Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
# 269
fogjuk rá...
Magyarázhatod a bizonyítványt, jobb már úgysem lesz... Az emberi élet elvétele csak akkor elfogadható, ha a mérleg másik serpenyőjében ezzel összemérhető tételek állnak (pl. egy másik élet). A szociális szempontok mindig is kevesek ehhez. Ahol van enni egynek, ott van enni kettőnek.
Hiába facsarod ki a mondanivalómat, aki érti az úgyis érti. Nem fekszem le senkivel, akivel legalább egy kicsit nem beszélgettem az életről, a számára fontos dolgokról. Az élet tisztelete annyira alapérték, hogy ez elég gyorsan kiderül mindenféle másból, nem kell a babát szóba se hozni. Persze meg szokás kérdezni, hogy van-e valakije, mit tervez, hogyan képzeli el az életét stb.
De lehet, hogy nálad ezek nem maguktól értetődőek.
#268-nak szólt, értelemszerűen.
Teljesen komplett vagyok. :)
ma 09:18 - na, ma is érdemes volt felkelnem, megtudtam, hogy valójában egy szerencsétlen, kihasznált, Stockholm-szindrómás nő vagyok... eddig úgy tudtam, hogy egy 48 éves férfi, aki 25+ éve átment egy a Kérdezőéhez sokban hasonló helyzeten, ami után először fiatalon és bohón próbált alkalmazkodni a környezete elvárásaihoz, majdnem ráment, majd tanult belőle, levonta a következtetéseket amiket ilyenkor le kell, és most másfél évtizede normális párkapcsolatban él.
És azzal akar segíteni a Kérdezőnek, hogy megmutatja a lehetséges jövőjét... és az ezzel kapcsolatos tapasztalatait... ilyen "párbeszédes formában".
Ja, és jelenlegi párommal 15 éve nem az esküvőért, és nem a szaporodásért vagyunk együtt, hanem egymásért, jóban és rosszban... furcsa mi? Vannak normális nők is... akik nem az "anyai ösztönnel" próbálják keresni az önfelmentést saját amorális döntéseikre. Mindamellett sokszor sajnálom a jelenlegi párom, hogy sokban azért jár rosszabul, mert elsőre egy hozzád sokban hasonló gondolkodású párt fogtam ki. Amikor te döntöttél, minimumban 2 emberrel szúrtál ki, a pároddal, és azzal a nőtársaddal, aki majd utánad jön...
Igen 21 évesen abortzszom volt. És van vele valami probléma?
Nem akartam még szinte gyerek fejjel,iskola mellett, nulla egzisztennciával gyereket szülni és még élni is akartam a saját kis életemet ....nem tudom ebben mi a hihetetlen.
És ha kettőnk között valaki szindrómában szenved az biztos,hogy te vagy....
"Nem értem, ha egy nő nem a TÁRSA akar lenni a másiknak jóban és rosszban, hanem csak az önreprodukciós vágyait akarja kiélni, akkor miért nem fordul spermabankhoz, miért kell ezért férfiak életét tönkretenni, akiknek esetleg más az elképzelésük a dologról, és uram bocsá komolyan TÁRSAT keresnének..."
De nem tudunk semmit a kérdező barátnőjéről. Honnan veszed, hogy direkt esett teherbe, és csak spermabanknak használta?
Tényleg annyira elképzelhetetlen, hogy tabletta mellett esett teherbe?
ma 10:14 - OK, látom 2 db 09:02-volt, elfogadom:)
Egyéként meg "hajlott korú" az ángyikád térgye kalácsa, a párom meg 32, a továbbiakat eldöntheted magad is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!