Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nincs beleszólásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm pedig 34. Fogamzásgátlót szedett, de mégis teherbe esett. Én el akarom vetetni, ő viszont megtartaná. Nyilván az ő teste, de csak van valami beleszólásom, nem?
2012. dec. 13. 09:45
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/346 A kérdező kommentje:

# 269

fogjuk rá...

2012. dec. 17. 09:31
 272/346 anonim ***** válasza:
24%

Magyarázhatod a bizonyítványt, jobb már úgysem lesz... Az emberi élet elvétele csak akkor elfogadható, ha a mérleg másik serpenyőjében ezzel összemérhető tételek állnak (pl. egy másik élet). A szociális szempontok mindig is kevesek ehhez. Ahol van enni egynek, ott van enni kettőnek.

Hiába facsarod ki a mondanivalómat, aki érti az úgyis érti. Nem fekszem le senkivel, akivel legalább egy kicsit nem beszélgettem az életről, a számára fontos dolgokról. Az élet tisztelete annyira alapérték, hogy ez elég gyorsan kiderül mindenféle másból, nem kell a babát szóba se hozni. Persze meg szokás kérdezni, hogy van-e valakije, mit tervez, hogyan képzeli el az életét stb.

De lehet, hogy nálad ezek nem maguktól értetődőek.

2012. dec. 17. 09:32
 273/346 anonim ***** válasza:
31%

#268-nak szólt, értelemszerűen.

Teljesen komplett vagyok. :)

2012. dec. 17. 09:34
 274/346 anonim ***** válasza:
18%

ma 09:18 - na, ma is érdemes volt felkelnem, megtudtam, hogy valójában egy szerencsétlen, kihasznált, Stockholm-szindrómás nő vagyok... eddig úgy tudtam, hogy egy 48 éves férfi, aki 25+ éve átment egy a Kérdezőéhez sokban hasonló helyzeten, ami után először fiatalon és bohón próbált alkalmazkodni a környezete elvárásaihoz, majdnem ráment, majd tanult belőle, levonta a következtetéseket amiket ilyenkor le kell, és most másfél évtizede normális párkapcsolatban él.

És azzal akar segíteni a Kérdezőnek, hogy megmutatja a lehetséges jövőjét... és az ezzel kapcsolatos tapasztalatait... ilyen "párbeszédes formában".

Ja, és jelenlegi párommal 15 éve nem az esküvőért, és nem a szaporodásért vagyunk együtt, hanem egymásért, jóban és rosszban... furcsa mi? Vannak normális nők is... akik nem az "anyai ösztönnel" próbálják keresni az önfelmentést saját amorális döntéseikre. Mindamellett sokszor sajnálom a jelenlegi párom, hogy sokban azért jár rosszabul, mert elsőre egy hozzád sokban hasonló gondolkodású párt fogtam ki. Amikor te döntöttél, minimumban 2 emberrel szúrtál ki, a pároddal, és azzal a nőtársaddal, aki majd utánad jön...

2012. dec. 17. 09:42
 275/346 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon empatikus lélek vagy :), de a válaszomat #261-nek írtam, aki leírta, hogy nő és 21 évesen abortusza volt. :))
2012. dec. 17. 10:12
 276/346 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudom, a "normális nő" és a "nincsenek anyai ösztönei" kifejezések hogyan férnek össze, mindenesetre hajlott korodra való tekintettel feltételezhetjük, hogy te és párod is már túl vagytok a gyermekvállalás korszakán, így élvezhetitek az életet -- feltételezem nagy gyermekeitek nevelésével, esetleg unokázással, nem?
2012. dec. 17. 10:14
 277/346 anonim ***** válasza:
17%

Igen 21 évesen abortzszom volt. És van vele valami probléma?

Nem akartam még szinte gyerek fejjel,iskola mellett, nulla egzisztennciával gyereket szülni és még élni is akartam a saját kis életemet ....nem tudom ebben mi a hihetetlen.

És ha kettőnk között valaki szindrómában szenved az biztos,hogy te vagy....

2012. dec. 17. 10:17
 278/346 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem, ha egy nő nem a TÁRSA akar lenni a másiknak jóban és rosszban, hanem csak az önreprodukciós vágyait akarja kiélni, akkor miért nem fordul spermabankhoz, miért kell ezért férfiak életét tönkretenni, akiknek esetleg más az elképzelésük a dologról, és uram bocsá komolyan TÁRSAT keresnének..."

De nem tudunk semmit a kérdező barátnőjéről. Honnan veszed, hogy direkt esett teherbe, és csak spermabanknak használta?

Tényleg annyira elképzelhetetlen, hogy tabletta mellett esett teherbe?

2012. dec. 17. 10:19
 279/346 anonim ***** válasza:
52%

ma 10:14 - OK, látom 2 db 09:02-volt, elfogadom:)

Egyéként meg "hajlott korú" az ángyikád térgye kalácsa, a párom meg 32, a továbbiakat eldöntheted magad is...

2012. dec. 17. 10:20
 280/346 anonim ***** válasza:
52%
ma 10:19 - nem, az, hogy tabletta mellett esett teherbe, az nem elképzelhetetlen. Spermabanknak meg azért nézi, mert helyette akar az ő önreprodukciójáról is dönteni. Az meg ugye a spermabanknál van, hogy a férfi utána nem rendelkezhet, hogy mire használja a nő az örökítő anyagot... csak hát ott tisztességes módon a semmiféle joghoz a semmiféle felelősség is társul.
2012. dec. 17. 10:23
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!