Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vonzom a lelki sérült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom a lelki sérült nőket?

Figyelt kérdés

Nem is lenne ez olyan nagy baj, mert szeretek segíteni, és jó érzés, ha valamit az én segítségemmel dolgoz fel a kiválasztottam. De ez eddig szinte sosem így történt, pedig jól indult. Kis idő múlva viszont kiderült, hogy még mindig szerelmes az előző párjába, vagy nem tudja elkötelezni magát egy korábbi csalódás miatt, vagy nem tud szeretni, mert nem tanította meg neki az élet... És onnantól már a segítségem sem fogadják meg, áttesznek "öribari" üzemmódba, ami egy férfi számára az egyik legnagyobb sértés, főleg úgy, hogy már a kapcsolat elején jártak.

Miért mindig én/mi férfiak szívunk a nők múltbéli csalódásai miatt? Miért azokban nem bíznak néhányan, akik TÉNYLEG kedvelik őket, és szinte bármit megtennének értük?

F*szkivan, és fázik.

2012. dec. 10. 00:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mert én is?
2012. dec. 10. 00:04
 2/11 anonim ***** válasza:

És miért van az, hogy ha lelki sérült vagyok, mindenki azzal jön, hogy dugjunk, mert az jó lenne nekem (?), pedig nem is ismerkedek, csak megtalálnak??? O.o

Amúgy valamelyik férfinevelde oldalon olvastam, hogy ha lelki szemetesként funkcionálsz, akkor hozzád csak a sz.rt fogják kötni, nem azt, hogy ez milyen rendes, és de jó lenne járni vele. Szóval ne segíts nekik. Rendbe jönnek maguktól is, vagy más segítségével, aztán ha rendben vannak, utána próbálkozz.

Jobb ötletem nincs. Amikor depisen rinyálok, én sem ismerkedési szándékból teszem, sőt az sem érdekel, hogy az adott illetőt érdekli-e, csak jólesik elmondani a sok világfájdalmat, ha hajlandó meghallgatni, akkor peche van.

Utána megyek és ismerkedek mással, mert szégyenlem a pofám, hogy azt a szerencsétlen ezzel a szánalmas énemmel traktáltam, és ezek után biztos nem vonzódik hozzám, mert itt p.csogtam neki.

21L

2012. dec. 10. 00:12
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es, ez most komoly? Tényleg ennyire szarba sem veszik a nők azt, aki segítene rajtuk?
2012. dec. 10. 00:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik, sosem lesz normális kapcsolatom. Világ életben lelki szemetes típus voltam, nálam ez alap dolog, hogy ilyen zavaró múltbéli dolgokról is tudjunk úgy beszélgetni, hogy ne teher legyen, hanem megkönnyebbülés...
2012. dec. 10. 00:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetbe voltam hozzám is sok lány jött már segítséget kérni mert tudták hogy jó fej vagyok és mindenféle hátsó szándék nélkül szívesen segítek. ennek köszönhetően rengeteg szép barátnőm van de, a hangsúly a baráton van. Meguntam már én is réges rég a lelkizést. Volt egy lány aki segítséget kért aztán nekem már rég óta tetszett sokat dumáltunk meg segítettem neki ebbe-abba aztán mindig mondta milyen aranyos vagyok és ennyi. Szóval csak szenvedtem mert bent ragadtam a segítőkész barát zónába. Nem szabad segíteni ma már azt is élvezi a legtöbb ha meg van alázva.
2012. dec. 10. 00:26
 6/11 A kérdező kommentje:

"ma már azt is élvezi a legtöbb ha meg van alázva"

Ezt aláírom, pont ráillik az előző nőre.

Érdekes, ha én voltam titokzatos, hideg, elutasító, akkor meg gennyláda voltam...

2012. dec. 10. 00:31
 7/11 anonim ***** válasza:

én is ilyen lelki kuka vagyok nőben, mindig a problémás, depis-öngyis, enegem minden csaj átvert-típusok találtak be.

fél éve mondtam azt hogy elegem van, ha egy elkezett mélyebb dolgokról is beszélni az aktuális divatnál, nekem mindig hirtelen dolgom akadt.

igaz így önként már egy pasi se keres, de legalább nincs is visszatartó erő hogy jaj, rá kéne érnem szerencsétlenre mert én vagyok az ingyen pszichológusa, nélkülem meghal.

nem, nélkülem megedződik, nem kell folyton terézmutert játszani

azóta van időm arra hogy én válogassak, szemezgessek a pasik között, odamenjek ahhoz aki tetszik és dumáljak vele.

nem jött még össze életre szóló szerelem de jó szex már volt

szóval, gyorsan ott kell hagyni ha látod hogy panaszkodik, pozitív, nevetős lányhoz kell odamenni

hidd el, aki önsajnáltatja magát, előbb-utóbb abbahagyja ha látja hogy senki nem kíváncsi rá és kimászik a kakiból magától.

2012. dec. 10. 00:35
 8/11 anonim ***** válasza:
16%
Mert a nők 95%-a ostoba, idióta, agybeteg!
2012. dec. 10. 01:57
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

Azért mert empatikus vagy, még lehetnél domináns. Azt rontod el, hogy nem Te diktálsz. Egy férfi mindig diktáljon, mindig domináljon. Az a csajozás nyitja, hogy mindig 1 lépéssel a nő előtt járj. Soha ne engedd, hogy kiismerjen, hogy unalmasnak találjon, hogy elkönyveljen.

A nők férfiakhoz való viszonya nem észérveken alapul, hanem a rajongáson. Ne kérdezd miért, maximum az evolúció bácsit. Ha nem rajong érted a nő, már felejtős. Ezt kell megtanulnod elérni. ha úgy állsz hozzá, mint egy pasihoz, korrekten, normálisan, barátságosan, ne csodálkozz, ha a barát-zónában találod magad. Ne próbáld őket megváltani. Szimplán dominálj fölöttük.

2012. dec. 10. 02:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást! Így lesz.
2012. dec. 10. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!