Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
Nem unjátok még?
Van egy tábor aki be tiltaná, van egy amelyik engedné, mondván ez jó dolog, és egy harmadik amelyik korlátozná az abortuszt.
Tényleg egymásnak kell feszülni itt is? Nem elég hogy drága kedves 'első emberünk feszít minket?? Ahelyett hogy képesek lennénk az együtt működésre itt is 'szájkaratézunk'... Siralmas egy banda a magyar...
Ezt annak szántam elsősorban aki szerint a görögök nem végeztek abortuszt, sőt a megszületett gyerekek között sem szelektáltak.
És nem is Hammurapi törvénye itt a lényeg,hanem az, hogy törvény ide törvény oda mindig is volt abortusz ami ellen persze mindig is voltk tiltakozók...ez nem vita kérdése,ezek tények amiket sokan nem hajlandók elfogadni.
ma 15:09 Igaza van,sajnos az emberek nem hajlandók elfogadni sok mindent!
Azt sem,hogy az abortusz nem olyan,mint mikor elmegyek egy begyulladt,fájó foggal,hogy húzza már végre ki a doki,had szabaduljak meg tőle!!!
#219: Most beidéztél egy primitív újságírói cikket, ahol a félig sem művelt újságíró félinformációk alapján írt egy dilettáns fércelményt. Ugye nem ezt akarod a valós tudományos eredményekkel szembeállítani?
Az idézet pedig amit hoztál:
"Az ókori görög és római kultúrában elfogadták az abortuszt és a nem kívánt újszülöttek elpusztítását. Spártában azonban, az állam katonai erejét tartva szem előtt, tiltották az abortuszt, és a megszületett és alkalmatlannak ítélt csecsemők elpusztítása is természetes eljárás volt, melyről szintén a közösség érdekeit szem előtt tartva döntöttek."
Először is nem igaz, amit az újságíró ír (mondom: téves közhely, olvasd el a wikipedia cikkét), másrészt pedig a szerzőnek szemmel láthatóan gondjai vannak még a magyar nyelvvel is, se füle se farka annak, amit összehord. Egyszerűen a mondatainak nincs eleje meg vége.
#222:
- Hammurapival mi a mondanivalód?
- Magzatelhajtás minden korban volt, ILLEGÁLIS magzatelhajtás, hiszen mindig voltak olyan felelőtlen gondolkodású "férfiak", akik anélkül akartad dugni, hogy a tetteik következményét vállalták volna. Ismerős?
Kedves 62%! Én is tudományos területen dolgozom, és a wikit sehol nem fogadják el forrásként... úgyhogy ennyit a hitelességéről.
De amúgy teljesen mindegy, szerintem az illegális magzatelhajtások sem feltétlenül azon múltak, hogy a férfiak nem vállalták a következményeket. Egyszer 92 éves dédnagymamám mesélte, hogy sok barátnője vetetett el gyereket (illegálisan), pedig házasságban éltek. Az ok: nem tudták őket eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!