Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nincs beleszólásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm pedig 34. Fogamzásgátlót szedett, de mégis teherbe esett. Én el akarom vetetni, ő viszont megtartaná. Nyilván az ő teste, de csak van valami beleszólásom, nem?
2012. dec. 13. 09:45
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/346 anonim ***** válasza:
68%

"08:30 a probléma ott kezdődik, hogy miért fekszel le olyan "férfival", akinek csak arra vagy jó, de gyereket már nem akar tőled, és a tettei következményét nem vállalja?!"

Ez megint mi?? Tehát csak akkor szeretkezhetek ha gyereket akarok a másiktól.Érdekes meglátás.

Nem véletlenül taláták fel a védekezést.

Van olyan ember férfi,nő egyaránt aki nem akar gyereket és ha mégis becsúszik a baba a normális kapcsolatokban közös eltudják dönteni mi lenne a legjobb megoldás...

Nekem volt abortuszom 21 évesen, a párom nem repdesett az örömtől h teherbe estem (próbálta nem mutatni de láttam rajta,és nem kényszerített abortuszra...mégcsak megsem említette) én hoztam fel a témát és akkor bevallotaa,hogy egyáltalán sehogy nem áll készen egy babára (ahogy akkor én sem álltam)igaza volt és jól döntöttem akkor egész biztosan.

2012. dec. 17. 09:02
 262/346 anonim ***** válasza:
43%
ma 08:51 - az kell mondjam, erőteljesen túldimenzionálod a nevelés jelentőségét. Tudod a mai világban egy embert, amíg felnőtt lesz, sokféle irányból sokféle hatás ér és sokféle példát lát, a szülői nevelés egy dolog, azután a saját életében vagy olyan lesz, vagy "minden, csak olyan nem" vagy valami harmadik... ez már nem az aránylag zárt faluközösségek világa mint párszáz éve, amikor minden oldalról kb hasonló hatások és elvárások érték az embereket míg felnőttek...
2012. dec. 17. 09:02
 263/346 anonim ***** válasza:
70%
Jól látjátok, itt húzódnak a valóban mély problémák. A normális ember megválogatja, hogy kibe lesz szerelmes. Ha már az alapértékek különböznek, milyen lesz az a kapcsolat?!
2012. dec. 17. 09:12
 264/346 anonim ***** válasza:
17%

Mi az, hogy megválogatja? Neharagudj te normális vagy? A szerelem rohadtul nem válogat...és istenbocsássa meg 23 évesen amúgy sem az alapján választok párt, hogy akar e gyereket vagy sem!

Elég érdekesen is nézne ki..rögötn az első valahányadik randin megkérdezném....neharagudj akarsz gyereket?

2012. dec. 17. 09:17
 265/346 A kérdező kommentje:

az én problémámra visszatérve...

ma eldől hogyan is alakul a dolog

2012. dec. 17. 09:18
 266/346 anonim ***** válasza:
24%

09:02 sajnálom, ami veled történt, és még jobban sajnálom, hogy meghunyászkodtál a "férfi" önzősége előtt. A rendes anyai ösztön ilyet nem követ el, utólag nem keres önigazolást, és főleg nem hirdeti, hogy milyen ügyes volt.

Ugyanolyan szánalmas ez, mint amikor egy "férfi" nem akar esküvőt, és a szerencsétlen csaj, aki egész kislánykorában arra készült, hogy majd elveszik feleségül, fennen hirdetni kezdi, hogy "az csak papír" stb.

Stockholm-szindróma.

2012. dec. 17. 09:18
 267/346 anonim ***** válasza:
31%
09:17 tudod vannak emberek, akik szex előtt/után beszélgetni is szoktak.
2012. dec. 17. 09:19
 268/346 anonim ***** válasza:
21%

Ja és ha nem akar valaki gyereket tőlem akkor nem baj ha szerelmes vagyok azonnal szakítsak vele.

És látom a szövegértés sem megy. Őnzőségről szó sem volt. Ha én nem vetem fel egy szóval sem mondta volna,hogy vetessem el. Közös döntés volt és JÓ döntés.

Azért mert valaki nem szül bele egy gyereket a nagyvilágba megfelelő háttér nélkül még nem lesz erkölcsi nulla vagy érzelmi korcs!

2012. dec. 17. 09:24
 269/346 anonim ***** válasza:
52%
ma 09:18 - Kérdező, végig a te problémáidról van szó voltaképp, olvass a sorok között:)))
2012. dec. 17. 09:26
 270/346 anonim ***** válasza:
19%
62%-os te nem vagyok komplett!
2012. dec. 17. 09:27
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!