Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
"hát bocsi, mi meg nem követünk az embriocentrikus világképedben, bármely elitélendő is ez szerinted."
miért beszélsz mások nevében?
mi az hogy mi nem követünk?
én megértem őt,és egyetértek vele!
1. felelőtlenül beleélvezgetett a csajba,úgy gondolta,hogy ha a párja szedi a tablettát (egy hónap múlva hat csak) akkor minden ok,ő minek tegyen bármit is annak érdekében,hogy elkerüljék a baleseteket?
Én mindig óvszerben szoktam szeretkezni,ha gyereket tervezünk,mehet élesben.
Nagyon nagyon felelős a csávó is,csak most egy-két emberke őt védi,de szerencsére nem a többség.
Ha már összejött,vállalja fel!
# 101
miért van minden kérdésnél egy válaszoló aki azt hiszi hogy körülötte forog a világ?
2. Meg gáz valakit arra kényszeríteni,hogy megölje a magzatot,mert ha a nő mindenképp meg akarja tartani,nagy trauma lehet neki az abortusz!!!!
Erre sem gondol senki??Ha a kérdező semmiképp se akarja,kinyitja a száját,és elmondja a nőnek.
Védjük a kérdezőt!!
Hurááá
ma 20:04
:))) ez jó volt
szerintem te akarod,hogy rólad szóljon minden!
ha megszületne a gyerek mi lenne veled?
hogy tartanád el?
hogy tanulnál?
tönkretenné a karriered!
és a párod?
ha nagyon akarja,mit érezne,miközben az abortuszt hajtják végre rajta?
# 101: Az ostobaságodat bizonyítja, hogy jobban bízol a mechanikus módszerben, mint a hormonális fogamzásgátlóban, aminek messze jobb a Pearl-indexe. (Egyébként a fogamzásgátló rendesen szedve már az 1. hónapban hat, esetleg nézz utána a hatásmechanizmusának, és szerintem a kérdező nem írta, hogy első hónapban történt a "baleset".
Egyébként az embriót mindenáron védőnek írnék egy nagyon is életszerű, naponta előforduló példát:
Adott egy család, ahol egy gyermek van. Anyuka visszamegy dolgozni, mert a GYES mellett hónap közepére már elfogyott a pénzük és úgy nézett ki, hogy kikapcsolják a gázt, áramot. Anyuka védekezés mellett teherbe esik.
Védeni kell mindenáron az embrió életét, úgy is, hogy a már meglévőét veszélyeztetjük ezzel? Mert ha az a baba megszületik, akkor anyukának oda a munkája, apa nem tudja őket eltartani egyedül, és akkor mindkét gyerek a fűtetlen lakásban fog éhezni... Biztos, hogy mindig előbbrevaló egy meg nem született élet, a már élőkkel szemben is?
ma 20:12
DE akkor is figyelembe venném a párom érdekeit,érzéseit is.
én egyszer sem éreztem a kérdezőn,hogy a párja érzései is érdekelné,csak saját magát,illetve a jövőjét siratta.....
szerintem ez is egy érdekes rész!
"e beavatkozás nem csak a testi épségedre lehet káros hatással! Amellett, hogy az abortusz a női szervezetben visszafordíthatatlan károkat is okozhat, a pszichikumra kifejtett hatása is jelentős."
# 104: Akkor ilyen alapon ne szüljenek a nők, mert van szülés utáni depresszió is!
Arról nem beszélve, hogy a terhesség és a szülés az abortusztnál ezerszer jobban megterheli a női szervezetet, és a pszichikumra is visszafordíthatatlan (életreszóló) hatása van.
A szülés utáni depresszió idővel elmúlik,én személy szerint az abortuszt nehezebben tudnám feldolgozni,mint egy új élet
kezdetét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!