Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nincs beleszólásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm pedig 34. Fogamzásgátlót szedett, de mégis teherbe esett. Én el akarom vetetni, ő viszont megtartaná. Nyilván az ő teste, de csak van valami beleszólásom, nem?
2012. dec. 13. 09:45
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/346 anonim ***** válasza:
90%
#197 a törvényeket emberek alkotják, tarsadalmi céloknak megfelelően. Lehet és szoktak is válzoztatni rajtuk.
2012. dec. 16. 13:10
 202/346 anonim ***** válasza:
90%
#199 ebben látod egyetértek. Mérlegelni kell az abortusz indikációit. (Alapvető orvosi etika...) Beteg magzat, veszélyben forgó anyaélet, esetleg nemi erőszak, méltánylandó indítékok. Na de az "apa" kényelme??!
2012. dec. 16. 13:12
 203/346 anonim ***** válasza:
69%
ma 12:28 "Ha valakinek addig-addig rágom a fülét,addig eszem az életét,míg meg nem tesz valamit,szerintem az is rákényszerítés,ráveszem,rákényszerítem,nem sok különbség van. " - ez akkor ugye citálható a t. magzatvédő csapatnak is??? Meg azoknak, akik itt rágják a kérdező fülét és eszik az életét olyanokkal, hogy "az már egy kis élet", "már létező gyermek", "a magzat ugyanis egy kis ember", "gyilkosság", "ha nem húztál gumit fogadd el" és tsai...
2012. dec. 16. 13:14
 204/346 anonim ***** válasza:
71%

"Mérlegelni kell az abortusz indikációit. (Alapvető orvosi etika...) Beteg magzat, veszélyben forgó anyaélet, esetleg nemi erőszak, méltánylandó indítékok. Na de az "apa" kényelme??!"

Ha nem tűnt volna fel, a törvények is magasról szarnak az apa kényelmére.

Ugyanis a jelenleg hatályos törvényi szabályozás szerint az abortuszról kizárólag az anya dönt.

2012. dec. 16. 13:17
 205/346 anonim ***** válasza:
30%

Most ha egy "apa" azzal nyaggatja az anyát, hogy fojtsák meg a csecsemőjüket és dobják a holttestet egy latrinába, akkor ki zaklat kit? Az anya az "apát" amiért nem hajlandó, vagy fordítva?

A magzat kb ugyanez a kategória, csak mivel az eljárás gépesítve, az orvosi esküjüket megszegő hóhérok segítségével történik, így egyeseknek elaludt az igazságérzete.

2012. dec. 16. 13:20
 206/346 anonim ***** válasza:
57%
ma 13:08 - "Az pedig ugyanúgy nem egyéni döntés kérdése, hogy a magzatgyilkosság magzatgyilkosság-e, mint ahogyan az sem, hogy általában a gyilkosság gyilkosság-e. A morális megítélés egy másik kérdés, de a tényállás az tényállás." - de, egyéni döntés kérdése, ahogy az ember által vallott értékrend, morál is az. Amiről nincs törvény, az egyéni döntés kérdése... márpedig olyant, hogy "magzatgyilkosság" nem ismer a jog.
 207/346 anonim ***** válasza:
31%

"Ha nem tűnt volna fel, a törvények is magasról szarnak az apa kényelmére.

Ugyanis a jelenleg hatályos törvényi szabályozás szerint az abortuszról kizárólag az anya dönt."

Szerencsére!!!

De,majd az apa kényelmét nézik,hogy szegénykének nehogy már meglegyen bolygatva az élete!

Hozzátok a nőt,pik pakk megcsináljuk!

208/346 A kérdező kommentje:

# 207

úgy tudom a gyerekvállaláshoz két félre van szükség

2012. dec. 16. 13:22
 209/346 anonim ***** válasza:
57%
Ez a vita nagyon messzire visz... hiszen most ott tartunk lassan, hogy nem lehet a nőt abortuszra kényszeríteni, ellenben szülésre kényszeríteni lehessen, akár akarata ellenére is...
2012. dec. 16. 13:27
 210/346 anonim ***** válasza:

úgy tudom a gyerekvállaláshoz két félre van szükség

persze!

ugyanúgy,mint a gyerek nemzéshez is :))

2012. dec. 16. 13:31
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!