Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom negatívan a nőket?
Jaj ez a szánalmas buta dagadt seggű liba még mindig itt van,nem bírod az életet a reflektorfény nélkül igaz? :) Megértelek,hisz a valós életben senki sem törődik veled,(meg is értem hogy miért,ha te lennél az egyetlen nő az egész Földön akkor is inkább a kutyámra másznék rá) így itt akarod bepótolni a "szeretet hiányodat" :D
Ugyan ki égetett volna be engemet?Te?A nagy semmivel?Annyira hülye vagy hogy még vitatkozni sem tudsz ami azt jelenti hogy a gyakorikérdések leghülyébb nőjei közé tartozol,igazán átlag alatti szintet produkálsz :D Na mindegy menjél nézni X Faktort bár lehet hogy még az is túl bonyolult neked :)
Talán fél év sem telt el amióta ezt az oldalt használom,úgyhogy a tipped nem jött be,akárkire is tippeltél,szerintem nagyon rossz helyen kapirgálsz miszisz IQ -100 :D
"Jaj ez a szánalmas buta dagadt seggű liba még mindig itt van,nem bírod az életet a reflektorfény nélkül igaz? :)"
Lehetne az én buta nagy seggű libám.;)
Főleg,mert se nem buta,se nem dagadt seggű.
"meg is értem hogy miért,ha te lennél az egyetlen nő az egész Földön akkor is inkább a kutyámra másznék rá"
Ha nem az utolsó nő lenne a Földön,én akkor is rámásznék.;)
Az egyetlen idióta itt te vagy,mert látatlanban oltogatsz más embereket a külsejük miatt.
Mellesleg nem kell téged beégetni,mert beégeted te saját magadat.
"nőjei"...tapsvihar :D
nem fogok vitatkozni az 51%-os nyomorulttal, mert látszik, hogy ezt akarja. Itt baszod el a drága idődet már napok óta ahelyett, hogy valami értelmeset csinálnál.
ja és nem értek egyet FNUB-al...Ne szakembert keress, hanem egy 40-50 kilós tárgyat, meg egy kb 80cm hosszú kötelet. Egyik végét hurkold a nyakadra, a másik végét kösd hozzá a nehéz tárgyhoz, keress egy szimpatikus folyó mentén egy szimpatikus hidat, és ugrás.
"Nem kell égetni téged, mert te égeted saját magad azzal, hogy ilyen primitív vagy."
Érdekes hogy én vagyok a primitív mégsem képes egyikőtök sem érdemi vitatkozásra velem szemben
"Semmi alapot nem tudsz találni arra, hogy olts másokat (mert mi a fenét tudhatsz így látatlanban az én seggemről, vagy arról, hogy kik foglalkoznak velem, vagy akár a többi válaszoló szüzességéről meg kinézetéről, való életben való viselkedésükről), mivel nem is ismersz minket, és nem mutattunk magunkból semmit, ami valószínűsíthetné a ránk aggatott jelzőidet, így semmi mást nem csinálsz, csak üresen vagdalkozol"
Írás alapján nagyon sok minden lejön az illetőről,igaz a segg méret még nem feltétlen de mivel látszik nincs jobb dolgod az értelmetlen fröcsögésen kívül ezért feltételezhető hogy egy túlsúlyos dagadt lányka vagy akit senki sem szeret,ezért nem talál magának hasznosabb időtöltést.De oké tegyük fel hogy nem vagy az,miért veszed magadra?Miért vetted magadra azt amit a kérdező mondott?Hányszor szidták már a nők a pasikat,hogy a farkukban hordják az agyukat stb mégsem esek nekik mert megtudom érteni őket amiért ilyen véleménnyel vannak a pasikról,de te mint egy hárpia úgy neki esel a kérdezőnek mert magadra vetted a dolgot,az már megint más kérdés hogy miért tartod magad szépnek :D Úgyhogy nem egészen lehet azt mondani hogy a semmiben vagdalózom,igaz nem lehet 100%-ban igazam,ezt be is vallom mert nekem van önkritikám,nem úgy mint neked aki tökéletesnek hiszi magát,de úgy gondolom hogy a válaszaimnak nagy igazságtartalma van,ezt igazolja az idióta kommentek amiket ti írtatok
"Ez viszont téged minősít, és amiért ezt műveled, nekünk van alapunk rajtad röhögni és téged lenézni, mert te magad engedsz ennek teret minden egyes hozzászólásoddal"
Igen,nektek mindent lehet,mindenhez van jogotok mert ti vagytok a tökéletesek,álmodozzál még csipkerózsika
"Szerintem valami nagyon súlyos lelki problémáid vannak. :/ Keress szakembert, és ne itt éld ki a frusztrációidat, mert a normális embereket bomlasztod, és lehúzod egy olyan oldal minőségét, ami akár hasznos is lehetne."
Szerintem meg nekled kéne egy szakember,sőt ajánlanám hogy járd ki az általános iskolát mert nagyon rád férne.Normális emberek? :D :D :D Hát ez jó :D Tudom,akinek más gondolkodás módja van az már nem is normális ember :D Én kifejezetten örülök neki hogy nem vagyok a birkacsorda tagja és annak is örülök hogy a birkák közül (tehát ti is) senki sem éri el az én szintemet,egyszerűen azért mert sikerült beléjük verni az oktatás,média és a társadalom által a primitívséget,a buta birka mentalitást.Tehát inkább úgy lehetne fogalmazni hogy itt egy normális ember bomlasztja a retardáltak társaságát.Hagyjuk már az oldal színvonalát,ennek az oldalnak éppen azért van a béka segge alatt a színvonala mert ilyen emberekkel van tele mint amilyen ti vagytok,de szerencsére vannak normális emberek akik reálisan látják a világot
"Lehetne az én buta nagy seggű libám.;)
Főleg,mert se nem buta,se nem dagadt seggű."
És akkor még azt mondod hogy te nem itt keresel párt magadnak :D Egyértelműen lesül rólad hogy te egy szerencsétlen szűzp*csű lúzer vagy aki itt próbál nőzni,mindegy nyalizzál csak neki hátha rá ül a szádra azzal a pár tonnás seggével :D
"Az egyetlen idióta itt te vagy,mert látatlanban oltogatsz más embereket a külsejük miatt"
Nem a külsejük miatt "oltogatom" az embereket hanem azért mert retardáltak,tudod te egyáltalán hogy miről beszélsz?
Most komolyan ezért jöttél vissza?Ennyire vagy csak képes?Mostmár értem hogy miért nem vagy sikeres a nőknél,halálra unják magukat melletted mert semmit sem tudsz mondani,nagyon "bőbeszédű" vagy,ebből is látszik az értelmi szinted.Ezért érdemes volt írnod :D
Te is megbuktál nyelvtanból gyökér :D Rengeteg helyen írják úgy hogy "nőjei" de úgylátom jobb dologba nem is tudtál belekötni mert ennyire vagy csak képes te ipari hulladék :) Akkor te szerinted nincs is olyan szó hogy "nője"? Büszke lehetsz magadra pancser :) Mivel az olyan parasztoknak mint amilyen te vagy nem megy a Google használata ezért belinkelem neked a találatokat a "nőjei" kifejezésre [link]
Ennyi vagy :)
"Itt baszod el a drága idődet már napok óta ahelyett, hogy valami értelmeset csinálnál"
Na ez szánalmas :) Először is,milyen idő elb*szásról beszélsz?Egy nap feljövök egyszer-kétszer a gyakorira,ez aztán hatalmas idő elb*szás :D Innen látszik hogy te is egy nyomorult sötét gyökér vagy akinek fogalma sincs arról hogy mit beszél :) Mellesleg a barátaid is ugyanezt csinálják,az nem baj?Gratulálok te is jól beégetted magad :)
Te meg ne vegyél levegőt jó pár óráig :) Más öngyilkossági módszert nem akarok mondani,fejbe lövés azért nem jó mert nem érdemes rád pazarolni egy töltényt sem,folyóba ugrás megint nem jó mert sajnálnám szegény folyót :(
Hát szomorú vagyok.Az még oké hogy hívtok embereket de azért számítottam arra hogy legalább ők értelmesebbek lesznek de tévedtem :( Még így se közelítitek meg a szintemet.Bár van egy olyan gyanúm hogy valamelyikőtök több felhasználónevet használ mert rémísztően nagy a hasonlóság köztetek a tudatlanságot illetően
Tehát hívjatok több embert,mert ez így édes kevés lesz,nem eléggé szórakoztató a számomra :)
"Érdekes hogy én vagyok a primitív mégsem képes egyikőtök sem érdemi vitatkozásra velem szemben "
Akkora emeletes baromságokat írsz, hogy egyszerűen nem vagy rá méltó.
"ezért feltételezhető hogy egy túlsúlyos dagadt lányka vagy akit senki sem szeret,ezért nem talál magának hasznosabb időtöltést.De oké tegyük fel hogy nem vagy az,miért veszed magadra?"
Nem vettem magamra, csak a másik külsejének a találgatásánál primitívebb dolog nincs ezen az oldalon. Most én is jöhetnék azzal, hogy úgy nézel ki, mint valami csúnya, amorf csöves, de mire lenne jó?
És mindez onnan jött, hogy "nincs jobb dolgom", mint ide irkálni. :D Inkább te vagy a birka, ha nem tudod elképzelni, hogy valakinek egyéni igényei vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan szeretné tölteni a szabadidejét.
"Miért vetted magadra azt amit a kérdező mondott?"
Nem vettem magamra, csak nem szeretem az ostoba sztereotípiákat. Meg nevetséges volt az ócska kísérlet is arra, hogy úgy állította be mintha a dagadt nők értékesebbek lennének. Semmi köze ehhez az én személyemnek, egyszerűen nem szeretem az összefüggéstelen általánosításokat.
"Hányszor szidták már a nők a pasikat,hogy a farkukban hordják az agyukat "
Ez is ugyanolyan ócska általánosítás, erről is pont ugyanaz a véleményem.
",az már megint más kérdés hogy miért tartod magad szépnek :D"
Közöd? Miért negatív dolog, ha esetleg annak tartom magam, vagy legalábbis ki vagyok békülve a külsőmmel?
"Úgyhogy nem egészen lehet azt mondani hogy a semmiben vagdalózom"
De igen.
"Igen,nektek mindent lehet,mindenhez van jogotok mert ti vagytok a tökéletesek,álmodozzál még csipkerózsika "
Senki nem mondta, hogy tökéletesek vagyunk, senki sem az ezen az elcseszett bolygón.:)
"Tudom,akinek más gondolkodás módja van az már nem is normális ember :D "
Ilyet megint csak senki nem mondott. Azért nem vagy normális az én meglehetősen szubjektív mércém és értékrendem szerint, mert üresen veszekszel, és olyan dolgokat dobálsz össze-vissza, amikről csak akkor lehetne fogalmad, ha ismernéd az illetőt. Ha visszaolvasod, te minden mocskos sz*rt rám dobáltál, közben én semmit nem minősítettem, csak amiket írtál itt, az oldalon, nem találgattam a magánéleted részleteidet. Meg az is mutat valamit, hogy arra asszociálsz, hogy nem szeret senki, vagy nekünk vannak magánéleti gondjaink. Igaziból szerintem ez a te önkritikád, a te tükröd, amiket magad felé fordítasz, amikor kritikát fogalmazol meg felénk (csak egy ötlet). Már alapból ez a szöveg, hogy te más vagy, te nem vagy birka, húdejó stb. eléggé olyan, mintha inkább te lennél kitaszítva a társadalombók, holott ezt a dolgot (hogy én "nem tudok beilleszkedni semmilyen közösségbe") felém fogalmaztad meg, mint kritikát. Tegyél rendet magadban szerintem!
"sőt ajánlanám hogy járd ki az általános iskolát mert nagyon rád férne."
Olvasd vissza ezt. Gusztustalan, értelmetlen, semmitmondó oltási kísérlet, semmi más. Nevetségessé teszed magad, mert úgy írod ezt le, hogy fogalmad sincs, hogy hol tartok, én viszont tudom, így semmit nem mond ez a mondat, nem ér célba. Ezzel járatod le magad.
" Még így se közelítitek meg a szintemet."
"senki sem éri el az én szintemet"
XD Mert hol van a te szinted? Hány éves vagy, és mit tettél le az asztalra az életben? Mit teszel, amivel hasznos vagy? Kíváncsian várom a választ. :D Bár erős gyanúm van, hogy semmi hasznosat nem csinálsz, de nem könyvelem el végleg, nem skatulyázlak be.
"Te meg ne vegyél levegőt jó pár óráig :)"
Te biológiából buktál, látom. Az agytörzsi belégzési központ tud reflexesen aktiválódni, így nem lehet szándékosan megfulladni, tehát ez nem egy potenciális öngyilkossági módszer.
" a válaszaimnak nagy igazságtartalma van,ezt igazolja az idióta kommentek amiket ti írtatok "
Ez megint a legócskább közhely. Ezt bárkire rá lehet húzni. Bárki bármivel nem ért egyet, akkor biztos valami személyes indíték van mögötte, biztos azért sérti, mert igaz. Ezt akartam volna mondani a kommunistás példával is, de azt sem fogtad fel, helyette elvárnád, hogy egy ilyen kérdés alatt nekiálljak regényeket gépelni a kommunizmusról annak érdekében, hogy bizonyítsam NEKED (nem vagy kompetens a témában, így nem kell bizonygatnom senkit), hogy tájékozott vagyok. Na mind1, hátha most megérted.
Tök mind1, semmin nem tudsz gondolkozni, igaziból te vagy a szűklátókörű(pláne hogy még a média/oktatás kártyát is képes voltál benyomni :D), akit nem érdekel a másik véleménye, csak azt várod, hogy mikor szedd darabokra (vagyis te azt hiszed, hogy darabokra szeded, közben mi csak szórakozunk rajtad) pejoratív jelzők kíséretében. És akkor még van képed ahhoz, hogy azzal gyere, hogy mi nem tudunk vitatkozni. Ember, ugye csak trollkodsz? :D
Ha erre sem írsz valami intelligens, értelmes emberhez méltó hangvételű választ, akkor feladom. :)
1:
Hol írtam, hogy nincs olyan szó ?:D Köszi szépen a segítséged, de kib*szottul nem voltam rászorulva :D
Jaa és hát persze, mindenki nyomorult sötét gy*kér, csak TE nem.
Azért kíváncsi lennék, hogy mivel foglalkozol a való életben, hogy mire fel vered itt magad, és mire adod a nagyokost. Úgy látom, hogy az interneten kecskesz*rként pattogás már nagyon megy, de ez bizony kevés ahhoz, hogy legyél valaki.
2:
Áltsuli 8. osztályában tanultuk, hogy egy ember nem tud öngyilkos lenni úgy, hogy nem vesz levegőt, hisz a feltétlen reflexeinek köszönhetően ÚGYIS fog levegőt venni. Ezért fogsz te beszipákolni vizet a folyóban a kis tüdődbe, ha végre már beugrasz. Menj vissza, és mondd meg a tanárnéniken/bácsinak, hogy ismételjetek egy kicsit.
3:
Engem nem hívott senki. Arról ne is beszéljünk, hogy olyanokat írsz, h mi meg sem közelítjük a szintedet. Nem tudom ki a f*sznak képzeled te magad.
Szívből kívánom, hogy soha de soha ne legyen nagyobb örömöd az életben annál, hogy a neten próbálsz leoltani ismeretleneket :D
"Akkora emeletes baromságokat írsz, hogy egyszerűen nem vagy rá méltó"
Persze,jobb kifogást nem tudtál volna írni erre?Az emeletes baromságokat könnyen lehet cáfolni,viszont az igazságot sehogy sem :) Nyilvánvalóan ezért nem tudtál se köpni se nyelni azzal kapcsolatban amit írtam,csak annyit fröcsögtél hogy jaj bla bla én nem ismerlek téged bla bla,mondjuk nem volt rossz figyelemelterelésnek :)
"Nem vettem magamra, csak a másik külsejének a találgatásánál primitívebb dolog nincs ezen az oldalon. Most én is jöhetnék azzal, hogy úgy nézel ki, mint valami csúnya, amorf csöves, de mire lenne jó?"
Nem tudom ebben mi a primitívség,ajánlom hogy nézz utánna hogy mit jelent ez a szó.Mi van akkor ha valaki találgat más külsejével kapcsolatban?Ha tévedett akkor puff,ez van,tévedni emberi dolog,de mivel téged annyira aggaszt ez a dolog akkor csak van valóságalapja nem?A te találgatásaid persze nem jelentenek bajt,miszisz tökéletes :D
"Nem vettem magamra, csak nem szeretem az ostoba sztereotípiákat. Meg nevetséges volt az ócska kísérlet is arra, hogy úgy állította be mintha a dagadt nők értékesebbek lennének. Semmi köze ehhez az én személyemnek, egyszerűen nem szeretem az összefüggéstelen általánosításokat"
Édekes módon ti minden általánosításra azt mondjátok hogy ostobaság,pedig nem véletlenül jöttek létre bizonyos sztereotípiák.Csak a birka vagy az álszent emberek nem ismerik el ezeket az általánosításokat.Ott van például az hogy a romák jobban hajlamosak a bűnözésre mint a magyarok.Ez igaz,de vannak kivételek.Mondom én úgy hogy a legjobb barátom roma származású,sőt voltak roma barátnőim is akikkel sokkal kiegyensúlyozottam kapcsolataim voltak mint a magyar csajokkal.De hogy a saját népünkre is mondjak valamit,köztudott hogy a magyarok többsége hihetetlen buta,összefogni nem tudó birka nép.Kész,ezt el kell fogadni hogy igaz,DE vannak kivételek.Az is köztudott hogy a férfiak igeny kicsiny százaléka normális emberileg,ezt a példát is direkt azért hozzam fel hogy mutassam hiába vagyok én is férfi,elfogadom hogy ez így van és nem veszem magamra.A kérdező pedig ezt tapasztalta a külsőséget illetően ezért neked abszolút nincs jogod lehordani őt mindenfélének,miért lenne ő tudatlan emiatt?Inkább bizonyítanod kellet volna hogy nincs igaza,de sajnos pont az ellenkezőjét bizonyítottad be a vergődéseddel.Tudod van egy olyan mondás hogy akinek nem inge,az ne vegye magára,de mivel magadra ismertél ezért magadra vetted.Ha valaki azt mondja hogy a töltött káposzta nagyon ocsmány kaja akkor őt is letámadod csak azért mert ő ezt tapasztalta?Lehet ha más főzte volna meg neki a töltött káposztát akkor ízlett volna neki.A TAPASZTALATON van a hangsúly.Mi van akkor ha ő neki ilyen véleménye van?Összedől a világ?Nem hinném.Úgyhogy szerintem magadba szállhatnál,még akkor is ha nincs igaza,nem tehet róla hogy ő és más is ezt tapasztalták.Visszatérve a romás példához,van aki kifejezetten őket védi mert jó tapasztalatai vannak velük kapcsolatban,viszont vannak olyan emberek is akik szidják őket a rossz tapasztalatok miatt.Akkor van jogod szidni valakit ha találkozott már kivétellel de ennek ellenére mégis általánosít
""Hányszor szidták már a nők a pasikat,hogy a farkukban hordják az agyukat "
Ez is ugyanolyan ócska általánosítás, erről is pont ugyanaz a véleményem""
Tudod nőknek is lehetnek olyan rossz tapasztalataik amiért ezt mondják és megtudom őket érteni.Vannak olyan férfi ismerőseim akik tényleg normálisak de mégsem támadok neki olyan nőknek akik azt mondják hogy nem létezik normális pasi
"Azért nem vagy normális az én meglehetősen szubjektív mércém és értékrendem szerint, mert üresen veszekszel, és olyan dolgokat dobálsz össze-vissza, amikről csak akkor lehetne fogalmad, ha ismernéd az illetőt"
Ne haragudj,de ha egy mukkot sem válaszolsz bizonyos témákkal kapcsolatban akkor lehet azt feltételezni hogy fogalmad sincs miről van szó,a kommunistás dolgot egyébként még mindig várom,azóta már egy regényt írhattál volna róla,ez majdnem olyan mintha azt írtad volna hogy utálod a cigányokat mert lopnak stb közben meg nem mindegyik és nem őket kell hibáztatni azért amiért a kormány olyan helyzetet teremt amiben szinte engedélyük van a bűnözéshez (pl megélhetési bűnözés takarodjanak már) Más országban megoldották a cigány kérdést,itt nem megy úgylátom,vagy nem is akarják hogy menjen bizonyos érdekek miatt,de ez már megint egy olyan téma amiről órákig tudnék beszélni úgyhogy inkább nem megyek bele ebbe
"Ha visszaolvasod, te minden mocskos sz*rt rám dobáltál, közben én semmit nem minősítettem, csak amiket írtál itt, az oldalon, nem találgattam a magánéleted részleteidet"
Elnézést miszisz tökéletes,de te voltál az aki elkezdte a személyeskedést,csak olvasd vissza,én normális hangnemben írtam,egyébként nem csak neked,hanem a többi barátaidnak is,ők kezdték el a türhősködést,nem én :) Ha hiszed ha nem én igazából nem ilyen ember vagyok,de azokkal nem tudok békésen vitatkozni akik támadóan lépnek fel ellenem,tudom hogy nem így kellett volna reagálnom és hogy a szeretet az élet értelme de sajnos ember vagyok és bizony én is tudok iszonyat bunkó,alpári stb lenni ha a helytet úgy hozza
"Igaziból szerintem ez a te önkritikád, a te tükröd, amiket magad felé fordítasz, amikor kritikát fogalmazol meg felénk (csak egy ötlet)."
Tudom,ismerem ezt a teóriát,hogy bármit amit mond az ember a másikra az a saját önkritikája,persze ez rád nem vonatkozik tudom :)
"Már alapból ez a szöveg, hogy te más vagy, te nem vagy birka, húdejó stb. eléggé olyan, mintha inkább te lennél kitaszítva a társadalombók, holott ezt a dolgot (hogy én "nem tudok beilleszkedni semmilyen közösségbe") felém fogalmaztad meg, mint kritikát."
Tehát a te logikád szerint csak azért mert valaki más mint a többi ezért nem lehetnek barátai és nem is jár társaságba mert kiközösítik?Én ezt teljesen más dologra értettem,abszolút más a felfogásom az életről,a párkapcsolatokról stb mint a legtöbb embernek Nyilvánvalóan egy társaságban nem fogok beszélni sem a tudatmódosításról,sem a HAARP-ról,sem a 2001.szeptember 11-i színjátékról stb mivel ezek a témák nem annyira elterjedtek ebben az országban ahhoz képest
""sőt ajánlanám hogy járd ki az általános iskolát mert nagyon rád férne."
Olvasd vissza ezt. Gusztustalan, értelmetlen, semmitmondó oltási kísérlet, semmi más""
Mert a tieid jobbak? :D Ha te elküldesz engem szakemberhez akkor engedd már meg azt nekem hogy ajánljam neked az általános iskola kijárását :D
"Nevetségessé teszed magad, mert úgy írod ezt le, hogy fogalmad sincs, hogy hol tartok, én viszont tudom, így semmit nem mond ez a mondat, nem ér célba"
Mert aztán te tudod hogy én hol tartok?Ha nem ért célba akkor miért háborodtál fel ezen? :D
"Mert hol van a te szinted? Hány éves vagy, és mit tettél le az asztalra az életben? Mit teszel, amivel hasznos vagy? Kíváncsian várom a választ. :D Bár erős gyanúm van, hogy semmi hasznosat nem csinálsz, de nem könyvelem el végleg, nem skatulyázlak be"
Az felőlem oké hogy látatlanul elítélsz és megmondod hogy semmit nem csinálok,de az már szánalmas hogy ugyanazért szólsz le amit te csinálsz,az egész dolgot te kezdted el a személyeskedéseddel és ezzel elindult egy lavina.Most ott tartunk hogy egymás privát életét sértegetjük,de szerinted ehhez csak te neked van jogod.Az álszentség tökéletes példája vagy,gondolom jól elkényeztettek téged a szüleid,fogadok hogy az életed folyamán soha nem kellett egy csipetnyi morzsát sem arréb tenned,mert ott volt anyuci,apuci akik mindent megtettek annak érdekében hogy még véletlenül se erőltesd meg magad semmivel sem.Komolyan úgy viselkedsz mint egy elkényeztetett kislány aki azt hiszi hogy mindenben igaza van és ha valami nincs úgy ahogy ő akarja akkor elkezd hisztizni.Válaszolva a kérdésedre nem vagyok se gazdag,se színész,hétköznapi ember vagyok.Nem erre értettem azt a bizonyos szintet.Értelmileg,érzelmileg és emberileg is jó pár szinttel fentebb állok tőletek ráadásul nem zárt elméjű RTL patkány vagyok
""Te meg ne vegyél levegőt jó pár óráig :)"
Te biológiából buktál, látom. Az agytörzsi belégzési központ tud reflexesen aktiválódni, így nem lehet szándékosan megfulladni, tehát ez nem egy potenciális öngyilkossági módszer"
Ne nevetess már :D Ebbe belekötni :D Most ez komoly?Ráadásul még okoskodsz is mellé mintha bizonyítani akarnál ezzel valamit,hát elárulok valamit.Ezzel csak azt mutattad meg hogy mennyire szánalmas vagy :) Tisztában vagyok vele hogy nem lehet visszatartani a levegőt iylen sokáig,ironikusan mondtam azt hogy így legyen öngyilkos mivel akkor nem kell pazarolni se golyót,se semmit,őgy látom hogy leragadtál a dedós szinten :D
"Bárki bármivel nem ért egyet, akkor biztos valami személyes indíték van mögötte, biztos azért sérti, mert igaz"
Mint írtam előbb,a kérdés "elvileg" nem rád tartozik,mégis felháborodottan válaszoltál a kérdezőnek sértegető hangnemben ami TÖKÉLETESEN bizonyítja hogy magadra ismertél :D Itt nem arról van szó hogy egyet értesz e vele vagy sem.Normális hangnemben esetleg nem tudtad volna leírni a véleményedet?Nem,mivel magadra ismertél,ennyi :D A kommunistás példa abszolút hülyeség volt,ráadásul az is világosan kiderült hogy semmit nem tudsz róluk :D
"Tök mind1, semmin nem tudsz gondolkozni, igaziból te vagy a szűklátókörű(pláne hogy még a média/oktatás kártyát is képes voltál benyomni :D), akit nem érdekel a másik véleménye"
Igen,ezért cáfoltam meg a te és barátaid összes állításait.Nem tudom mi kifogásolni valód van a média/oktatás-os írásom ellen,de gondolom annyi véleményed van erről is mint a kommunizmusról,azaz semmi :D Ha nem érdekelne mások véleménye akkor else olvasnám,úgyhogy ez is false
"csak azt várod, hogy mikor szedd darabokra (vagyis te azt hiszed, hogy darabokra szeded, közben mi csak szórakozunk rajtad"
Ja szórakoztok rajtam ezért hívsz segítséget és háborodsz fel baromságokon :) Nekem úgy jön le mintha segítségért kiáltanál másoknak mert egyedül túl gyengének érzed magad velem szemben :) De azt is eltudom képzelni hogy direkt csináltál új felhasználóneveket csak azért hogy úgy tűnjön mintha többen ellenem lennének,de én igazából ennek örülök,hiszen imádok egyszerre több embert beégetni :D
"Ha erre sem írsz valami intelligens, értelmes emberhez méltó hangvételű választ, akkor feladom. :)"
Én csak azt adom vissza amit kapok :) Ja persze feladod,ezt már többször is eljátszottad,mégis hányszor visszajöttél már mert nem bírtál nyugton maradni,pedig igazán befejezhetnéd már mert ez már tényleg felesleges vitatkozás
Azt tanácsolom hogy olvass sokat az önkritikáról és valahogy kezeld a dühkitöréseidet
1: A "tapsvihar"-al azt akartad kifejezni hogy így nem szokták használni ezt a szót úgyhogy nem tudom mit értetlenkedsz
"Jaa és hát persze, mindenki nyomorult sötét gy*kér, csak TE nem"
Ha azt mondom hogy ti az azt jelenti hogy mindenki? :D
"Azért kíváncsi lennék, hogy mivel foglalkozol a való életben, hogy mire fel vered itt magad, és mire adod a nagyokost. Úgy látom, hogy az interneten kecskesz*rként pattogás már nagyon megy, de ez bizony kevés ahhoz, hogy legyél valaki"
A barátnőd is hasonló dolgot kérdezett,neki már válaszoltam,nem írom le mégegyszer,olvasd el
2: Úgyszint írtam erről a barátnődnek,olvasd el (Na itt már kezdesz gyanús lenni,nem te vagy az NiceUgly mit tudom én kicsoda? :D)
3: "Engem nem hívott senki"
Persze :D De bírom már hogy rögtön e kijelentésed után tereled is a figyelmet :D Majd valaki pont ezt az 1 hetes kérdést kezdi el nézegetni és végig olvasgatni a kommenteket is mi? :D Hagyjuk már,az is elképzelhető hogy az a marha Hannibal Smith majom vagy,az írásod alapján is lehet erre következtetni :D Az is érdekes hogy friss a regisztrációd úgyhogy ezt bebuktad :D
"Szívből kívánom, hogy soha de soha ne legyen nagyobb örömöd az életben annál, hogy a neten próbálsz leoltani ismeretleneket :D"
A baj csak az kedves "barátom" hogy TI kezdtetek el oltogatni engem,kölcsön kenyér vissza jár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!