Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
Értsétek meg, hogy az "élet-pártiak" szerint teljes jogszimmetria van jelenleg is.
1) Mind a két fél egyenrangúan dönt, hogy létesít-e szexuális kapcsolatot
2) Mind a két félnek jogában áll akár párhuzamosan is védekezni. Ffi: gumi v. tabletta, nő: tabletta vagy egyéb módszer.
3) A nőnek sincs erkölcsi alapja magzatot gyilkolni. Tehát ez az "opció" nem a nő privilégiuma, hanem senkié.
egy 22 éves, még "majdnem gyerek" fiatalember
22 évesen a bátyámnak már családja volt.....
szerintem sem lenne nagy érvágás a nőnek,ha nem az volt az első gondolata,hogy mindenképp elveteti!
# 149: Azért most nem értek veled egyet teljesen. Mert ez a spermadonor dolog nem mindig működik így, feketén-fehéren. Mert adott esetben is, lehetett volna egy normális kapcsolat akár, sőt, talán később még lehetne közös gyerek is, amikor mindketten akarják... én inkább valami mediátor szolgáltatás felé hajlanék, vagy nem tudom...
De abban egyetértek, hogy senki ne dönthessen egy másik felnőtt ember életéről egyoldalúan.
Miért várja el minden csávó,hogy a nő szedje a tablettát
jó kiscserkészek módjára,ami nem is egészséges,de ők meg lusták kotont húzni......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!