Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
Szerintem átvert akkor,és max c-vitamint szedett.....
Ez eleve gáz,hogy egyik elvetetné,másik megtartaná....
# 2
itt miért mindig csak a nőket nézik?
mi lesz velem? egyetemista vagyok. egyáltalán nem akartuk ezt a gyereket, neki már így is van egy. akkor minek vállaljunk ekkora terhet?
előbb kellett volna gondolkodnod öcsi!
de kár hogy az egyetemen a felelősségtudatot nem tanítják,mi?
#2 ne rá mutogass ha a parasztot keresed ott a tükör. igen tekerje el az egész életét 22 évesen mert valami babaéhes lotyó jól kitekert vele...
Kedves kérdező meg kéne olyat próbálni hogy ha akarja tartsa meg, de te teljesen lemondasz minden jogról, köztük a gyerektartás fizetés etc. ebbe ha beleegyezik akkor tartsa meg emígy meg valahogy beszéld rá hogy ne.
Azért csak a nőket nézik, mert az ő testét teszik ki egy rohadtul nagy megterhelésnek mind testileg, mind lelkileg. Ő sem szólhat bele, ha te mittudomén elkötteted magad. Az is kihatással van a párkapcsolatotokra, mégsem szólhat bele.
Másrészt: jól tudod, hogy a fogamzásgátló nem nyújt 100%-ig védelmet. Lett volna rá lehetőséged biztosra menni. Tudod, gumióvszernek hívják. Ez lett volna a te "beleszólásod" arra az 1-2% véletlenre, ami miatt most itt rinyálsz.
"Nem a nőket nézik, hanem az emberi életet. Tudod te milyen aranyos egy kis bébi?! És hogy milyen boldog egy nő a kisbabájával?
Ha mindenáron gyilkolni akarsz, magadon kezdd. Nem fogsz hiányozni, max a gyereknek, akinek apára lett volna szüksége. Majd szeretni fogja valaki más."
Persze, hogy aranyos egy baba, és mennyi pénzben van? Mennyi lemondást,nehézséget jelent egy 22 éves egyetemista srácnak akinek még saját keresete sincsen?
Szóval én megértem a kérdezőt,pedig nő vagyok.
Sok mindent sajnos nem tudsz csinálni,vagy elfogadod és velük élsz,vagy minden hónapban küldöd a csekett vagy lemondasz a gyerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!