír kommentet,nulla tartalommal)
"akkor talán még van remény arra, hogy nem egy hiba vagy a gépezetben, hanem csak egy sima frusztrált, éretlen, háborgó lelkű kisfiú, aki anonimitásba burkolózva éli ki magát, könnyíti meg a lelkét, de amúgy van helye a mókuskerékben. :)"
Aha tehát ha valaki vitatkozik és véleményt mond az már csakis egy lúzer ember lehet?És még te mondod hogy primitív vagyok?(Tudom éssel nem kezdünk mondatot) Szerintem nézzél magadba,fogadjunk hogy pont te élsz egy olyan életmódot amiben az egész életedet otthon töltöd mivel nem tudsz beilleszkedni semelyik társaságba sem (ami érthető mert hihetetlen hülye felfogásod van,nulla intelligenciád,semmi önkritika,mindent magára vevő ember vagy stb) Talán van pár magadhoz hasonló barátnőd de ennyi,semmi több.A másik érdekes dolog hogy engem elítélsz mert látatlanban írok véleményt miközben te is ugyanezt csinálod.Csak én érzek itt álszent szagot?
"Amúgy meg ki a sz@r vagy te,hogy megmond ki és mire
használhatja az oldalt?Ha valaki itt akar ismerkedni,akkor kedves egészségére!Menjél máshova sz@rt rágni.:D"
Aki azért jön ide hogy ismerkedjen az már tényleg gáz.Ez nem társkereső oldal tudtommal.Itt csak az ismerkedik akinek már tényleg elveszett minden reménye.Szart rágni meg te szoktál ezért vagy ennyire r*tardált szar ember.Na mindegy,menjél írd meg a következő kérdésed: "A szép lányoknak miért nem jönnek be az alacsony,ronda,nagy orrú,kedves,érzelmes,szeretetéhes,odaadó,kisp*csű,ronda (ja azt már írtam) pasik?"
Menj és picsogjál egy sort,többre úgyse vagy képes
ha neked jutott, nekem is fog ;) :D úgyhogy bocs, de én ettől nem félek :D
am meg ha tényleg nem te vagy az, akkor miért támadtál nekem? kérdeztem valamit b+, eldöntendő kérdés, igennel meg nemmel lehet rá válaszolni. temeg írsz négy egész sort, tele "jótanáccsal". úgyhogy el-csesz-ted.
Az meg külön felháborító, hogy foglalkozol a szűzességemmel....mit érdekel az téged? Remélem nem vagy bi. Igen veled van a baj, méghozzá az, hogy a nyakadon van a mókás kis fejed. De én itt végeztem is. Több energiát nem pazarlok rád. Menj sírj vagy 2 órát attól hátha lenyugszol te kis taknyos ;))) :DDD
#35:Nekem nincsenek komplexusaim a testi adottságaim miatt.Se alacsony,se ronda nem vagyok,a farkam méretével pedig meg vagyok elégedve, szóval ezzel most pont mellé nyúltál.
A szövegértésed,pedig a béka segge alatt van,mert nem azt mondtam,hogy itt szoktam párt keresni,hanem azt,hogy nem ítélem el azt,aki itt keres párt,mert nekem nem származik belőle károm és nem érdekel ki és mit csinál.
"ha neked jutott, nekem is fog ;) :D úgyhogy bocs, de én ettől nem félek :D"
Hát azért köztünk van egy kis különbség,nem hinném hogy neked összejönne bárki is pénz nélkül.Pedig rettegned kéne :D
"am meg ha tényleg nem te vagy az, akkor miért támadtál nekem?"
1: Te támadtál nekem
2: Szerinted csak én vagyok itt az egyedüli aki "kedvel" téged?:D
"b+, eldöntendő kérdés, igennel meg nemmel lehet rá válaszolni. temeg írsz négy egész sort, tele "jótanáccsal". úgyhogy el-csesz-ted."
Sajnos én bőbeszédű vagyok,még a semmiből is kitudok hozni egy regényt,ez van bocs
"Igen veled van a baj, méghozzá az, hogy a nyakadon van a mókás kis fejed"
Nekem legalább veled ellentétben nem a derekam alatt van a fejem :D
"De én itt végeztem is"
Na végre már,eleget olvasgattam már a nagy semmit,menjél csajozzál a virtuális nőiddel :D
"Nekem nincsenek komplexusaim a testi adottságaim miatt.Se alacsony,se ronda nem vagyok,a farkam méretével pedig meg vagyok elégedve, szóval ezzel most pont mellé nyúltál"
Tudom mindenki ezt mondja,eléggé hihető sztori.Azt vettem észre hogy itt érdekes módon mindenki tökéletes
"A szövegértésed,pedig a béka segge alatt van,mert nem azt mondtam,hogy itt szoktam párt keresni"
Pont te beszélsz szövegértésről?Hol írtam én ilyet?Légyszíves mutass rá arra a kommentemre ahol ilyet írtam különben beégsz :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!