Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok 99%-a gusztustalannak, undorítónak tartja a mackós, pufi srácokat és ezért lenézik vagy kicsúfolják őket? És miért nem hajlandóak párkapcsolatot sem kialakítani duci srácokkal?
190cm 100kg? hát ezek alapján az adatok alapján meg nem mondtam volna hogy kövér vagy, de figyelj tesó, ha nekem sikerült lefogynom neked se lehetetlen :) voltam én már 124kg(!) is, úristen, leírni is szörnyű.DE!!!---> most 184cm 94kg, kis felesleg van rajtam, de azt mondják nem sok.
Télleg, én is kérdeznék xD hány kg felesleg elfogadható még? :S mennyire normális XL-es póló méret és 34-es farmer méret?
és a legtöbb srác mért nem néz a teltebb lányokra?
najó én valahogy máshelyzetbe vagyok..mert engem megnéznek meg minden..de vmejik nap néhány ci.gány köc.sög jött velem szembe és beszól az egyik h "malacka"..azt hittem hogy nekiesek..de haverok mind aztmondják hogy csini vagyok..tudnék még mesélni a beszólogatókrol..vannak vicces sztorijaim is..pl legjobb haverom elég ismert ember a városba..és már autót vezet..és multkor 2 srác beszólt hogy "foggyá le"..erre haverom rám dudál..kérdezték h nekem dudált e ..mondom igen mert ő a legjobb haverom..erre a két srác azonnal bocsánatot kértek és hogy nemonjdammár el a haveromnak hogy mitmondtak meg minden..mert a srácok összeakartak haverkodni haverommal..megmondtam nekik hogy mijen szánalmasak és hogy nyugi ugyis elmondom a haveromnak..ott könyörögtek hogy nee :D:D
amugy a legjobb haverom..aki szinte már a Bátyám..22 éves és nem ez a kigyúrt tipus.vanegy kis pocakja de imáádom :D..és sokan imádják még rajtam kívül :P...vagy akibe legutóbb belezúgtam is teltevbb srác volt..szoval ne adj a parasztok véleményére...esetleg mozogj egy kicsit aztán lejjebb megy a pocak :D
13/l(jah hozzátenném hogy betegség miatt híztam el..aki meg nem tudja hogy mért vagyok ijen az miafsznak szól be?)
"Hülye barom idióták, valaki genetikailag hajlamosabb a hízásra, erről nem hallottatok?"
Megkérdeztem. Csak ugatást kaptam válasz gyanánt.
Válasz a kérdésre: azért, mert genetikailag úgy van beállítva az emberiség, hogy azzal akarjon szaporodni, akitől majd szép egészséges utódokat várhat. Ezt ránézésre meg lehet mondani. Ilyen egyszerű (és egyben szomorú).
Mivel nem írtad - pedig kérdeztem - miért vagy ilyen, illetve, hogy mivel próbálkoztál eddig, segíteni nem tudok. Részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!