Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nincs beleszólásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm pedig 34. Fogamzásgátlót szedett, de mégis teherbe esett. Én el akarom vetetni, ő viszont megtartaná. Nyilván az ő teste, de csak van valami beleszólásom, nem?
2012. dec. 13. 09:45
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/346 anonim ***** válasza:
70%

"Miféle lelki teher? Majd lesz másik. (mármint abortusz :)"

Na most bújt ki a szög a zsákból,hogy az ellentábor mennyivel kulturáltabb :)

2012. dec. 16. 23:05
 252/346 anonim ***** válasza:
30%
Most bújt ki a szög a zsákból. Az ellentábornak mennyire nincs humorérzéke
2012. dec. 17. 01:43
 253/346 anonim ***** válasza:
22%

Én inkább elviselem a lelkitehert mintsem megszüljem a babát akit nem akar az apja és nagy valószínűséggel egyedül fogok nevelni, vagy jobb esetben egy pót apukával.

És igen nagyon sokat segít a feldolgozásban,hogy lehet még gyermekem.

2012. dec. 17. 08:30
 254/346 anonim ***** válasza:
29%

tegnap 22:12 - "Szerencsére úgy tűnik, hogy a Kérdező nője idősebb, tapasztaltabb, talán a nadrágot is ő hordja, így a Kérdező max. a kapcsolatukat verheti szét és saját magát gyűlöltetheti meg örökre a nővel, de a gyermeket nem gyilkoltathatja meg vele."

Hát, a helyzet az, hogy egy olyan nővel szemben, aki egy ilyen horderejű kérdésben egyedül dönt, a másik félre kényszerítve a saját akaratát, a kapcsolat megszünte és a viszony semmilyenné válása inkább főnyereménynek látszik... (majd meglátjuk, a Kérdező párjának megjön-e az esze, és ráeszmél-e arra, hogy a gyerekvállalás kérdése közös döntést igényel, azért van még rá esély...)... bár Kérdező még fiatal és naív, úgyhogy szerintem próbálkozni fog a helyzet ilyentén elfogadásával, ahogy én is tettem anno, amikor még fiatal és naív voltam. Mára már úgy látom, hogy egy nőnél alapvető, kapcsolatot kizáró hiba, ha egy embriót helyez fölébe a párjának és párkapcsolatának... azt gondolom, hogy a párkapcsolat attól párkapcsolat, hogy nekem a párom az első, neki meg én, és ha egy harmadik fontosabbá válik számára - akárki is ez a harmadik - akkor ő szakított velem, olyan egyenlőtlen és megalázó kapcsolatba nem megyünk bele, ahol az ember egyre hátrább szorul, miközben egyre többet várnak el tőle.

Ha ez van, akkor szépen meg kell keresni azt a partnert, aki hasonlókat vár el egy párkapcsolattól, aki engem magamat akar jóban és rosszban... ennyi...

"Tehát nem csak vizet prédikálok: saját magam is képes voltam anno meghozni ilyen erkölcsi döntést, nem is egyszer." - persze, nyilván a vehemens harcod mögött az áll, hogy önigazolást keresel az anno döntésedre és tetteidre, ez egyértelmű. Én nem foglak felmenteni, szerintem szörnyű és embertelen dolog, hamis etika megszületett, élő embereket tönkretenni embriókért... ez a nő sem tett mást alapban, csak ragaszkodott minden kis megszületni akaró "ajándékocskához":

[link]

Azt gondolom, hogy igenis, egy "már megfogant élethez" egy embrióhoz képest az ember párja, és esetleges meglévő gyerekeik elsőbbséget kell, hogy élvezzenek.

2012. dec. 17. 08:31
 255/346 anonim ***** válasza:
90%
Ezt a gyerekeimnek magyarázd el.
2012. dec. 17. 08:37
 256/346 anonim ***** válasza:
47%
SZVSZ rosszul járnál, ha én (vagy bárki más) megtenné, és megértetné velük a helyzetet... bár lehet, hogy most még nem, nem tudom, mennyi idősek... az ilyen anyáról a képet rendszerint akkor szokták helyre tenni magukban a gyerekek, ha asját maguk is túl vannak az első ilyen jellegű tapasztalatokon, "testközelből" megismerik, megértik a helyzet lényegét.
2012. dec. 17. 08:42
 257/346 anonim ***** válasza:
31%
08:30 a probléma ott kezdődik, hogy miért fekszel le olyan "férfival", akinek csak arra vagy jó, de gyereket már nem akar tőled, és a tettei következményét nem vállalja?!
2012. dec. 17. 08:44
 258/346 anonim ***** válasza:
90%
08:42 a lányaim a helyzetet elég jól értik. Egyrészt ismerik a gumit. Másrészt nem fekszenek össze olyanokkal, akiktől gyermeket sem akarnának. Harmadrészt arra vannak tanítva, hogy még ha teherbe is esnének, nyugodtan megszülhetik a gyereket és hazahozhatják, max felneveljük együtt.
2012. dec. 17. 08:51
 259/346 anonim ***** válasza:
17%
Talán mert szerelmes vagyok 8:44-es ....erről még nem hallottál? Az pedig nem attól függ kibe szeretek bele, hogy akar e gyereket vagy sem....
2012. dec. 17. 08:55
 260/346 anonim ***** válasza:
27%

08:44 - bion, bion, olyan nők is léteznek, akik a férfiban nem az önreprodukciójuk kivitelező eszközét látják csak, és uram bocsá a szexualitás sem "csak az", nem az utódnemzést szolgáló kényszerű kötelezettség, amin muszáj túlesni a babóka-mabókáért...

Nem értem, ha egy nő nem a TÁRSA akar lenni a másiknak jóban és rosszban, hanem csak az önreprodukciós vágyait akarja kiélni, akkor miért nem fordul spermabankhoz, miért kell ezért férfiak életét tönkretenni, akiknek esetleg más az elképzelésük a dologról, és uram bocsá komolyan TÁRSAT keresnének...

2012. dec. 17. 08:58
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!