Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
# 190
persze, hisz csak ebben lelem örömöm
Amúgy azt nem értem, miért törtek be ide ennyire a magzatvédők. Nem vagyok abortuszpárti (én a megelőzés híve vagyok), de ez már enyhe túlzás, amit itt művel vki.
Itt nem arról szólt a kérdés, hogy az abortusz gyilkosság-e vagy sem. Azt döntse el mindenki maga, hogy minek tekinti.
Elszabadulna a káosz, ha betiltanák az abortuszt. Elég idióta az, aki azt hiszi, hogy ez a megoldás a jelenlegi helyzetre.
A "jelenlegi" helyzeten a Magyarországi helyzetet értem, azaz azt, hogy 98 ezer szülés mellett 60 ezer abortusz van évente.
Aki szerint erre az a megoldás, hogy "tiltsuk be!!!", az nem épeszű.
Azt nem mondtam,hogy tiltsuk be,és ott,ahol éhezik a család,
illetve a számlákat alig tudják fizetni,és valahogy (természetesen védekezés mellett) megtörténik,azt megértem!!!
"61% továbbra is azt mondja, hogy tiltsuk be. Olyan ez, mint a ragály, amely morálisan, gazdaságilag, mindenhogyan válságba taszítja a társadalmat."
Gondold már végig, mi lenne, ha betiltanák. Elszabadulna a pokol....
betiltani azért nem tiltanám be,mert mivan a nővel,kit mondjuk egy mentálisan beteg megerőszakol,és a nő teherbe esik?
a trauma miatt megérteném,hogy az lenne az első gondolata,hogy elveteti
a pasi barátnője teherbe esik,az első gondolata a szerelme(saját maga )lenne,a második meg hogy elvetesse a gyereket,azt már kevésbé értem meg :)
Nem törtek be semmilyen "magzatvédők" sehová. Én csak egy normális ember vagyok, aki válaszolt a kérdező kérdésére.
Az pedig ugyanúgy nem egyéni döntés kérdése, hogy a magzatgyilkosság magzatgyilkosság-e, mint ahogyan az sem, hogy általában a gyilkosság gyilkosság-e. A morális megítélés egy másik kérdés, de a tényállás az tényállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!