Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
#281 "ne bánj úgy mással, ahogy magadnak se szeretnéd"
Ez jó mondás volt, javaslom a Kérdező figyelmébe! :)
#277 "Igen 21 évesen abortzszom volt. És van vele valami probléma?"
Igen, van vele egy "kis" probléma, konkrétan meggyilkoltad a saját magzatodat.
Jolvan 62 %-os te annyira értelmetlen vagy,hogy hiába is magyarázom. DE áruld már el 21 évesen egy gyerekkel mégis mit kezdtem volna magammal? Munkát hogyan találok? Biztosan sok munkahelyre kellettem volna, gyerek nélkül sem tud elhelyzekedni a felsőoktatásból jöttek nagy százaléka és én köszönöm szépen nem akarok olyan életet magamnak,hogy egyik napról a másikra éljek és a gyereknek sem tudom megadni mindazt amit szeretnék.
Persze ezeket a dolgokat te nem látod...csak a magzat , ami szent és sérthetetlen...az nem számít ,hogy a szülei életét teljesen rossz irányba mozdíthatja, mert bármilyen furcsa van ilyem...
Hiába ismagyarázod neki.
Csak azt látja amit ő akar...az nem baj ha nincs munkád se neked se a párodnak mert mind ketten dolgoztok, az sem baj, hogy nincs lakásotok...azért szüld csak meg a gyereket a szüleid nyakára és terhére.
#288 "az nem baj ha nincs munkád se neked se a párodnak mert mind ketten dolgoztok"
Ennek a mondatnak fuss neki mégegyszer. :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!