Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nincs beleszólásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm pedig 34. Fogamzásgátlót szedett, de mégis teherbe esett. Én el akarom vetetni, ő viszont megtartaná. Nyilván az ő teste, de csak van valami beleszólásom, nem?
2012. dec. 13. 09:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/346 anonim ***** válasza:

72-es

Akkor meg ne rinyálj. Vagy vállald fel vagy szakíts vele. Mond meg neki, hogy nem vállalod a gyereket. Az meg az o dontése, hogy egyedul felneveli e a gyereket.

De mi lesz a véleményed 10 év mulva? Esetleg majd kaparod az ajtaját, hogy szeretnéd megismerni a gyerekedet.

2012. dec. 13. 11:33
 52/346 anonim ***** válasza:
A gyes jelenleg olyan 60 ezer körül van, ez fedezi az újszülött költségeit az első évben. Ha az etnikumnak megéri a gyerekgyár, akkor mégsem lehet akkora anyagi csőd. Majd ha oviba megy, de addig még van 4 év.
2012. dec. 13. 11:40
 53/346 anonim ***** válasza:
100%

"technikailag ugyanaz, mint az abortusz"

itt nem vetélésről van szó,hanem arról,hogy ő direkt elvetetné a gyereket.....szerintem ég és föld!

2012. dec. 13. 11:41
 54/346 anonim ***** válasza:
72%
Még jó, hogy nem lehet megkérdezni egy sejtcsomót, hogy mit akar. Jól modta az egyik válaszoló...egy életkezdemény,amiről joga van dönteni az anyukának,hogy beteljesedik e, hogy megtudja neki adni mindazt ami egy gyereknek kell...érzelmet,apát,családot,normális életkörülményeket.
2012. dec. 13. 11:42
 55/346 anonim ***** válasza:
#81: A GYES kb. 24E ft.
2012. dec. 13. 11:52
 56/346 anonim ***** válasza:
72%

Aranyos a baba vagy nem, egy tanulmányai közepén lévő fiatal nem feltétlen akar nulla karrierrel családot alapítani. Az a probléma, hogy tényleg csak a nőket nézik, mert az ő teste, viszont ha te férfiként lemondasz a gyerekről, mert nem tudod fizetni, vagy nem akartad, vagy akármi, akkor pedig büdös parasztnak titulálnak. Én egyetemista lány vagyok, és a kérdezővel értek egyet. Ha terhes lennék, nem vállalnám a gyereket, mert nincsen karrierem, tanulok, alkalmi munkáim vannak, hogy fizessem a sulival járó költségeket (könyv, albérlet, stb), de egy gyerekről nem tudnék gondoskodni. Suli mellett pedig bevallom: NINCS IS KEDVEM egy kölyökkel bajlódni.

Ahogy a kérdező leírta, a nő elvileg szedett fogamzásgátlót, aligha lehet megvádolni őt azzal, hogy felelőtlenül szexelt. Az meg, hogy a csaj lehet, hogy átverte, a nőt minősíti, és bocsássátok meg, hogy ezt mondom, nemhogy azt érdemelné meg, hogy egyedül nevelje fel a porontyát, de mellé két hatalmas pofon is kijárna, amiért ilyen helyzetbe hoz más embereket.

A legésszerűbb szerintem ha leülsz a nővel, és elmagyarázod neki, hogy te tanulsz, szeretnél karriert, szeretnél pénzt keresni, nincsen kereted arra, hogy gyereket nevelj. Aztán vagy megállapodtok a gyerektartásban (elvégre a tiéd), vagy pedig lemondasz minden felelősségről, akkor viszont a fél ismerősi köröd szemétládának fog titulálni. Nehéz helyzet, remélem sikerül megoldást találnotok :)

2012. dec. 13. 11:53
 57/346 anonim ***** válasza:
67%

ma 11:42

Akit megnyugtat ha ezt hajtogatja magának.....nem vagyunk egyformák,és hál' Istennek van aki nem így gondolkodik....abortuszt csak abban az esetben tudok megérteni,ha pl egy nőt megerőszakolnak,és teherbe esik,és a trauma miatt nem akarná a gyereket.

Más nők meddők,és belehalnak a fájdalomba hogy nem lehet gyerekük,valaki meg így dobálódzik egy élettel,én ezt nagyon elítélem!

2012. dec. 13. 11:57
 58/346 anonim ***** válasza:
78%

Persze így is fel lehet fogni és igaz is.

Nagyon sok ember hal éhen a világon...te mégis kidobod azt ami a hűtőben megromlott.

Nem azt mondom, h bárki bármikor vetesse el a gyereket amikor kedve szottyan.

De pl én úgy 100 %, hogy nem szülnék gyereket, hogy az apja ...az az ember akit történetesen szeretek nem akarja.

2012. dec. 13. 12:04
 59/346 anonim ***** válasza:
66%

Mi az, hogy kényszerít? Kényszeríteni ezt nem lehet... maximum ellene lenni a dolognak. Egyszer próbáljatok már meg nem szélsőségekre gondolni...bár tudom, h ez nőként nehéz feladat (nekem sem megy mindig)

Ha látnám a barátomon/férjemen, hogy nem boldog,hogy igazából nem akarja vmilyen oknál fogva a gyereket akkor sem szülném meg!

Nem szülnék bele egy gyereket a világba az apja teljes szeretete és támogatása nélkül.

2012. dec. 13. 12:13
 60/346 anonim ***** válasza:
64%

Ha most egyfolytában csak saját magára gondol a kérdező,akkor a későbbiekben szerintetek ez a hozzáállása gyökeresen változni fog???

Ugyan már!

Fél a kötelességektől,és ennek a levét igya meg a pici!!

2012. dec. 13. 12:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!