Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nincs beleszólásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm pedig 34. Fogamzásgátlót szedett, de mégis teherbe esett. Én el akarom vetetni, ő viszont megtartaná. Nyilván az ő teste, de csak van valami beleszólásom, nem?
2012. dec. 13. 09:45
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/346 anonim ***** válasza:
90%

"amiről te beszélsz az nem megfelelő védekezés, hanem túlzás"

Hát lehet, hogy túlzás, de ha te is ezt az elvet követted volna, most nem szopnád a f.szt.

2012. dec. 15. 22:00
 132/346 anonim ***** válasza:
32%
ma 21:51 "De ha vki nem akar abortuszt, akkor igen is annak megfelelően kell védekeznie." - tökéletesen igazad van, egyetértünk. Most már ugye csak a kérdést kell értelmezni, hogy itt KI nem akar abortuszt, tehát KINEK kellett volna úgy védekeznie...
2012. dec. 15. 22:03
 133/346 A kérdező kommentje:

# 131

persze, csak az emberek 99%-a nem ezen görcsöl, ha amúgy is normálisan védekezik

2012. dec. 15. 22:05
 134/346 anonim ***** válasza:
91%

132: Akkor átfogalmazom.

Itt úgy tűnik, nem a nőnek érvágás a gyerek, mert nem ő hisztizik itt, hanem a pasi.

A pasi nem akart gyereket, neki kellett volna védekeznie.

Ha meg másra hárítja védekezést, akkor azzal is tisztában kellene lennie, hogy bizony a jogszabályok szerint nincs beleszólása abba, hogy a nő megszüli-e vagy sem.

Tehát ha vki férfi, és nem akar ilyen helyzetbe kerülni, akkor bizony kotont kell húzni.

2012. dec. 15. 22:09
 135/346 anonim ***** válasza:
47%
# 131: Az a gond, hogy te eleve feltételezed, hogy jaj, szegény nő fogamzásgátló mellett esett teherbe, és most abortuszra akarják kényszeríteni. De mi van, ha azt mondta, hogy szedte a tablettát és mégsem? Tudod, hány ilyen van, és még dicsekednek is vele...
2012. dec. 15. 22:09
 136/346 anonim ***** válasza:
100%

"De mi van, ha azt mondta, hogy szedte a tablettát és mégsem? Tudod, hány ilyen van, és még dicsekednek is vele..."

Akkor

A nő egy g.ci. Tényleg undorító dolog, sosem tennék ilyet, de a férfi akkor is megtehette volna, hogy kotont húz. És akkor nem kerül ilyen helyzetbe.

Tudod azt lehet átb.aszni, aki hagyja magát.

2012. dec. 15. 22:10
 137/346 anonim ***** válasza:
100%

Tudod erről azok a lányok jutnak eszembe, akik elhiszik a pasinak, hogy "majd időben kiveszi".

Aztán csodálkoznak, hogy teherbe esnek.

Ilyen esetben is azt mondom, hogy a pasi szemét, hogy kiteszi ennek a csajt, de a csaj a legnagyobb idióta, hogy belemegy.

Ezt nem lehet csak a pasira kenni, hiszen a lány is hülye. Neki kellene észnél lennie, mert ő szívja a nagyobbat.

2012. dec. 15. 22:15
 138/346 anonim ***** válasza:
28%

Minden eltelt nap a magzatnak és az anyának dolgozik. Lassan kialakulnak a kis szervei, szíve, a kis kezei, lábai, cukifalat... :)

Igen, örömömet lelem a gyermekekben, az élet csodájában. Két gyerekem született ilyen "véletlen" módon és mind a kettőt imádom.

Az abortusz pedig egy élet- és természetellenes gyilkosság, akárhogy szépítsük. És ne keverjük ide a genetikailag beteg magzat kérdését mert az egy másik eset. Most egészséges babáról, egészséges anyáról beszélünk. Az életet védeni kell mindenáron.

Egyébként Magyarországról évente eltűnik egy városnyi ember (kb. 35.000).

2012. dec. 15. 22:23
 139/346 anonim ***** válasza:
75%

"132: Akkor átfogalmazom....A pasi nem akart gyereket, neki kellett volna védekeznie." - ma 22:09, nyilván átfogalmazod, hisz nem maradhat úgy egy freudi elszólás:))

Egyébként a koton egy opcionális módja a fogamzásgátlásnak, amely fogamzásgátlás a partnerek megbeszélésének függvénye... de érdekes módon olyant soha nem hallani, ha egy nő rinyál éppen, hogy "a pasim nem húzott óvszert pedig azt beszéltük meg, és terhes lettem jaj, jaj", hogy egy másik nő azt reagálná rá, hogy "te vagy a hibás, ha te nem akartál terhes lenni, miért nem szedtél mellé tablettát"... erről ennyit. A dolgot meg kettős mércének hívják.

Ps: a koton egyébként szerintem egy nem priorizálandó eszköz, mert azokat hozza hátrányba a szexben, és ilyen módon a párkapcsolatban, akik amúgy is hátrányban vannak, kis intim méret, merevedési zavar, stresszesség, akármi... számomra meg az életben általában csak olyan dolgok fogadhatóak el, amelyek esélyt egyenlítenek ki...

2012. dec. 15. 22:39
 140/346 anonim ***** válasza:
76%

Fogamzásgátló+ gumi...ez most komoly???

Én pl pont azért szedek fog.gátlót mert sokkal jobb még nekem nőként is...

Ha a barátom még gumit is akarna húzni sűrgősen elbeszélgetnék vele,hogy minden rendben van-e nála...vagy javasolnám, hogy esetleg veszek még pesszáriumot is+pharmatexet....

Gyógyszer mellett az esik teherbe aki nem szedi normálisan vagy teherbe AKAR esni....

2012. dec. 15. 22:52
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!