Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vonzom a lelki sérült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom a lelki sérült nőket?

Figyelt kérdés

Nem is lenne ez olyan nagy baj, mert szeretek segíteni, és jó érzés, ha valamit az én segítségemmel dolgoz fel a kiválasztottam. De ez eddig szinte sosem így történt, pedig jól indult. Kis idő múlva viszont kiderült, hogy még mindig szerelmes az előző párjába, vagy nem tudja elkötelezni magát egy korábbi csalódás miatt, vagy nem tud szeretni, mert nem tanította meg neki az élet... És onnantól már a segítségem sem fogadják meg, áttesznek "öribari" üzemmódba, ami egy férfi számára az egyik legnagyobb sértés, főleg úgy, hogy már a kapcsolat elején jártak.

Miért mindig én/mi férfiak szívunk a nők múltbéli csalódásai miatt? Miért azokban nem bíznak néhányan, akik TÉNYLEG kedvelik őket, és szinte bármit megtennének értük?

F*szkivan, és fázik.

2012. dec. 10. 00:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha elkezd panaszkodni, akkor még csírájában el kell fojtani, mert megszokja, hogy neki lehet. És te mindig ott leszel neki... a végén majd te leszel az akivel közli, hogy megköszöni a segítséged de már megtalálta a szerelmet, de te olyan jó ember vagy, hogy biztos hamarosan neked is lesz valaki... a legócskább duma. Nem képes egyedül feldolgozni a problémáit.

Én lány vagyok, de ha egy férfi már az elején közli, hogy még nincs túl az előző kapcsolatán, én biztos nem fogok pedálozni, udvariasan elküldöm.

2013. jan. 21. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!