Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
ma 20:15
"DE akkor is figyelembe venném a párom érdekeit,érzéseit is. " - na ya, ez fontos. Jelen kérdésnél éppen a Kérdező párja ignorálja a Kérdezőjét... bizony, ha hiszitek, ha nem, egy férfinak is vannak érdekei is, meg érzései is...
ma 20:31
Válaszolok!
Biztos van olyan helyzet,amikor megköveteli az élet,és rákényszerül az ember,de én figyelembe venném,hogy ez mekkora egy fájdalmas dolog lenne a párom számára,és nem csak saját magamat,illetve a jövőmet siratnám folyamatosan!
Én ebben az esetben így tettem volna ki a kérdést?
"Nagyon szeretem a páromat,teherbe esett,de nem engedhetjük meg magunknak a baba megszületését,mit tegyek,hogyan viszonyuljak hozzá?"
Amúgy meg a nő nem dolgozik?
Most nem akarok kilencven akárhány választ visszanézni!
Mert ő lenne otthon a gyerekkel,nem te!
Ha nagyvárosban élsz,munka meg mindig van diákoknak,több mint a rendes,teljes órás,én is suli mellett dolgozom Pesten!
ma 20:46
Telefonos operátor vagyok egy irodában,adatrögzítéssel,és telefonbeszélgetések lebonyolításával foglalkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!