Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
72-es
Akkor meg ne rinyálj. Vagy vállald fel vagy szakíts vele. Mond meg neki, hogy nem vállalod a gyereket. Az meg az o dontése, hogy egyedul felneveli e a gyereket.
De mi lesz a véleményed 10 év mulva? Esetleg majd kaparod az ajtaját, hogy szeretnéd megismerni a gyerekedet.
"technikailag ugyanaz, mint az abortusz"
itt nem vetélésről van szó,hanem arról,hogy ő direkt elvetetné a gyereket.....szerintem ég és föld!
Aranyos a baba vagy nem, egy tanulmányai közepén lévő fiatal nem feltétlen akar nulla karrierrel családot alapítani. Az a probléma, hogy tényleg csak a nőket nézik, mert az ő teste, viszont ha te férfiként lemondasz a gyerekről, mert nem tudod fizetni, vagy nem akartad, vagy akármi, akkor pedig büdös parasztnak titulálnak. Én egyetemista lány vagyok, és a kérdezővel értek egyet. Ha terhes lennék, nem vállalnám a gyereket, mert nincsen karrierem, tanulok, alkalmi munkáim vannak, hogy fizessem a sulival járó költségeket (könyv, albérlet, stb), de egy gyerekről nem tudnék gondoskodni. Suli mellett pedig bevallom: NINCS IS KEDVEM egy kölyökkel bajlódni.
Ahogy a kérdező leírta, a nő elvileg szedett fogamzásgátlót, aligha lehet megvádolni őt azzal, hogy felelőtlenül szexelt. Az meg, hogy a csaj lehet, hogy átverte, a nőt minősíti, és bocsássátok meg, hogy ezt mondom, nemhogy azt érdemelné meg, hogy egyedül nevelje fel a porontyát, de mellé két hatalmas pofon is kijárna, amiért ilyen helyzetbe hoz más embereket.
A legésszerűbb szerintem ha leülsz a nővel, és elmagyarázod neki, hogy te tanulsz, szeretnél karriert, szeretnél pénzt keresni, nincsen kereted arra, hogy gyereket nevelj. Aztán vagy megállapodtok a gyerektartásban (elvégre a tiéd), vagy pedig lemondasz minden felelősségről, akkor viszont a fél ismerősi köröd szemétládának fog titulálni. Nehéz helyzet, remélem sikerül megoldást találnotok :)
ma 11:42
Akit megnyugtat ha ezt hajtogatja magának.....nem vagyunk egyformák,és hál' Istennek van aki nem így gondolkodik....abortuszt csak abban az esetben tudok megérteni,ha pl egy nőt megerőszakolnak,és teherbe esik,és a trauma miatt nem akarná a gyereket.
Más nők meddők,és belehalnak a fájdalomba hogy nem lehet gyerekük,valaki meg így dobálódzik egy élettel,én ezt nagyon elítélem!
Persze így is fel lehet fogni és igaz is.
Nagyon sok ember hal éhen a világon...te mégis kidobod azt ami a hűtőben megromlott.
Nem azt mondom, h bárki bármikor vetesse el a gyereket amikor kedve szottyan.
De pl én úgy 100 %, hogy nem szülnék gyereket, hogy az apja ...az az ember akit történetesen szeretek nem akarja.
Mi az, hogy kényszerít? Kényszeríteni ezt nem lehet... maximum ellene lenni a dolognak. Egyszer próbáljatok már meg nem szélsőségekre gondolni...bár tudom, h ez nőként nehéz feladat (nekem sem megy mindig)
Ha látnám a barátomon/férjemen, hogy nem boldog,hogy igazából nem akarja vmilyen oknál fogva a gyereket akkor sem szülném meg!
Nem szülnék bele egy gyereket a világba az apja teljes szeretete és támogatása nélkül.
Ha most egyfolytában csak saját magára gondol a kérdező,akkor a későbbiekben szerintetek ez a hozzáállása gyökeresen változni fog???
Ugyan már!
Fél a kötelességektől,és ennek a levét igya meg a pici!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!