Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
Nem mindig jó amiről saját magunk döntünk az igaz. De ez a döntésem a lehető legjobb volt bármennyire is nehéz volt feldolgoznom...mert képzeld azért mert elvetettem vannak érzéseim,és közel sem volt könnyű.
Mégis hogyan tartottam volna el??
Sehogy! Képtelen lettem volna rá sajnos.
#301: "mert képzeld azért mert elvetettem vannak érzéseim,és közel sem volt könnyű"
Mesélnél nekünk ezekről az érzéseidről? Te nem szoktál az elvetett kisbabáddal álmodni, mint az abortáló lányok nagy többsége?
#302: Már miért ne lenne jogom egy cselekedetről megítélni, hogy helyes-e vagy helytelen? Gondolkodni azért még van jogom?
Nagyon nem vagyok fanatikus, csak egy normálisan gondolkodó ember.
Nem te vagy azaz ember akinek az ezzel kapcsolatos érzéseimről beszélni fogok.
Hidd csak azt, hogy sosem volt bűntudatom és röhögve túlélte az egészet...hiszen úgyis jobban tudod mi lett volna a helyes döntés az én esetemben.
"És mit mondjon erről a magzat? Az a baj, hogy a várandós édesanya nem csak a saját életéről dönt, hanem a gyermeke életéről is." - nem a gyermekéről, hanem egy embrióról, aminek - bármennyire is vitatná ezt bárki - NINCS saját akarata. Tehát ma is az van, hogy jön ez, meg jön az, és a saját látásmódját akarja bemagyarázni úgymond "AZ embrió érdekének, akaratának", mintha az embrió csak kommunikációs nehézséggel küzdene, és nem az lenne, hogy még azt sem tudja, mi az az érdek, nem hogy felismerje a sajátját...
Ezzel szemben a nő méhe az a sajátja, és így 100%-os rendelkezéssel bír arra, hogy minek van ott helye, és minek nincs... Nem dönthet senki a nő helyett (sorsot, Istenkét, leszületni akaró ártatlan kis lelkecskét és még mittudoménmit is ideértve - amivel a t. magzatvédők dobálózni szoktak) hogy ő bevállalja-e az 1:12 000 halálozású terhességet és szülést, vagy az 1:63 000 halálozású abortuszt válassza - még akkor se, ha ezért most a "ne törőgy a tényekkel, csak a SZÍVEDRE hallgass" magzatvédők -1000-re pontoznának:)
Nyilván a férfi se, neki azt a lehetőséget kell megteremteni, hogy jogilag ne lehessen apának tekinteni akarata ellenére, ugyanazokban a helyzetekben, amelyekben a nő is dönthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!