Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
"nem a gyermekéről, hanem egy embrióról, aminek - bármennyire is vitatná ezt bárki - NINCS saját akarata"
Ha a saját akaratot tesszük meg az életre való jog alapjául, akkor nyugodtan lehet gyilkolászni csecsemőket, igaz?
2012. dec. 17. 11:41
Ha nem sikerült rájönnöd akkor javaslom, hogy a 306-os hozzászólását fontold meg.
2012. dec. 17. 11:42
A csecsemő már ember...amig a hasadban van eleinte csak egy sejtcsomó...ha nem érzed a különsbéget nagy problémák vannak nálad.
2012. dec. 17. 11:44
Miért ne személyeskedhetnék? Talán nincs jogom? Ha már itt tartunk...Bár megjegyzem szerintem te folytatsz itt hadjáratot mindenkivel, aki nem vallja a te elvakult világnézetedet. Szóval ki is személyeskedik?
2012. dec. 17. 11:45
#313: Érdekes, tudtommal az édesanya hasában lévő kisbabának egészen baba formája van, van feje-teste-végtagjai, van vérkeringése, szívhangja, és menekül az abortusz-porszívó elől... Ti tényleg ennyire tudatlanok vagytok, vagy más bolygón élünk??!
2012. dec. 17. 11:47
2012. dec. 17. 11:47
Tudtommal egy kisbabát nem lehet elvetetni, mint ahogy egy óvodás gyereket sem...
2012. dec. 17. 11:49
ma 11:47 - nem, csak a helyén kezeljük a Csizmás Kandúrt is, meg a Néma sikolyt is...
2012. dec. 17. 11:50
Mire kéne érvemnek lennie? Nem mondtam, hogy vetesse el és azt sem, hogy tartsa meg. Csak azt mondtam, hogy egy megrögzött abortuszellenes fanatikus vagy és így a hadjáratod nem éppen mérvadó. Ezt gondolom nem kell megindokolnom.
2012. dec. 17. 11:51
Rendben, egy kisbabát nem lehet elvetetni. A babáknak 6 hetes korukban indul el a szívhangja, ezt már babának tekintjük?
Egyébként nem vagyok vallási fanatikus, a tablettát nem tekintem gyilkosságnak filozófiai okokból, inkább a fiatalember alap hozzáállásával van problémám. Hogy 22 évesen gyereket csinál egy 34 éves nőnek, aki igencsak benne van a korban, és azt akarja tőle kierőszakoni, hogy vetesse el. Ez számomra erkölcsileg elfogadhatatlan. Megértem az ellentábor véleményét is, de a véleményem az, hogy egy 22 éves gyerek miért van egy 34 éves nővel??! Nem méri fel ennek a következményeit?
2012. dec. 17. 11:52
Kapcsolódó kérdések: