Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
A jogot és az etikát nem igazán lehet összehasonlítani. Legalábbis nem szerencsés.
Hiszen alapvetően erkölcs belső érzelemre, a jog külső cselekedetre vonatkozik...ami sokszor nem passzol össze.
Elég nagy kérdés még ma is a jog(főleg a büntető jog) és az etika viszonya amivel kapcsolatban nagyon sok különböző elmélet van.
hmm
még mindig nem értem ezen miért kell vérremenőleg veszekedni miért nem lehet elfogadni h a másiknak más a véleménye nézete ???
mint írtam volt 5 abortuszom --- és?????
másnak mi köze hozzá és egyáltalán h gondolja h pálcát tör felettem ???
valaki kérdezte a lelkiismeretet -- nem volt sem előtte sem utána lelkiismeretfurdalásom mert én nem egy emberi lényként tekintek a magzat/embrió/sejtcsomóra nem aláztak meg nem bántak velem rosszul egyik esetben sem (bár lehet h ez szerencse is) nekem akkor emberi lény ha már érzem h mozog és valamilyen szintem kommunikál
ellenben van 3 gyerekem
és ha netalántán egy 22 éves fiúcskával henteregnék felelőtlenül akkor a tudta nélkül mentem volna el abortálni a sejtcsomót mert ha 34 évesen ennyi eszem sincsen akkor meg is érdemlem magam !!!!
egy 22 éves fiatal fiúcskára nem tennék ekkora terhet, ennyi eszem lenne ellenben a kérdező nőjével
nem vagyok abortusz párti de megvan a helye ennek is az életben és azért mert egy nő él ezzel a lehetőséggel az még nem a világ vége attól még nem rossz nem kivetni való
ebben a helyzetben mind a két fél hibás és mind a két félnek egyetértésre kell jutni
nem helyes dolog az egyik oldalra tenni a felelősséget sem a döntést
egy gyermeknek akkor érdemes megszületni ha mind a két szülő akarja különben a másik számára kényszer lesz -- bármennyire is szereti majd a gyereket -- AZ h neki nem volt döntési joga ebben, akár évtizedekig bánthatja/fájhat neki -- ez ált az apa
akkor megvan az örömöd :)
Boldog karácsonyod lesz,a jövődet nem fenyegeti semmi,és senki.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!