Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs beleszólásom az abortuszba?
"Mérlegelni kell az abortusz indikációit. (Alapvető orvosi etika...) Beteg magzat, veszélyben forgó anyaélet, esetleg nemi erőszak, méltánylandó indítékok. Na de az "apa" kényelme??!"
Ha nem tűnt volna fel, a törvények is magasról szarnak az apa kényelmére.
Ugyanis a jelenleg hatályos törvényi szabályozás szerint az abortuszról kizárólag az anya dönt.
Most ha egy "apa" azzal nyaggatja az anyát, hogy fojtsák meg a csecsemőjüket és dobják a holttestet egy latrinába, akkor ki zaklat kit? Az anya az "apát" amiért nem hajlandó, vagy fordítva?
A magzat kb ugyanez a kategória, csak mivel az eljárás gépesítve, az orvosi esküjüket megszegő hóhérok segítségével történik, így egyeseknek elaludt az igazságérzete.
"Ha nem tűnt volna fel, a törvények is magasról szarnak az apa kényelmére.
Ugyanis a jelenleg hatályos törvényi szabályozás szerint az abortuszról kizárólag az anya dönt."
Szerencsére!!!
De,majd az apa kényelmét nézik,hogy szegénykének nehogy már meglegyen bolygatva az élete!
Hozzátok a nőt,pik pakk megcsináljuk!
# 207
úgy tudom a gyerekvállaláshoz két félre van szükség
úgy tudom a gyerekvállaláshoz két félre van szükség
persze!
ugyanúgy,mint a gyerek nemzéshez is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!