Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nincs beleszólásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm pedig 34. Fogamzásgátlót szedett, de mégis teherbe esett. Én el akarom vetetni, ő viszont megtartaná. Nyilván az ő teste, de csak van valami beleszólásom, nem?
2012. dec. 13. 09:45
 311/346 anonim ***** válasza:
31%

"nem a gyermekéről, hanem egy embrióról, aminek - bármennyire is vitatná ezt bárki - NINCS saját akarata"

Ha a saját akaratot tesszük meg az életre való jog alapjául, akkor nyugodtan lehet gyilkolászni csecsemőket, igaz?

2012. dec. 17. 11:41
 312/346 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem sikerült rájönnöd akkor javaslom, hogy a 306-os hozzászólását fontold meg.
2012. dec. 17. 11:42
 313/346 anonim ***** válasza:
47%
A csecsemő már ember...amig a hasadban van eleinte csak egy sejtcsomó...ha nem érzed a különsbéget nagy problémák vannak nálad.
2012. dec. 17. 11:44
 314/346 anonim ***** válasza:
47%
Miért ne személyeskedhetnék? Talán nincs jogom? Ha már itt tartunk...Bár megjegyzem szerintem te folytatsz itt hadjáratot mindenkivel, aki nem vallja a te elvakult világnézetedet. Szóval ki is személyeskedik?
2012. dec. 17. 11:45
 315/346 anonim ***** válasza:
74%
#313: Érdekes, tudtommal az édesanya hasában lévő kisbabának egészen baba formája van, van feje-teste-végtagjai, van vérkeringése, szívhangja, és menekül az abortusz-porszívó elől... Ti tényleg ennyire tudatlanok vagytok, vagy más bolygón élünk??!
2012. dec. 17. 11:47
 316/346 anonim ***** válasza:
90%
76% van valami érved is?
2012. dec. 17. 11:47
 317/346 anonim ***** válasza:
27%
Tudtommal egy kisbabát nem lehet elvetetni, mint ahogy egy óvodás gyereket sem...
2012. dec. 17. 11:49
 318/346 anonim ***** válasza:
27%
ma 11:47 - nem, csak a helyén kezeljük a Csizmás Kandúrt is, meg a Néma sikolyt is...
2012. dec. 17. 11:50
 319/346 anonim ***** válasza:
18%
Mire kéne érvemnek lennie? Nem mondtam, hogy vetesse el és azt sem, hogy tartsa meg. Csak azt mondtam, hogy egy megrögzött abortuszellenes fanatikus vagy és így a hadjáratod nem éppen mérvadó. Ezt gondolom nem kell megindokolnom.
2012. dec. 17. 11:51
 320/346 anonim ***** válasza:
31%

Rendben, egy kisbabát nem lehet elvetetni. A babáknak 6 hetes korukban indul el a szívhangja, ezt már babának tekintjük?

Egyébként nem vagyok vallási fanatikus, a tablettát nem tekintem gyilkosságnak filozófiai okokból, inkább a fiatalember alap hozzáállásával van problémám. Hogy 22 évesen gyereket csinál egy 34 éves nőnek, aki igencsak benne van a korban, és azt akarja tőle kierőszakoni, hogy vetesse el. Ez számomra erkölcsileg elfogadhatatlan. Megértem az ellentábor véleményét is, de a véleményem az, hogy egy 22 éves gyerek miért van egy 34 éves nővel??! Nem méri fel ennek a következményeit?

2012. dec. 17. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!